Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yama Notları: 06/03/2024

2024-03-05

Tüm yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:

1. Topluluk sıralaması bilgisi artık Uzay İstasyonu İşgali Skor Tablosunda görüntülenecek. Değerlendirme aşamasını tamamlayan Yıldız Sistemleri bundan etkilenmeyecek.

2. Ekip postası ve Topluluk postası gönderirken hedef seçme özelliği eklendi ve posta göndermeye ilişkin izinler iyileştirildi.
1) Aynı Topluluğun bir parçası olan ekip kaptanları ve yardımcı kaptanlar artık Topluluk postası ve bildirisi gönderme yetkisine sahip olacak.
2) Ekip/Topluluk postası gönderirken hedef seçme özelliği eklendi.

3. Ganimet dağıtımının arayüzü iyileştirildi.
1) Çoktan teklif verilmiş eşyalar için Hemen Al seçeneği eklendi.
2) Dağıtılan ganimetle ilgili ayrıntılı bilgileri görüntüleme özelliği eklendi.

4. Filo ataması oynanışı ayarlandı.
1) Atanmış filolar artık büküm motorunu kullanmak için komutanın kişisel büküm motoru desteğini kullanamayacak. Atama yaparken (ilk sefer hariç) her bir atama, bir operasyon kotası kadar yer kaplar.
2) Komutanlar atanan filoları aktarırken, filo kaynağı ve büküm motoru etkinleştirme durumunu gösteren iyileştirilmiş ekran eklendi.

5. Belirli durumlarda “Birlikten Kuvvet Doğar” arayüzündeki kullanıcı istemleri iyileştirildi.

6. Gemilerin yok edilme bildirimleri iyileştirildi. Koordinatlara dokunmak artık seni doğrudan oraya götürecek.

7. Bildirim postasına Vivaryum’a gitmek için kullanışlı bir kısayol eklendi.

8. Enginlik’teki Topluluk üyesi filolarının, operasyon alanlarının ve uzay istasyonlarının renk işaretleri iyileştirildi.

9. PC sürümünün sohbet kutusuna imleç eklendi. PC kullanıcıları artık klavye ve fareleriyle imlecin konumunu ayarlayabilir (resmî web sitesinden güncelleme yapılması gerekir).


Hata Düzeltmeleri:
1. Korsan İleri Karakolu, Galaktik Fraksiyon Kaleleri ve diğer binalardaki savunucuların sayısının aslına göre daha az gözükmesine neden olan bir hata düzeltildi.

2. Aynı Topluluktaki ekip üyeleri inşaat operasyonunda madencilik yaparken görüntülenen yetersiz Bilgi Senkronizasyonu seviyesi bildirim metnindeki hata düzeltildi.