Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yama Notları - 17/04/2024

2024-04-16

Yapılan güncellemeler:

Tüm yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:
1. Dünya Günü şimdi başlıyor!
Dünya Günü Etkinlik Zamanı: 17 Nisan 2024 08.00 UTC - 6 Mayıs 2024 00.00 UTC
Etkinlik sırasında Kâşifler 1.010 Proxima Coin ve 800 Kozmetik Puanı kazanabilir.

1) Ranger - Kapsamlı Savaş Kruvazörü Planı Yayınlama Etkinliği
Ranger sınıfı Kapsamlı Savaş Kruvazörü tüm yıldız sistemlerinde yayınlanacaktır. İlk çıkış etkinliği iki aşamaya ayrılmıştır:
- Başlangıç Deneyimi
* 17 Nisan 2024 08.00 UTC ila 6 Mayıs 2024 00.00 UTC tarihleri arasında Dünya Günü Ticaret Fuarı etkinliğinde ""Dünya Günü Teknoloji Dosyaları"" mevcut olacaktır. Dosyaları araştırarak Ranger sınıfı Kapsamlı Savaş Kruvazörü Planı kazanma şansını elde edebilirsin.
* 17 Nisan 2024 08.00 UTC ila 6 Mayıs 2024 00.00 UTC tarihleri arasında Kâşifler, Uzay İstasyonlarındaki Ticaret Merkezinde Ranger sınıfı TE Kapsamlı Savaş Kruvazörünün farklı versiyonlarını satın alabilir ve Ranger sınıfı TE Ağır İyon Topu Kruvazörü ile performansını gerçek muharebede deneyimleyebilir.
- Resmî Teknoloji Yetkilendirmesi
24 Nisan 2024 03.00 UTC tarihinden itibaren
*Ranger sınıfı Kapsamlı Savaş Kruvazörü Planının teknoloji yetkisi Özel Araştırma Sözleşmesi'ne ve ""Çok Boyutlu Saldırı"" Sınırlı Süreli Araştırma Sözleşmesi'ne eklenecektir.
* Ranger sınıfı Kapsamlı Savaş Kruvazörü Planının teknoloji yetkisi aşağıdaki Teknoloji Dosyalarına eklenecektir:
Gemi ve Uçak Plan Dosyaları 1.0, Gemi ve Uçak Plan Dosyaları 2.0
Karaborsa Teknoloji Dosyaları 1.0, Karaborsa Teknoloji Dosyaları 2.0
Teknoloji Dosyaları - Antonios
Şirketler Tarafından Seçilen Teknoloji Dosyaları

2) Eko Madde İşlemesi
Etkinlik sırasında Eko Madde İşlemesi sayfasına ilk kez giren Kâşifler, Eko Madde İşlemcisi kazanacaktır. Eko Madde İşlemcisi, meyveleri ve süs eşyalarını işlemek için kullanılabilir. Şu anda mevcut olan eko maddelerin kullanım etkileri şunlardır: zaman sınırlı bir sembol arka planı, zaman sınırlı bir posta teması arka planı, zaman sınırlı bir sohbet baloncuğu, zaman sınırlı bir ünvan ve Topluluğunun üyelerini ziyaret etmeni sağlayan bir taktiksel eşya."
Başlama Zamanı: 24 Nisan 2024 08.00 UTC - 6 Mayıs 2024 00.00 UTC
Katılım Koşulları: Şafak Keşif Sözleşmesi yıldız sistemlerinde bulunmayan ve Üssü Bölge 2’ye genişlemiş olan Kâşifler.
Etkinlikten sonra Eko Madde İşlemcisini elde etmemiş olan Kâşifler, ilk kez bir meyve veya süs eşyası elde ettiklerinde Eko Madde İşlemcisini alacaktır.

3) Vivaryum Bitki Ekimi Su Bitkileri Deneyi
Oluşum Vivaryumu'na ve bireysel Vivaryum'a bir su bitkisi ekim alanı eklenmiştir. Kâşifler bu bölgeye su bitkileri ekebilir.
Başlama Zamanı: 17 Nisan 2024 08.00 UTC - 6 Mayıs 2024 00.00 UTC
Katılım Gereksinimleri: Üslerini Bölge 2’ye genişletmiş olan Kâşifler.
Su bitkisi ekim alanı Kâşifler için kalıcı olarak kullanılabilir hâle gelecek ve Dünya Günü etkinliği sona erdikten sonra kaldırılmayacaktır.

4) Crux Biyosfer Araştırma Parkı Sürdürülebilir İnşaat Deneyi
Crux Biyosfer Araştırma Parkı Sürdürülebilir İnşaat Deneyi yeniden kullanıma sunuldu. Kâşifler artık bitki yetiştirebilir ve hava MOD'u gerçekleştirebilir.
Başlama Zamanı: 29 Nisan 2024 00.00 UTC - 5 Mayıs 2024 09.00 UTC
Katılım Gereksinimleri: Üslerini Bölge 2’ye genişletmiş olan Kâşifler.
Etkinlik Ödülleri: Her deney aşamasının sonunda Ekolojik İnşaat Departmanı, Araştırma Parkı'nın tamamındaki bitkilerin hayatta kalma oranına bağlı olarak bitki ekimi ve Hava MOD'u çalışmalarına katılan Kâşiflere ayrıca Ekoloji Puanı verecektir. Ekoloji Puanları, Ekolojik İnşaat Departmanı'nda semboller, zaman sınırlı desenler ve diğer ödüllerle değiştirilebilir.

(5) Süs Eşyaları Hediyesi
Etkinlik sırasında Kâşiflerin hediye ettiği Süs Eşyaları 4 kategoride sıralanacaktır.
Başlama Zamanı: 29 Nisan 2024 00.00 UTC - 5 Mayıs 2024 09.00 UTC
Katılım Gereksinimleri: Üslerini Bölge 2’ye genişletmiş olan Kâşifler.
Katılım Ödülleri: İlk 3'e giren Kâşifler süs eşyası temasına ilişkin bir dinamik sembol kazanacaktır (180D). Sıralamada 4 ile 100. sırada olan Kâşifler süs eşyası temasına ilişkin bir sembol kazanacaktır (180D).

6) Büküm Zilleri
Büküm Zilleri bir kez daha Yıldızlar Kulesi'nde çalacaktır. Oyuna giriş yapan Kâşifler İyi Dilek hediyeleri alma şansına sahip olacaktır. Ayrıca bu iletişim kanalına bağlanan Kâşifler, Lagrange Ağı'nın farklı bağlantı noktalarındaki Kâşiflerle sohbet edip etkileşim kurabilir. Ayrıca onlara iyi dileklerini gönderebilir veya kanalda Proxima Coin harcayarak diğer Kâşiflerle paylaşılabilen isteklerde bulunabilirler.
Etkinlik Zamanı: 20 Nisan 2024 00.00 UTC - 23 Nisan 2024 00.00 UTC
Katılım Gereksinimleri: Üslerini Bölge 2’ye genişletmiş olan Kâşifler.
Etkinlik Ödülleri: Proxima Coin ödüllerini 3 defaya kadar talep etmek için oyuna giriş yap. 20 Nisan ila 22 Nisan tarihlerinde 20.00 - 22.00 UTC saatleri arasında şanslı Kâşifler Proxima Coin ve "Eko Muhafız 2024" Sembolü ödüllerini almak üzere rastgele seçilecektir.

7) Binlerce Yeni Fidan Koruma Operasyonu
Büküm Zilleri etkinliğinde "Eko Muhafız 2024" Sembolünü alan Kâşifler, çöldeki küçük bir fidana muhafızlık etmeleri için 4 arkadaşlarını Ortak Koruma Operasyonuna davet edebilir.
Başlama Zamanı: 20 Nisan 2024 00.00 UTC - 6 Mayıs 2024 00.00 UTC
Katılım Gereksinimleri: Üslerini Bölge 2’ye genişletmiş olan Kâşifler.

8) Orman ve Okyanus Koruma Operasyonu
Etkinlik sırasında tüm Yıldız Sistemi Kâşifleri tarafından deniz çayırı yetiştirilmesi "Orman ve Okyanus Koruma Operasyonu"nu başlatacaktır. Operasyon başlatıldıktan sonra çöle fidanlar ve Pasifik Okyanusu'na deniz yosunları dikilecektir.
Başlama Zamanı: 17 Nisan 2024 08.00 UTC - 6 Mayıs 2024 00.00 UTC
Katılım Gereksinimleri: Üslerini Bölge 2’ye genişletmiş olan Kâşifler.
Etkinlik Ödülleri: Kâşifler tarafından tüm yıldız sistemlerinde yetiştirilen toplam deniz çayırı sayısı 200.000'e ulaştığında etkinlik paylaşılabilecek ve ilk paylaşıma 50 Proxima Coin ödülü verilecektir.

9) Dünya Günü Ganimeti
19 Nisan'dan 24 Nisan'a kadar 00.00 ve 12.00 UTC saatlerinde, Yıldız Sistemi/Dünya Günü Ganimet Dağıtımı etkinliğinde aşağıdaki özel iade kozmetik eşyaları da dâhil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere "Dünya Günü Özel" Ganimeti kullanıma sunulacaktır: Kimera Özel Desen - "Buğday Dalgası" (19 Nisan - 21 Nisan tarihleri arasında mevcut), ST59 Özel Desen - "Sonsuz Keşif" (22 Nisan - 24 Nisan tarihleri arasında mevcut), 2023 Dünya Günü Sınırlı Sembolü - "Ekoloji Mimarı". Ayrıca etkinlikte Plan Teknoloji Puanları, Standart Teknoloji Puanı Geri Alma Teknolojisi ve daha da sınırlı ganimetler de mevcuttur.

10) Dünya Günü Bileti
Etkinlik boyunca Dünya Günü Bileti sınırlı bir süre için geçerli olacaktır. Kâşifler, etkinliğe her gün giriş yaparak Festival Puanı kazanabilecek ve "İnşaatçı Sözleşmesi" adlı sınırlı Sembol Resmi, Kozmetik Puanları, Proxima Coin ve eşyalar gibi ödüllerin kilidini açabilecektir.
Etkinlik Zamanı: 17 Nisan 2024 08.00 UTC - 6 Mayıs 2024 00.00 UTC
Katılım Gereksinimleri: Üslerini Bölge 2’ye genişletmiş olan Kâşifler.

11) Dünya Günü Ticaret Fuarı
Dünya Günü Ticaret Fuarı, Kâşifler için "Dünya Günü Ticaret Fuarı Teknoloji Dosyaları", "Dünya Günü Dinamik Sembol Paketi" ve "Dünya Günü Özel Desen Paketi" gibi çeşitli indirimli satışlar düzenleyecektir. Kâşifler Proxima Coin harcayarak "Dünya Günü Teknoloji Dosyaları", "Festival Dinamik Sembolü - Ebedi Vatan" ve "Işık Konisi Özel Deseni - Yaşam Kaynağı" gibi seçkin kozmetik eşyaları satın alabilir.
Etkinlik Zamanı: 17 Nisan 2024 08.00 UTC - 6 Mayıs 2024 00.00 UTC
Katılım Gereksinimleri: Üslerini Bölge 2’ye genişletmiş olan Kâşifler.

12) Infinite Lagrange Resmî Romanı - "Dünya'da Yurtdışı Eğitimi"nin Yayınlanması
Dünya Günü etkinliği sırasında resmî Lagrange romanı "Dünya'da Yurtdışı Eğitimi" ilk kez yayınlanacaktır. Kâşifler, "Resmî Roman Yayınlandı" etkinlik sayfası aracılığıyla romana erişebilecek ve Dünya Gününün sembolize ettiği koruyucu ruh ile kültürel çağrışımların özünü deneyimleyebilecektir. Topluluk hikâye kitabı incelemesine katılarak muhteşem ödüller kazanma şansına sahip olabilirsin. Daha fazla ayrıntı için lütfen Kamp Ateşi Merkezi etkinlik sayfasına bakın.

13) Kâşifler Partisi - Geri Dönüş Sunucusu Etkinliği
Hesap, 14 Nisan 2024 16.00 (UTC) tarihinden önce art arda en az 30 gün boyunca giriş yapmamış ve hesabın Üssü Bölge 5’e genişletilmiş olmalıdır. Kâşifler, özel keşif sözleşmeleri veya Yarı Yol Etkinliği Sözleşmesi imzalayarak karşılık gelen geri dönüş sunucusunda keşfe başlayabilir.
Geri dönen Kâşifler ekip olarak kaydolacakları zaman ekipteki tüm Kâşiflerin Geri Dönüş Sunucusuna katılma gereksinimlerini karşılaması gerekir.
Etkinlik sırasında geri dönen Kâşifler için İrtibat Görevleri yeniden kullanılabilir hâle gelecektir. Geri dönen bir Kâşif ile irtibat ilişkisi kurmak, davet eden oyuncuya ilgili görev ödüllerini kazandıracaktır.

2. Teknoloji Puanı kompozisyonu detayları sayfasına, Savaş TP'si Toplayıcı tarafından geçici olarak sağlanan ek Teknoloji Puanlarının görüntüsü eklendi. Bu, gerçek etkiyi değiştirmez.

3. Plan varyant modelinin maksimum aktif hizmeti ayarlandı. Ana modelin kilidini açmadan önce, elde edilen plan varyant modelinin aktif hizmet sınırını 1'e yükseltilir.

4. Filo geri çekilme kuralları ayarlandı. Bir filo dönüş noktasına doğru geri çekildiğinde müttefik destek filoları otomatik olarak geri çekilmeyecektir.

5. Alt filolar için konuşlandırma kuralları ayarlandı: konuşlandırılan alt filolar artık diğer binalara aktarılabilir.

6. Görevlerin Etkileşim Optimizasyonu
1) Mevcut Görevler, Görev Hedefleri ve tamamlanan Görevler için Enginlik simgelerinin görünümü optimize edildi.
2) Görevlerin özet yöntemi ayarlandı. Kabul edilen görevler sadece Görev Listesi sayfasında yönetilecektir.

7. Uçak dağılımı sırasında geminin uçak modülünün bilgi görüntüsü optimize edilerek Kâşiflerin uçak modülünün ait olduğu sistemi ve taşınabilecek uçak tiplerini görmeleri sağlandı.

8. Komutları yürüten Hizmet Gemilerinin çalışma süreci optimize edildi. Madencilik, inşa, yükseltme, keşif veya toplama için bir filo seçerken çalışmakta olan Hizmet Gemileri otomatik olarak duracak ve yeni komutlar yürütecektir.

9. Savaşta kaçınma modunun performansı optimize edildi.

10. Posta eklerinin, ödüllerin, Korsan filolarının ve İleri Karakol yıkım ödüllerinin görüntüsü optimize edildi.

11. Sohbet sayfasında paylaşılan Kamp Ateşi Merkezi içeriğinin görüntüsü optimize edildi.

12. Mağaza, Galaktik Etkinlikler ve Ana Görevler için sayfa etkileşimleri optimize edildi.

13. Enginlik'in grafik efektleri optimize edildi.

14. Bazı sayfalardaki metin rengi ve yazı tipi boyutu optimize edildi.


Bazı yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:

1. Şafak Keşif Sözleşmesi yıldız sisteminde, Şafak Fonlama Programı'nın Dünya Günü Zaman Sınırlı İmza Etkinliği artık yayında:
1) Dünya Günü etkinliği sırasında Şafak Keşif Sözleşmesi yıldız sisteminde "Stratejik Ortaklık Sözleşmesi" imzalamamış olan Kâşifler birden fazla kez satın almayı veya tümünü satın almayı seçebilir.
2) Dünya Günü etkinliği sırasında daha önce birden fazla kez satın almış olan Kâşifler, mevcut yıldız sistemlerindeki yerleştirmeye kadar satın almaya devam edebilir.

2. Kâşifler Sisteminde sözleşmelerin imzalanmasını iptal etme süreci optimize edildi.

3. Tesis yükseltme sayfası artık ekipmanın yükseltme maliyetlerini ve yükseltme süresini nasıl etkilediğini göstermektedir.

4. Oyuncak Uzay-Zaman Radyoları Uzay-Zaman Projektörüne yükseltilmiştir ve Kâşif daha sonra video koleksiyonları edinirse, bunlar bu oyuncak aracılığıyla oynatılabilir ve görüntülenebilir.

5. Ekipman ve teknik planlar artık Kâşiflerin bunları ayırt etmesine yardımcı olacak benzersiz kimlik kodlarına sahip.


Hata Düzeltmeleri:

1. Liderlik Tablolarının bazen ek bir Konum düğmesi göstermesine neden olan bir hata düzeltildi.