Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yama Notları - 03/04/2024

2024-04-02

Tüm yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:

1. Oyuncuların Ekip Üye Alımı bilgilerini Kişisel ve Grup Kanallarında paylaşmalarına izin veren bir özellik eklendi.

2. Oyuncuların bir Oluşum içinde doğrudan üye alırken gruba göre filtreleme yapmasını sağlayan bir özellik eklendi.

3. Oyun giriş ekranına Kamp Ateşi Merkezi için yeni bir giriş eklendi.

4. Yıldız Sistemi Sözleşmesi sayfasına Topluluk Sözleşmeleri için katılımcı sayısı ve mesafe bilgisi eklendi. Topluluk Sözleşmeleri için sıralama kuralları düzenlendi.

5. Plan detaylarındaki ana sürüm numarasının metin açıklaması optimize edildi.

6. Kişisel Profil bölümündeki başlık detaylarının ve kaynak bilgilerinin gösterimi optimize edildi.

7. Bağlı Oluşum bilgilerinin ekip arayüzündeki gösterimi optimize edildi.

8. Sistem Ayarları için kayıt kuralları optimize edildi. Bu sayede mevcut Sistem Ayarları, Yıldız Sisteminin Taşınması sırasında korunacaktır.

9. Yıldız Sistemi Taşınması ve Yıldız Sistemi Gelişim Puanlaması giriş gösterimi optimize edildi.

10. Onur Sıralaması özelliği optimize edildi.
1) Onur Sıralaması için yeni toplanabilir bir ödül ekledi. Yıldız Sistemi Gelişim Puanlaması sonuçlarının belirlendiği zamanda Ekip Onur Sıralamasında olan Kâşifler bu ödülü alabilir.
2) Aynı Topluluk içindeki diğer ekiplerin, Uzay İstasyonu İşgallerine katılım sonucu verdikleri ve aldıkları hasarları ek olarak takip etmek için Onur Sıralaması istatistik kuralları düzenlendi.

11. Galaktik Etkinlikler arayüzü optimize edildi.

12. Belirli sohbet kanalları için bilgi görüntüleme ayarları düzenlendi. Bir Topluluğa katılan Kâşiflerin, bazı sohbet kanallarında Topluluk bilgileri öncelikli olarak gösterilecektir.

13. Artık Kişisel Profil üzerinden erişilebilen Ziyaretçi Kaydının giriş noktası ayarlandı. Ayrıca Kâşif Kişisel Profilini görüntüleyen diğer kişilerle ilgili bilgileri de kaydeder.


Bazı yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:

1. Oyuncuların bir Stratejik Varlık ekibini tanımladığında veya değerli Stratejik Varlıkların elde edilmesine yardımcı olduğunda ortaya çıkan bir Yıldız Sistemi Yayını özelliği eklendi.

2. Ekipman ve Teknik Plan detayları sayfalarına etki tipi açıklamaları eklendi.

3. Ekipman ve teknik planın parça yükseltme arayüzlerinde, aynı tipte Stratejik Varlıklar gerektiren durum açıklaması optimize edildi.

4. Şafak Keşif Sözleşmesi kapsamında olmayan yıldız sistemlerinde Ağ Ganimet Dağıtımı etkinleştirildi, başlangıç zamanı ve katılım gereksinimleri değişmedi.

5. Yıldız Sistemi Kurtarma Sözleşmesi kapsamında bulunan yıldız sistemlerinde, dolaşırken Lagrange Geçidi'ne saldırmayacak Zapt Edici Filolar eklendi. Bu filoların yok edilmesi belirli bir miktarda Zapt Edici Kudreti kazandırır.

6. Yıldız Sistemi Kurtarma Sözleşmesi kapsamında olan yıldız sistemlerinde, bu turda Lagrange Geçidi'ne saldıran Zapt Edici Filolar Galaktik Etkinlik sona erdikten sonra artık otomatik olarak geri çekilmeyecektir.

7. Yıldız Sistemi Kurtarma Sözleşmesi kapsamında bulunan yıldız sistemlerinde, "Kaynak Talebi Uyarı Işığı" adlı Taktik Eşya, dostane ilişkilere sahip Uzay İstasyonlarında artık kullanılabilir.


Hata Düzeltmeleri:

1. Görevlerden elde edilen gemilerin, ilgili geminin Aktif Hizmet yuvasını işgal etmesi sorunu düzeltildi. Ödül olarak verilen gemiler artık TE gemileri olacak, güçlerinde hiçbir değişiklik olmayacaktır.

2. Ekipman yönetimi arayüzündeki modelin ekipman detayları arayüzündeki modelle tutarsız olduğu bir hata düzeltildi.

3. Reliat - Hızlı Torpido Fırkateyni'nin Yüksek Hızlı Yoğun Mühimmat stratejisinin belirli koşullarda doğru şekilde tetiklenmemesine yol açan bir hata düzeltildi, böylece strateji açıklamayla tutarlı hale getirildi.