Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yama Notları - 13/03/2024

2024-03-12

Tüm yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:

Kimera - Ağır Kruvazör ve Reliat - Seri Torpido Fırkateyni için denge ayarlamaları:
1. Kimera - Ağır Kruvazörün Emir Puanları ve Geliştirmeleri ayarlandı:
1) Gemi Emir Puanları 20'den 18'e ayarlandı.
2) "Kale" Top Sisteminin "Tüm Gemilerin Ateşini Odaklama" adlı stratejik geliştirmesi, daha önce her 90 saniyede bir tüm silahlarla tek bir düşmanı hedef alarak 10 saniye boyunca silahın bekleme süresini %80 azaltırken, artık her 60 saniyede bir tüm silahlarla tek bir düşmanı hedef alarak 10 saniye boyunca silahın bekleme süresini %80 azaltacak şekilde ayarlandı.
3) "Kale" Top Sisteminin "Uçaksavar Radar Geliştirmesi" geliştirmesi, sistemdeki silah bekleme süresini azaltan "Mühimmat Taşıma Hızlanması" olarak değiştirildi.
4) Zırh Sistemi artık ek bir süre boyunca geliştirilebilir. "Ek Zırh Geliştirmesi" adlı yeni geliştirme eklendi.

2. Reliat - Seri Torpido Fırkateyninin Geliştirmeleri ayarlandı:
1) Gemisavar Torpido Sistemi - CT-240A "Roland Demir Cüce K" Misket Torpidosunun Vuruş Başına Hasarı 35'ten 75'e yükseltildi, bekleme süresi 20'den 30 saniyeye yükseltildi, süresi 10'dan 15 saniyeye yükseltildi, Dönüş Başına Atım sayısı 5'ten 4'e düşürüldü ve Saldırı Önceliği uçakları hedeflemek yerine muhripler ve fırkateynler olarak değiştirildi.
2) Gemisavar Torpido Sisteminin stratejik geliştirmesi "Yoğun Misket Bombası Mühimmatı"nın adı "Yüksek Hızlı Yoğun Mühimmat" olarak değiştirildi. "Hedef bir fırkateyn olduğunda küçük bombaların sayısını 2 artırır ve misket bombalarındaki tekil küçük bombaların Hasarını %15 azaltır" olan orijinal etki, "Her 3 saldırı turunda Yoğun Misket Bombası Mühimmatına geçerek Dönüş Başına Atım sayısını 4x6 olur ve İsabet Oranını %30 artırır" olarak değiştirildi.
3) Gemisavar Torpido Sisteminin stratejik Geliştirmesi 'Yoğun Küme Bombası Mühimmatı'nın eğitim etkisi, isabet oranını %15 daha yükselterek strateji etkinliğini artırmak için değiştirildi.

3. Belirli planların açıklaması ve görüntüsünü optimize edildi:
1) Sonsuz Cennet - İHA Uçak Gemisinin geliştirmelerinin gerçek etkilerini değiştirmeden görüntüleme sırasını ayarlandı.
2) Uranüs'ün Mızrağı - Ağır Savaş Kruvazörünün "Kale" Top Sistemi adları, 3 top türü arasındaki farkı belirtmek için gerçek değerlerini etkilemeden optimize edildi.
3) Plan arayüzündeki Gemisavar Ateş Gücü açıklaması optimize edildi ve enerji silahlarını hesaplamaya yönelik açıklamalar gerçek değerlerini etkilemeden eklendi.

4. Sistem ayarlamaları veya geliştirmelerinin kilidi henüz açılmamış olsa da ayarlamalara dokunarak geliştirme ve ayarlamaların etkilerini ön izleme özelliği eklendi.

5. Üs Bölgesi 2'nin kilidini açmak için seviye gereksinimleri ayarlandı, bina seviye gereksinimleri düşürüldü:
1) Genel Liman 1'in seviye gereksinimi 3'ten 2'ye düşürüldü.
2) Deponun seviye gereksinimi 4'ten 1'e düşürüldü.
3) Ortak Üretim Tersanesinin seviye gereksinimi 4'ten 2'ye düşürüldü.

6. Sparkle sohbet kanalının en üstünde kullanılabilen bir "Yükseltme Rehberi" özelliği eklendi.

7. Bir Topluluğa ilk katılım veya ayrılış için inceleme süreleri ayarlandı:
Yıldız sistemi keşfini başlattıktan sonraki ilk 7 gün boyunca ilk kez bir Topluluğa katılan veya Topluluktan ayrılan ekiplerin inceleme süresi 12 saatten 1 saate indirildi. Bundan sonra her Topluluğa katılım veya ayrılışta inceleme süresi kademeli olarak artarak 12 saate kadar çıkar.

8. Örgüt Profili özelliği, özel ekipler tarafından elde edilen Yıldız Sistemi Gelişim Puanlamasını içerecek şekilde ayarlandı.

9. Operasyon ziyaretlerinin kolaylığı optimize edildi ve üs dışında demirleyen filoların ziyaret edilmesine izin verildi. Konuşlandırılan filolar ziyaret tamamlandıktan sonra üsse otomatik olarak dönecekleri şekilde ayarlanabilir.

10. Belirli durumlarda sohbet kanalındaki ekip davetleri için bildirim optimize edildi.

11. Sohbet sırasında kişinin veya arkadaşın ait olduğu Topluluğu veya ekibi gösterme özelliği eklendi.

12. Filo üretim sayfasında parçalı üretim ve aktif hizmet sınırlarına ulaşıldığındaki bilgi gösterimi optimize edildi.

13. Hem Plan hem de Desen sayfalarından erişilebilen gemi desenlerini elde etmenin yollarını görüntüleme özelliği eklendi.

14. Vivaryum Bitki Ekimi sayfasının görsel sunumu optimize edildi.

15. Ücretsiz Kâşif HQ sayfasının görsel sunumu optimize edildi.

16. Enginlikte daha yüksek seviyede Büyük Uzay İstasyonu simgeleri, Yıldız Geçidi simgeleri ve büyük yıkıntıların görüntülenmesi optimize edildi.

17. Enginlikte seviye değiştirirken arayüzleri gösterme veya gizlemeyle ilgili geçiş efektleri optimize edildi.

 18. Enginlikte Büküm Motorunu kullanırken filoların performansı optimize edildi.


Bazı yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:

1. Keşiflere hazırlık kolaylığı optimize edildi. Kâşifler Sisteminde keşfe hazırlanırken daha önce kullanılan plan varsayılan olarak uygulanır.

2. Yoldaş Ekipleri tarafından imzalanan Yıldız Sistemi Sözleşmesi'nin görüntülenmesi optimize edildi. Koşullar karşılanmadığında uygun olmayan üyeler artık görüntülenecektir.


Hata Düzeltmeleri:
1. "Ticari İletişim Aktarma İstasyonu - Genel Tip" Anlaşmalı Üretimde yanlış gemi modelleri düzeltildi.