Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Atanan Filo Büküm Mekanizması Ayarlamasının Ön İzlemesi

2024-02-28

Sevgili Kâşif, merhaba!

 

Komuta Operasyonlarının mevcut atama mekanizmasında atanan filo, komutanın kişisel planına transfer edilirken büküm seyahati için komutanın kişisel büküm motoru desteğini kullanabilir.

Orijinal tasarımda, atama işlevi sadece geçici olarak oyuna giriş yapamayan oyuncuların toplu faaliyetlere katılabilmesi içindi. Mevcut gerçek oyun deneyiminde, atanan filo normal menzilin ötesinde büküm motoru desteği kullanabiliyor ve bu da savunuculara baskı yapıyor ve beklentilerimizi aşıyor.

Bu nedenle komutanın, atanan filoya artık kişisel büküm motoru desteği sağlamaması için mekanizmayı ayarlamayı planlıyoruz; bu sayede pozitif bir taktiksel çatışma ortamı yaratılacak ve daha dengeli bir saldırı ve savunma etkileşimi deneyimi sunulacak.

Ayarlamadan sonra atanan filo, atanan kişinin kişisel, atayan kişinin bağlı olduğu takımın ve topluluğun inşaat operasyonunun büküm motoru desteğini büküm yolculuğu için kullanabilir. Aynı zamanda komutanın atanan filoyu transferi sırasındaki kaynak ve büküm durumu gösterimi optimize edildi.

 

Komutan, atanan filoyu transfer ediyor (Görseller yalnızca temsil amaçlıdır. Nihai efekt için lütfen oyuna bakın)

 

Ayrıca, aynı kâşif tarafından atanan ikinci filodan başlayarak her bir atanan filonun bir plan kotasını doldurması gerekir.

Yakın gelecekte Komuta Operasyonları atama işleviyle ilgili deneyimlere ve geri bildirimlere bağlı olarak, atama mekanizmasında yukarıdaki iyileştirmeleri ve ayarlamaları yapacağız.

Yukarıdakiler bu ayarlamanın ön izlemesidir, herkese önerileri ve geri bildirimleri için teşekkür ederiz.