Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yama Notları - 10/01/2024

2024-01-09

Tüm yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:

1. Uçak Dağıtım ekranına, uçakların hızla indirilebilmesi için yeni bir özellik eklendi.

2. Optimize edilen İlişkiler ekranındaki etkileşimlere hızlı sohbet başlatma, arkadaşları ve kişileri topluca silme özellikleri eklendi.

3. Çapraz sistem Kişisel Profillerini görüntüleme ve çapraz sistem sohbetlerine katılma desteği eklendi.

4. Savaş Raporunda "Geri Çekilme" işaretine sahip olan savaş sonucu artık "Düşman Geri Çekildi" veya "Müttefik Geri Çekildi" olarak sınıflandırılacak.

5. "Araştır" düğmesinin görsel efekti optimize edildi.

6. Enginlik, Üs, Sohbet ve İlişkiler vb. ekranlardaki yazı tiplerinin görsel efektleri optimize edildi.

7. Şu anda keşifte olan Oluşum Liderlerine "Grup Hatırlatması" gönderilecek. Bu, yeni sosyal ve takım oyun sistemi geldiğinde Oluşumdan Takıma geçişi kolaylaştırmak için liderlere Oluşumlarını düzenlemelerini hatırlatacak.
Yeni sosyal ve takım oyun sistemi hakkında daha fazla ayrıntı için lütfen Yeni Sosyal ve Takım Oynanışı Ön İzlemesi II: Takım - Daha Esnek Bir Takım Kurma Yöntemi' belgesini inceleyin.
 

Bazı yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:
1. Şafak Keşif Sözleşmesi Yıldız Sisteminin Ana Görevlerine yeni "Plan Sistemi Ayarlamasını Keşfet" görevi eklendi.


Hata Düzeltmeleri:
1. Bazı durumlarda Askerî Prestijin düzgün çalışmamasına yol açan bir hata düzeltildi.

2. Rehber modunda Oluşumlarla ilgili belirli rehber görünüm aralıklarının düğmeden farklı olmasına yol açan bir hata düzeltildi.

3. Ediakaryan - Ağır Ateş Gücü Yardımcı Gemisinin "Sinek Kuşu" Ateş Gücü Gözlem İHA Sistemi'nde "Destek Önceliği" Geliştirmesinin yanlış işlemesine yol açan bir hata düzeltildi.

4. Belirli ekipman planlarının ve teknik planların Hassas Tanımlaması yapılırken model temsilinde ortaya çıkan hatalar düzeltildi.

5. Aşağıdaki avcı uçaklarının Sinyal Bozma Modüllerinde gösterilen Operasyon Önceliği ile gerçek sonuçlar arasındaki tutarsızlık, modüllerin etkisi değiştirilmeden düzeltildi.
AT021 - Taktiksel Saldırı Uçağına ait SN-142D Sinyal Bozma Modülü.
Balancer Anderson SC020 - Gözcüye ait CE-155D Bilgi Sinyali Bozma Sistemi.
SC002 - Kuantum Gözcüye ait SN-135 Bilgi Sinyali Bozma Sistemi.