Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yama Notları - 28/02/2024

2024-02-27

Tüm yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:
1. Enginlik’e, uygun simgelerin görünürlüğünü filtrelemek için kullanılan bir simge görüntüleme özelliği eklendi.

2. Yeni elde edilmiş ve geliştirilebilecek stratejik nesnelerin ve planların istemleri optimize edildi.
1) Stratejik nesne arayüzündeki tüm simgelerden sarı nokta bildirimi kaldırıldı.
2) Kâşifler artık yeni stratejik nesneler aldıktan sonra stratejik nesneler arayüzünü ilk açışlarında Sparkle’dan bir bildirim alacak.
3) Kâşifler artık filo oluştururken tersanede geliştirilebilecek gemileri varsa Sparkle’dan bir bildirim alacak.

3. Galaktik fraksiyonların karar verme süreci optimize edildi. Artık uyarıları ustaca kullanabilir, gözlem filosu konuşlandırabilir ve tehditlere karşı doğrudan tepki verebilirler.

4. Topluluğa işaretleme özelliği eklendi. Artık Topluluk Lideri, İkinci Komutan, Subaylar ve Ekip Kaptanları Topluluk işareti ekleyebilir. Ekip işaretleri artık tüm Topluluk üyelerinden ziyade yalnızca ekip üyelerine görünür.

5. Kişiler/Arkadaşlar için bir not özelliği eklendi.

6. Galaktik fraksiyonlar için uzay istasyonu işaretlerinin görüntülenme stili optimize edildi.

7. Oluşum Yeteneği “Lobicilik Puanlaması II” açıklaması optimize edildi. “Yıldız sistemi gelişim puanlaması sırasında elde edilir” kısmı asıl etkiyi değiştirmeden “yıldız sistemi gelişim puanlaması sırasında ekip veya Topluluk tarafından elde edilir” olacak şekilde değiştirildi.

8. Nova Yıldız Sistemi kriteri açıklaması optimize edildi. “2. seviye veya üstü puanlama alınamadı” kısmı asıl etkiyi değiştirmeden “Ekip veya Topluluk 2. seviye veya üstü puanlama alamadı” olacak şekilde değiştirildi.

9. Yıldız sistemi keşfinin ilk 7 günü boyunca, bir takımdan çıkış bekleme süresi azaltıldı.


Bazı yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:
1. Kâşifler Sistemi:
1) Kâşifler Sistemi’ne önceki yıldız sistemi keşiflerinde geçerli olan liderlik tablosu sıralamalarını görüntülemek için bir yer eklendi. Ayrıca kâşiflere sıralamalarını paylaşma seçeneği de verildi.
Güncelleme sırasında Kâşifler Sistemi’nde bulunanlar, sıralama verilerini bir sonraki ziyaretlerinde görebilecek.

2) Özgür Kâşiflerin oyuna giriş yapma süreci optimize edildi.

2. Birleşik Kurtarma Sözleşmesi Yıldız Sistemi:
1) Art arda yapılan Zapt Edici mağlubiyetleri için tüm yıldız sistemini kapsayan bir bildirim görüntüleme özelliği eklendi. Bir Kâşif, Yıldız Geçidine saldıran Zapt Edici filolarını arka arkaya ve kısa süre içinde yenerse tüm yıldız sistemine bir bildirim gönderilir.

2) İşgal edilen Zapt Edici fabrikaları için tüm yıldız sistemini kapsayan bir bildirim görüntüleme özelliği eklendi. Bir kâşif ilk defa yüksek seviye Zapt Edici fabrikası işgal ettiğinde tüm yıldız sistemine bir bildirim gönderilir.

3.Zapt Edici Filolarına karşı alınan galibiyetler karşısında verilen ödüller ayarlandı. Artık belli Zapt Edicilere son darbe indirildiğinde ekstra Taktik Eşya veya Zapt Edici Kudreti düşürme olasılığı vardır.

4) Toplam Zapt Edici sayısını etkilemeden bazı Zapt Edicilerin gemi düzeni optimize edildi. Bu ayarlama bakımdan sonra yalnızca Birleşik Kurtarma Sözleşmesi Yıldız Sistemindekileri etkileyecektir.

5) Yıldız Geçidine saldıran Zapt Ediciler artık farklı tiplerde İleri Karakol inşa edecek. Bu ayarlama bakımdan sonra, yalnızca Birleşik Kurtarma Sözleşmesi Yıldız Sistemindekileri etkileyecektir.

3. Şafak Keşif Sözleşmesi:
1) Bu güncelleme sonrasında, yeni imzalanan Şafak Keşif Sözleşmesi'nde, Keşifçiler yalnızca bu idari bölgeyi içeren Yargı Alanına sahip takımlara başvurabilir. Şu anda keşifte olan yıldız sistemleri etkilenmez.


Hata Düzeltmeleri:
1. Wildfire - Torpido Korveti (TE) ile eşleştirilmiş yanlış Teknik Yol simgesi düzeltildi.

2. Bazı durumlarda yaşanan Oluşum Karargâhı görüntülenme sorunu düzeltildi.

3. Uzaktan Kumandalı Madencilik İHA'sı Taktik Eşyalarının bazı açıklamaları asıl etkileri değiştirilmeden toplayabilecekleri kaynak tipine uyacak şekilde düzeltildi.