Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Gemi Dengesi Ayarı Ön İzlemesi

2024-03-11

Bazı gemilerin gerçek performanslarının verilen derecelerden oldukça farklı olduğu dikkatimizi çekti. Bu durum Kâşiflerin gemilerin yeteneklerini anlamasını zorlaştırıyor. Sınırlı gemi seçimi, filo dizilişlerinin daha az esnek olmasına yol açıyor. Bu nedenle zamanla bu gemilerde denge ayarlaması yapmayı planlıyoruz.

Çok yakında Kimera - Ağır Kruvazör ve Reliat - Seri Torpido Fırkateyni üzerinde denge ayarlaması yapacağız.

1. Kimera - Ağır Kruvazör

Bu kruvazör, hem gemisavar yeteneği hem de hayatta kalabilme kabiliyeti için A derecesi almıştır. Savaşta düşmanlara büyük hasar verirken saldırılara dayanması beklenmektedir.

Bu geminin Emir Puanlarını azaltmayı, ana sisteminin stratejik yeteneklerini ve geliştirmelerini ise artırmayı planlıyoruz. Bu sayede sistemin içindeki silahların ateş hızını artırarak ateş gücünü yükselteceğiz. Hayatta kalabilme kabiliyeti ve savunma yeteneklerini daha fazla artırmak için Zırh Sistemi geliştirmesi genişletildi.

2. Reliat - Seri Torpido Fırkateyni

Bu fırkateyn, gemilere karşı yetenek açısından A derecesi almıştır. Pozisyon avantajını ve torpido silahlarını kullanarak muharebede orta ve arka sırada bulunan düşman gemilerinin hayatta kalma kabiliyetini tehdit etmesi beklenmektedir.

Bu geminin ana silahını ve stratejik yeteneklerini ayarlayarak küçük gemilere karşı hasar verimliliğini artırmayı planlıyoruz.

 

Yakında denge ayarlamalarını sürekli olarak gerçekleştirmek için Kâşiflerden aktif olarak geri bildirim toplayacağız ve bunları ayrıntılı veri analizleriyle birleştireceğiz. Infinite Lagrange'a gösterdiğiniz sevgi ve destek için hepinize teşekkür ederiz.