Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Dünya Günü Etkinlik Ön İzlemesi

2024-04-15

Yakında bir gün, çocuklarımız çiçeklerle bezenmiş tarlalardan geçecek, gök mavisi kubbenin altında neşeli kıkırdamalar paylaşacaklar.

- Andrei, Antonios Konsorsiyumu 5. Başkanı

Crux Biyosfer Araştırma Parkı'nın sürdürülebilir inşaat deneyi devam ederken, Antontas Şehri Ekolojik İnşaat Departmanı verimli deneysel buluşlar elde etti ve ekoloji teknolojisinde önemli atılımlar yaptı.

Bu Dünya Günü etkinliği sırasında Crux Araştırma Laboratuvarı, su bitkilerinin yetiştirilebildiği su bitkileri alanları ekledi. Antontas Şehri Ekolojik İnşaat Departmanı, farklı etkilere sahip ekolojik ürünler üretebilen yeni geliştirilmiş cihaz "Eko Madde İşlemcisini" piyasaya sürdü. Ranger - Kapsamlı Savaş Kruvazörü planı resmî olarak yayınlandı. Ayrıca Crux Sürdürülebilir Dünya Biyosferi Araştırma Parkı yeniden açılacak ve Kâşifleri bitki ekmeye ve hava deneylerine katılmaya davet edecektir. Büküm Zilleri, Yıldızlar Kulesi'nde bir kez daha çalacak ve Lagrange Ağı boyunca iyi dilekler yayacaktır.

 

Dünya Günü’ne Genel Bakış (Resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Dünya Günü Etkinlik Süresi: 17 Nisan 2024 08.00 UTC - 6 Mayıs 2024 00.00 UTC

Kullanılabilir: Tüm Yıldız Sistemleri

Etkinlik Ödülleri Ön İzlemesi:

*Etkinliğe katılan bireysel Kâşifler 1.010 adede kadar Proxima Coin (Dünya Günü Ganimeti sayfasından hediyeler, Büküm Zilleri sayfasından ödüller ve Orman ve Okyanus Koruma Operasyonundan paylaşım ödülleri dâhil), 800 Kozmetik Puanı, etkinliğe özel Sabit Sembol, sınırlı Sembol Resimleri, zaman sınırlı Stratejik Varlık öğeleri ve diğer ödülleri kazanabilir.

*"Crux Biyosfer Araştırma Parkı"na katılmak sana Ekoloji Puanı ve çok sayıda ekolojik üretim elde etme şansı sağlar.

*"Süs Eşyası Takası"na katıl. Etkinlik sonunda temalı sıralamaların her birinde ilk 100'e giren Kâşifler ilgili özel sembolü alacaktır.

 

Çeşitli Dünya Günü etkinlikleri hakkında detaylı bilgiyi aşağıda bulabilirsin:

1.Eko Madde İşlemesi

Crux Biyosfer Araştırma Parkı'nda sürdürülebilir deneysel inşaatın faaliyete geçmesinden bu yana Kâşifler bu inşaata aktif olarak katılmaktadır. Antontas Şehri Ekolojik İnşaat Departmanı bu deneylerden çok sayıda örnek toplamış ve incelemiştir. Çabalar sonucunda eko maddeleri işlemek için yeni bir cihaz geliştirdiler: Eko Madde İşlemcisi.

Etkinlik sırasında Eko Madde İşlemesi sayfasına ilk kez giren Kâşifler Eko Madde İşlemcisi alır. Eko Madde İşlemcisi, meyveleri ve süs eşyalarını işlemek için kullanılabilir. Bunlar arasında 3 özdeş süs eşyası ve meyve 1 tane B sınıfı Eko Eşyaya, 3 özdeş B sınıfı Eko Eşya ise 1 tane A sınıfı Eko Eşyaya işlenebilir.

 

Eko İşleme Sayfası (Resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Eko Eşyalar özel kullanım etkilerine sahip olan özenle hazırlanmış ekolojik ürünlerdir. Şu anda mevcut olan eko eşyaların kullanım etkileri şunlardır: zaman sınırlı bir sembol arka planı elde etmek, zaman sınırlı bir posta teması arka planı elde etmek, zaman sınırlı bir sohbet baloncuğu elde etmek, zaman sınırlı bir ünvan elde etmek ve Topluluğundaki üyeleri ziyaret etmeni sağlayan bir taktik eşya elde etmek.

 

Sohbet Baloncuğu Ön İzleme Sayfası (Resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Başlama Zamanı: 24 Nisan 2024 08.00 (UTC) - 6 Mayıs 2024 00.00 (UTC)

Katılım Gereksinimleri: Şafak Keşif Sözleşmesi yıldız sistemlerinde bulunmayan ve Üssü Bölge 2’ye genişlemiş olan Kâşifler.

   Etkinlikten sonra Eko Madde İşlemcisini elde etmemiş olan Kâşifler, ilk kez bir meyve veya süs eşyası elde ettiklerinde Eko Madde İşlemcisini alacaktır.

 

2.Vivaryum Bitki Ekimi Su Bitkileri Deneyi

Antontas Şehri Ekolojik İnşaat Departmanı, Crux Araştırma Laboratuvarı'nı yeniden düzenleyerek hem Oluşumlar hem de bireysel Kâşifler için Vivaryum'da su bitkileri ekebilecekleri alanlar ekledi. Uzay ticareti yoluyla deniz çayırı tohumları elde ettiler ve bunları tüm Kâşiflere ücretsiz olarak dağıtıyorlar.

 

Oluşum Vivaryum Sayfası (Resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Kâşifler, Vivaryumlarının taklit edilmiş ortamında kendi deniz çayırlarını yetiştirebilir ve büyütebilir. Karasal bitkilerin aksine deniz çayırı, su bitkilerinin özelliklerine sahiptir ve Vivaryum'daki mevsimlere ve hava koşullarına göre ayrı ayrı bakılması gerekir.

 

Deniz Çayırı Vitrini (Resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Su bitkisi ekim alanı Kâşifler için kalıcı olarak kullanılabilir hâle gelecek ve Dünya Günü etkinliği sona erdikten sonra kaldırılmayacaktır.

 

Başlama Zamanı: 17 Nisan 2024 08.00 UTC - 6 Mayıs 2024 00.00 UTC

Katılım Gereksinimleri: Üslerini Bölge 2’ye genişleten Kâşifler.

Katılım Ödülleri: Kâşifler bitkilerle ilgilenip meyveler gönderdiğinde Ekoloji Puanı kazanır. Ekoloji Puanları belirli sembolleri ve zaman sınırlı desenleri almak için kullanılabilir. Oluşumlar, Vivaryum'un Ekoloji Katkısı belli bir oranda arttığında Oluşum Prestij Puanı kazanır.

 

3.Crux Biyosfer Araştırma Parkı Sürdürülebilir İnşaat Deneyi

Crux Biyosfer Araştırma Parkı geçen yıl sürdürülebilir ilk inşaat deneyini başlattı. Bu yıl Kâşifleri deneye katılmaya ve Dünya benzeri gezegenleri dönüştürme konusunda daha fazla deneyim kazanmaya davet etmeye devam edeceğiz. Kâşifler deney sırasında bitki ekebilir ve hava MOD'u gerçekleştirebilir.

 

 

Crux Biyosfer Araştırma Parkı Sayfası (Resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Başlama Zamanı: 29 Nisan 00.00 (UTC) - 5 Mayıs 09.00 (UTC)

Katılım Gereksinimleri: Üslerini Bölge 2’ye genişleten Kâşifler.

Katılım Ödülleri: Her deney aşamasının sonunda Ekolojik İnşaat Departmanı, Araştırma Parkı'nın tamamındaki bitkilerin hayatta kalma oranına bağlı olarak bitki ekimi ve Hava MOD'u çalışmalarına katılan Kâşiflere ayrıca Ekoloji Puanı verecektir. Ekoloji Puanları semboller, zaman sınırlı desenler ve Ekolojik İnşaat Departmanı'ndaki diğer ödülleri almak için kullanılabilir.

 

4.Süs Eşyaları Hediyesi

Crux Biyosfer Araştırma Parkı'nda ve Vivaryum'da bitki yetiştirirken her mevsim çiçek, yaprak ve süs eşyaları gibi farklı hasatlar toplanabilir. Bu eşyalar dostluğun bir simgesi olarak diğer Kâşiflere hediye edilebilir. Dünya Günü etkinliği sırasında Ekolojik İnşaat Departmanı, istatistikleri karşılaştırıp toplanan süs eşyası sayısına göre tüm yıldız sistemlerindeki Kâşiflerin sıralamasını belirleyecektir.

Dört temaya göre yapılan sıralamalar kapsamında her temada ilk 100'e giren Kâşif etkinlik sonunda o temaya ilişkin bir sembol kazanacaktır.

 

Süs Eşyası Hediye Sıralaması Sayfası (Resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Başlama Zamanı: 29 Nisan 00.00 (UTC) - 5 Mayıs 09.00 (UTC)

Katılım Gereksinimleri: Üslerini Bölge 2’ye genişleten Kâşifler.

Katılım Ödülleri: İlk 3'e giren Kâşifler süs eşyası temasına ilişkin bir dinamik sembol kazanacaktır (180D). Sıralamada 4 ile 100. sırada olan Kâşifler süs eşyası temasına ilişkin bir sembol kazanacaktır (180D).

 

5.Büküm Zilleri

Büküm Zillerini dinlemek de Dünya Günü kutlamalarının önemli bir parçası. Bu geleneğin kökeni, birçok bağlantı noktasını dolaşmış ve Lagrange Ağı'na bağlı bir yıldız geçidi ile her yerde yankılanmış olan Yıldız Geçidi L001AB zillerinin ahenkle çaldığı zamanlara uzanıyor aslında. O sırada Dünyalılar Bölgesi, Lagrange Ağı'nın tüm sakinlerine içten selamlarını göndermişti.

Etkinlik sırasında Kâşif Bağlantı Merkezi, Kâşif Yıldız Geçidi'nden büküm zili sinyallerini alıp yayınlamak için Yıldızlar Kulesi'nin etrafına büküm sinyali alıcılarını kurdu. Kâşifler, Zil İyi Dileği kazanmak için Antontas Şehri'nin içinde büküm zillerinin çalmasını bekleyebilir. Büküm Zillerinin çaldığı gün giriş yapan Kâşiflerin İyi Dilek hediyeleri kazanma şansı bulunur.

Etkinlik boyunca Dünya Günü İletişim Kanalı da kullanılabilir olacaktır. Bu iletişim kanalına bağlanan Kâşifler, Lagrange Ağı'nın farklı bağlantı noktalarındaki Kâşiflerle sohbet edip etkileşim kurabilir. Ayrıca onlara iyi dileklerini gönderebilir veya kanalda Proxima Coin harcayarak diğer Kâşiflerle paylaşılabilen dileklerde bulunabilirler. Kâşifler, bu iletişim kanalına Sohbet Kanalından veya Büküm Zilleri etkinlik ekranından erişmeyi seçebilir.

 

Büküm Zilleri Sayfası (Resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Etkinlik Zamanı: 20 Nisan 2024 00.00 (UTC) - 23 Nisan 2024 00.00 (UTC)

Katılım Gereksinimleri: Üslerini Bölge 2’ye genişleten Kâşifler.

Etkinlik Ödülleri:

Etkinlik sırasında oyuna giriş yapan Kâşifler üç defaya kadar Proxima Coin talep edebilir.

20 Nisan - 22 Nisan tarihlerinde 20.00 - 22.00 UTC saatleri arasında şanslı Kâşifler rastgele seçilerek Proxima Coin ve Sembol ödülleri kazanacaktır. Her sunucudan birkaç şanslı Kâşif, Proxima Coin'lerden oluşan bir ödül olan İyi Dilek Hediyesini almak üzere rastgele seçilecektir. Her biri eşsiz bir numaraya sahip olan "Eko Muhafız 2024" Sembolünü almaları için tüm sunucularda toplam 2.000 şanslı Kâşif seçilecektir.

 

6.20.000 Yeni Fidan Koruma Operasyonu ve Orman ve Okyanus Koruma Operasyonu

Geçtiğimiz yıl, Infinite Lagrange ve dünyanın dört bir yanındaki Kâşifleri Alxa'da 20.000 adet umut tohumu ekti. Bu yıl ise Kâşiflerimizi bu fidanları korumaya davet ediyoruz.

Büküm Zilleri etkinliğinde "Eko Muhafız 2024" Sembolünü alan Kâşifler, Alxa'daki küçük fidanlara muhafızlık etmeleri için dört arkadaşlarını Ortak Koruma Operasyonuna davet edebilir. Sembol ve muhafız numarasını bu dört arkadaşlarıyla paylaşabilir ve bu numara ile oyunun resmî internet sitesinden korumaları altındaki 20.000 fidan hakkında daha fazla bilgi alabilirler.

 

Binlerce Yeni Fidan Koruma Operasyonu Sayfası (Resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Başlama Zamanı: 20 Nisan 2024 00.00 (UTC) - 6 Mayıs 2024 00.00 (UTC)

Katılım Gereksinimleri: Üslerini Bölge 2’ye genişleten Kâşifler.

 

Bu yıl "Orman ve Okyanus Koruma Operasyonu"nun tanıtımını yapacağız. Etkinlik sırasında tüm Yıldız Sistemi Kâşifleri tarafından yetiştirilen toplam deniz çayırı sayısı 50.000'e ulaşırsa "Orman ve Okyanus Koruma Operasyonu" resmî olarak başlayacak ve Alxa bölgesine fidanlar ve Pasifik Okyanusu'na deniz yosunları dikilecektir. Kâşifler tarafından ekilen deniz çayırı sayısı 100.000 ve 200.000'e ulaştığında "Orman ve Okyanus Koruma Operasyonu" kapsamında dikilen fidan ve deniz yosunu sayısı daha da artırılacaktır.

 

 

Orman ve Okyanus Koruma Operasyonu Sayfası (Resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Başlama Zamanı: 17 Nisan 2024 08.00 UTC - 6 Mayıs 2024 00.00 UTC

Katılım Gereksinimleri: Üslerini Bölge 2’ye genişleten Kâşifler.

Etkinlik Ödülleri: Kâşifler tarafından tüm yıldız sistemlerinde yetiştirilen toplam deniz çayırı sayısı 200.000'e ulaştığında etkinlik paylaşılabilecek ve ilk paylaşıma 50 Proxima Coin ödülü verilecektir.

 

7.Ranger - Kapsamlı Savaş Kruvazörü Planı Yayınlama Etkinliği

 

Galaktik Savaş'ın ilerleyen dönemlerinde ticaret yollarını güvence altına almak isteyen Antonios Konsorsiyumu, Delta Cepheus Yıldız Sistemi'ndeki Gümüşkalp Korsan Güçlerine karşı kod adı "Cepheus Operasyonu" olan iki büyük çaplı akın düzenledi. Ranger kruvazörünün prototip gemisi olan "Carilion Öncüsü" bu operasyonda ilk kez muharebeye katılmıştır. Olağanüstü ve hassas ateş gücü baskısı, birkaç stratejik kaleyi hızla zaptederek Antonios Konsorsiyumu'nun Yıldız Geçidi'nin kontrolünü başarıyla ele geçirmesini sağladı ve Konsorsiyum'un daha sonraki hızlı yükselişine zemin hazırladı. Tarihsel olarak bu operasyon "Antonios Gelecek Planı"nın başlangıcı olarak nitelendirilmiş ve "Carilion Öncüsü" bu ilk kısımda oldukça önemli bir rol oynamıştır.

 

(1) Gemi Yetenek Tanıtımı

 

Ranger - Kapsamlı Savaş Kruvazörü Planı (Resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

-Temel Model: Kapsamlı Savaş Kruvazörü

Ranger Kapsamlı Savaş Kruvazörü, filo savaşlarında düşmanın küçük hareketli gemilerine karşı koymak ve onları bastırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Birincil silahı olarak güçlü, ikili atışlı, pruvaya monte bir ağır topa sahip olan bu kruvazör, küçük gemilere karşı etkili saldırılar düzenleyebilir. Ayrıca çeşitli füze saldırı modülleri de taşır. Bu modüller yüksek hassasiyetli tanıma teknolojisi ile donatılmış olup düşman filolarındaki hasarlı hedeflere doğru bir şekilde kilitlenmesini ve saldırılara öncelik verilmesini sağlayarak savaşın sonuçlarını en üst düzeye çıkarır.

 

-Varyant Modeli: Ağır İyon Topu Kruvazörü

Ranger Ağır İyon Topu Kruvazörü, Antonios Konsorsiyumu tarafından savaş gemisi konfigürasyonu alanında cesur bir yeniliği temsil etmektedir. Gemideki yardımcı silah sistemlerini düzene sokarak ağır iyon topları ve enerji füzesi fırlatıcılarının yerleştirilmesi için değerli yükü serbest bırakır. Ayrıca gemi enerji kısıtlamaları nedeniyle silah performansındaki potansiyel sınırlamaların üstesinden gelmek için Ranger'ın ana silah sistemi gelişmiş aşamalı iyon hızlandırma stratejisi kullanmaktadır. Bu son teknoloji yaklaşım, silahın iyon hızlandırma cihazının çalışma eşiğini operasyon boyunca sürekli olarak yükseltmesini ve böylece enerji çıkışını artırmasını sağlar. Bu, gemideki ağır silahların yük kapasitelerinin ötesinde bile tam potansiyellerine ulaşmalarını sağlar.

 

(2) Plan Yayınlanma Takvimi

Ranger - Kapsamlı Savaş Kruvazörünün planı tüm yıldız sistemlerinde yayınlanacaktır. Başlangıç etkinliği iki aşamaya ayrılmıştır:

 

Ranger - Kapsamlı Savaş Kruvazörü Planı Yayınlama Sayfası (Resim sadece görüntü içindir ve nihai kaliteyi temsil etmez)

 

- Başlangıç Deneyimi

* 17 Nisan 2024 08.00 UTC ila 6 Mayıs 00.00 UTC tarihleri arasında "Dünya Günü Teknoloji Dosyaları" Dünya Ticaret Fuarında yer alacaktır. Bu dosyayı araştırmak, Ranger - Kapsamlı Savaş Kruvazörünün planını elde etme şansı sağlar.

* 17 Nisan 2024 08.00 UTC ila 6 Mayıs 2024 00.00 UTC saatleri arasında Kâşifler Uzay İstasyonu Ticaret Merkezinden Ranger - Kapsamlı Savaş Kruvazörü (TE) ve Ranger - Ağır İyon Topu Kruvazörünün (TE) farklı versiyonlarını satın alabilir ve gerçek muharebedeki performanslarını deneyimleyebilir.

 

- Resmî Teknoloji Yetkilendirmesi ve Şifreli Yetkilendirme Dolaşımı

24 Nisan 2024 03.00 (UTC) tarihinden itibaren

*Ranger - Kapsamlı Savaş Kruvazörü Planının teknoloji yetkilendirmesi, Özel Araştırma Sözleşmesi’ne ve "Çok Boyutlu Saldırı" Zaman Sınırlı Araştırma Sözleşmesi'ne eklenecektir.

*Ranger - Kapsamlı Savaş Kruvazörü Planının teknoloji yetkilendirmesi şu Teknoloji Dosyalarına eklenecektir:

Gemi ve Uçak Plan Dosyaları 1.0, Gemi ve Uçak Plan Dosyaları 2.0

Karaborsa Teknoloji Dosyaları 1.0, Karaborsa Teknoloji Dosyaları 2.0

Antonios Teknoloji Dosyaları

Şirketler Tarafından Seçilen Teknoloji Dosyaları

 

8.Dünya Günü Ganimeti

 

Dünya Günü Ganimet Sayfası (Resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

19 Nisan'dan 24 Nisan'a kadar 00.00 ve 12.00 UTC saatlerinde, Yıldız Sistemi/Dünya Günü Ganimet Dağıtımı etkinliğinde aşağıdaki özel iade kozmetik öğeleri de dâhil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere "Dünya Günü Özel" Ganimeti kullanıma sunulacaktır: Kimera Özel Desen - "Buğday Dalgası" (19 Nisan - 21 Nisan tarihleri arasında mevcut), ST59 Özel Desen - "Sonsuz Keşif" (22 Nisan - 24 Nisan tarihleri arasında mevcut), 2023 Dünya Günü Sınırlı Sembolü - "Ekoloji Mimarı". Ayrıca etkinlikte Plan Teknoloji Puanları, Standart Teknoloji Puanı Geri Alma Teknolojisi ve daha da sınırlı ganimetler de mevcuttur.

Etkinlik boyunca Kâşifler, Dünya Günü Ganimet Sayfasına her gün ilk kez girdiklerinde 10 Proxima Coin kazanacaktır.

 

9.Dünya Günü Bileti

Etkinlik boyunca Dünya Günü Bileti sınırlı bir süre için geçerli olacaktır. Kâşifler, etkinliğe her gün giriş yaparak Festival Puanı kazanabilecek ve "İnşaatçı Sözleşmesi" adlı sınırlı Sembol Resmi, Kozmetik Puanları, Proxima Coinler ve eşyalar gibi ödüllerin kilidini açabilecektir. Kâşifler ayrıca Proxima Coinler harcayarak "Bağışçı Sözleşmesi"nin kilidini açabilir ve özel Teknoloji Dosyaları ve Teknoloji Puanları gibi ödüller de kazanabilir.

 

Dünya Günü Bileti (Resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Etkinlik Zamanı: 17 Nisan 2024 08.00 UTC - 6 Mayıs 2024 00.00 UTC

Katılım Gereksinimleri: Üslerini Bölge 2’ye genişleten Kâşifler.

 

10.Dünya Günü Ticaret Fuarı

Dünya Günü Ticaret Fuarı, Kâşifler için "Dünya Günü Ticaret Fuarı Teknoloji Dosyaları", "Dünya Günü Dinamik Sembol Paketi" ve "Dünya Günü Özel Desen Paketi" gibi çeşitli indirimli satışlar düzenleyecektir. Kâşifler Proxima Coin harcayarak "Dünya Günü Teknoloji Dosyaları", "Festival Dinamik Sembolü - Ebedi Vatan" ve "Işık Konisi Özel Deseni - Yaşam Kaynağı" gibi seçkin kozmetik eşyaları satın alabilir.

 

Dünya Günü Ticaret Fuarı Sayfası (Resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Etkinlik Zamanı:

17 Nisan 2024 08.00 UTC - 6 Mayıs 2024 00.00 UTC

Katılım Gereksinimleri: Üslerini Bölge 2’ye genişleten Kâşifler.

 

11.Kamp Ateşi Tiyatrosu - Dünya'da Yurtdışı Eğitimi

Dünya Günü etkinliği sırasında resmî Lagrange romanı "Dünya'da Yurtdışı Eğitimi" ilk kez yayınlanacaktır. Kâşifler, "Resmî Roman Yayınlandı" etkinlik sayfası aracılığıyla romana erişebilecek ve Dünya Gününün sembolize ettiği koruyucu ruh ile kültürel çağrışımların özünü deneyimleyebilecektir. Topluluk hikâye kitabı incelemesine katılarak muhteşem ödüller kazanma şansına sahip olabilirsin. Detaylar için lütfen Kamp Ateşi Merkezi etkinlik sayfasına göz at.

 

12.Kâşifler Partisi - Geri Dönüş Kutlaması Etkinliği ve Geri Dönüş Sunucusu

Dünya Günü etkinliği sırasında tatilde olan Kâşiflerin Lagrange Ağı'na geri dönmesi için Kâşif Bağlantı Merkezi tarafından bir çağrı daha gönderildi. Bağlantı Merkezindeki Kâşifler, tatildeki Kâşifleri Lagrange Ağı'na dönmeye davet edebilir. Bağlantı Kurma Kodu girildikten sonra yeni bir bağlantı kurulur. Etkinlik süresince Bağlantı Merkezi, dönen Kâşiflerin davranışlarını inceleyecek ve buna göre onları davet eden Kâşiflere ödüller verecek.

 

Kâşif Bağlantı Merkezi Sayfası (Resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Gereksinimleri karşılayan geri dönen Kâşifler, tatildeyken Lagrange Ağı'nda yapılan en son değişiklikleri rahatça kontrol etmek veya Lagrange Telafi Etkinliği aracılığıyla tatildeyken kaçırdıkları Teknoloji Dosyalarını satın almak için Bağlantı Merkezindeki Lagrange Ağının Yeniden Keşfi özelliğini de kullanabilirler.

Tatilinden dönüp yıldız sistemlerini keşfetmeye devam edecek Kâşiflerin işini kolaylaştırmak için Antonios Kâşif Bağlantı Merkezi ve Kâşif Geliştirme Bölümü, Geri Dönüş Sunucusu yıldız sistemlerini bir kez daha açtı. Şartları karşılayan tüm geri dönen Kâşifler, Dönen Kâşif Yıldız Sistemi Anlaşması'nı imzalamaya hak kazanacak ve karşılık gelen geri dönüş sunucusunda keşfetmeye başlayabilecektir.

Katılım Gereksinimleri: Hesap, 14 Nisan 2024 16.00 UTC tarihinden önce 30 gün veya daha uzun bir süre boyunca oyuna giriş yapmamış ve Üssü Bölge 5’e genişletilmiş olmalıdır.

Dünya Günü Etkinlik Ön İzlemesi böylece sona eriyor. Detaylar için lütfen etkinlik sayfasına göz at. Tüm Kâşiflere en sürükleyici uzay keşfi deneyimini sunma konusunda kararlıyız. Desteğin için teşekkürler! Lütfen takipte kal!