Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yama Notları - 07/02/2024

2024-02-06

Tüm yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:
1. Uyarı Işığı Kutlaması Resmî Başlangıcı
Uyarı Işığı Festivali Etkinlik Zamanı: 7 Şubat 2024, 08.00 (UTC) ile 21 Şubat 2024, 07.00 (UTC) tarihleri arasında
Etkinlik sırasında Kâşifler 1.080 Proxima Coin ve 800 Kozmetik Puan kazanabilir.

I. Uyarı Işığı Töreni
Uyarı Işığı Kutlamasının büyük açılışını kutlamak için Antontas Şehri'nde 8 Şubat 2024 ile 10 Şubat 2024 tarihleri arasında her gün saat 04.00'te (UTC) Yıldızlar Kulesi, Crux Biyosfer Araştırma Parkı ve Hürler Limanı bölgelerinde üç büyük İHA Plazma Gösterisi düzenlenecek.
(1) Dilek Işığı Hediyesi
Bu üç plazma gösterisi boyunca şanslı Kâşifler belirlenecek ve çok sayıda Proxima Coin veya Sabit Sembol kazanma fırsatını yakalayacak.
Etkinlik sırasında "Uyarı Işığı Festivali Gezi Güzergâhı" tanıtılacak ve Kâşifler, bir sonraki İHA gösterisinin Dilek Işığı Hediye etkinliğine katılım hakkı kazanmak için "Uyarı Işığı Festivali Gezi Güzergâhı"na katılabilecekler.

(2) Tören İsteği
Tüm gezi gemileri, Uyarı Işığı Festivali boyunca ücretsizdir. Kâşifler, gezi gemisinden İstek Uyarı Işıklarını bırakarak ve sahnedeki diğer Kâşiflerin dilediği dileklerle etkileşime girerek ödüller kazanabilir. Kâşifler ayrıca Uyarı Işığı Festivali Kanalında diğer Kâşiflerin dilediği dilekleri görüntüleyebilir.
Etkinlik Zamanı:
7 Şubat 2024, 08.00 (UTC) ile 21 Şubat 2024, 07.00 (UTC) tarihleri arasında
Katılım Gereksinimleri: Üslerini 2. Bölgeye genişletmiş olan Kâşifler.
Katılım Ödülleri: Etkinlik sırasında Kâşifler, Uyarı Işığı Festivali gezi güzergâhlarını kullanarak ve İstek Uyarı Işıklarını bırakarak Proxima Coin kazanacak. Gezi gemisine binip Antontas İHA gösterisini Sıcak Yuva'da paylaşan Kâşifler, Desen Puanı kazanacak.

II. Antontas Gezintisi: Yarışma Aşaması Test Uçuşu
Antontas Gezintisi etkinliği, Uyarı Işığı Festivali sırasında bir kez daha açılacak. Kâşifler, farklı özelliklere sahip uçakları seçerek dört benzersiz pistte birbirleriyle rekabet edebilecek. Kâşifler sola ve sağa hareket ederek daha iyi bitirme süreleri sağlayan olumlu etkilere sahip uyarı ışıkları kazanabilecek.
Etkinlik Zamanı:
7 Şubat 2024, 08.00 (UTC) ile 14 Şubat 2024, 06.00 (UTC) tarihleri arasında
Katılım Gereksinimleri: Üslerini 2. Bölgeye genişletmiş olan Kâşifler.
Katılım Ödülleri: Her gün mücadeleye ilk kez katıldığında görevleri tamamlayarak Proxima Coin kazanacaksın. Yarışı tamamlayıp puanını paylaşarak Kozmetik Puan kazanabilirsin. Her parkurda 1. ila 10. sıralar arasında yer alan Kâşifler, bir anma Koleksiyon parçası ve sınırlı süreli bir Dinamik Sembol; her parkurda 11. ila 100. sıralar arasında yer alan Kâşifler ise bir anma Koleksiyon parçası ve sınırlı süreli bir Sabit Sembol alacak.
  
III. Yer Çekimi Tespit Operasyonu
Yer Çekimi Tespit Operasyonu mücadelesi Uyarı Işığı Festivali sırasında bir kez daha açılacak. Kâşiflerin gözlem noktalarından doğru bir şekilde geçebilmeleri için sondaları çalıştırmaları ve fırlatmaları gerekecek. Böylece görevi tamamlamak için kâşifler farklı gezegenlerden yerçekimi verileri toplamış olacaklar.
Etkinlik Zamanı:
14 Şubat 2024 08.00 (UTC) ile 21 Şubat 2024 07.00 (UTC) tarihleri arasında
Katılım Gereksinimleri: Üslerini 2. Bölgeye genişletmiş olan Kâşifler.
Katılım Ödülleri: Etkinlik sırasında toplam 10 aşama olmak üzere her gün iki yeni aşamanın kilidi açılabilir. Her aşamayı ilk kez tamamladığında Proxima Coin kazanırsın.

IV. Uyarı Işığı Ganimeti
(1) Uyarı Işığı Festivaline Özel - Festivale Özel Desen, Sınırlı Süreli Geri Dönüş
7 Şubat 2024 12.00 (UTC) tarihinden 12 Şubat 12.00 (UTC) tarihine, 8 Şubat 2024 00.00 (UTC) tarihinden 13 Şubat 2024 00.00 (UTC) tarihine kadar "Uyarı Işığı Özel" Ganimeti, Yıldız Sistemi/Ağ Ganimet Dağıtımı etkinliğinde eklenir ve geri dönüşe özel şu kozmetik nesneler de dâhildir: Ebedi Fırtına Özel Desen: "Okyanusta İhtişam" (10 Şubat ile 13 Şubat tarihleri arasında Ganimet Dağıtımı'ndan alınabilir), "Callisto Özel Desen - "İkizler Masalı" (7 Şubat ile 10 Şubat tarihleri arasında Ganimet Dağıtımı'ndan alınabilir), 2022 Uyarı Işığı Festivali Sınırlı Sembol- "Nefes Kesici Dilek Işıkları." Ayrıca etkinlikte Plan Teknoloji Puanları, Standart Teknoloji Puanı Geri Alma Teknolojisi gibi sınırlı sayıdaki ganimetler de mevcut.

(2) Hediye Havuzu Paylaşımı Ödülü
"Uyarı Işığı Özel" Ganimetini başarılı bir şekilde takas ettiğinde, diğer Kâşiflerle paylaşabileceğin bir hediye kazanırsın. Hediye alındığında, hem hediyeyi gönderen hem de alan oyuncu Proxima Coin ödülü kazanır. Etkinliğin sonunda aynı sayıda Proxima Coin posta yoluyla gönderilecektir.
Etkinlik Zamanı:
7 Şubat 2024 13.00 (UTC) ile 21 Şubat 2024 8.00 (UTC) tarihleri arasında
Katılım Gereksinimleri: Üslerini 2. Bölgeye genişletmiş olan Kâşifler.
Katılım Ödülü: Yıldız Sistemi/Ağ Ganimet Dağıtımı etkinliği sırasında ayrıntılar hakkında daha fazla bilgi edinmek için "Uyarı Işığı Ganimeti" etkinlik sayfasına giderek günde en fazla 6 kez ganimet hediyesi olarak Proxima Coin kazanabilirsin.

V. Kutlama Bileti
Etkinlik sırasında Kutlama Bileti sınırlı bir süre için geçerli olacaktır. Kâşifler, etkinliğe her gün giriş yaparak Festival Puanı kazanabilecek ve "Kutlama Sözleşmesi" adlı sınırlı sayıdaki Sembol Resmi, Kozmetik Puanı, Proxima Coin ve Taktik Eşyalar gibi ödüllerin kilidini açabilecek. Kâşifler ayrıca özel Teknoloji Dosyaları ve Teknoloji Puanları almak için Proxima Coin harcayarak "Uyarı Işığı Sözleşmesi"nin kilidini açabilecekler.
Etkinlik Zamanı:
7 Şubat 2024, 08.00 (UTC) ile 21 Şubat 2024, 07.00 (UTC) tarihleri arasında
Katılım Gereksinimleri: Üslerini 2. Bölgeye genişletmiş olan Kâşifler.

VI. Uyarı Işığı Pazar Yeri
Uyarı Işığı Pazar Yerinde; Kâşifler için "Uyarı Işığı Ticaret Fuarı Teknoloji Dosyaları", "Uyarı Işığı Dinamik Sembol Paketi" ve "Uyarı Işığı Festivali Özel Desen Paketi" gibi çeşitli indirimli satışlar düzenlenecek. Kâşifler; "Uyarı Işığı Festivali Teknoloji Dosyaları" ve "Festival Dinamik Sembolü - Yıldızlar Adına" ile "Güneş Balinası Özel Desen Paketi - Şafak Kıvılcımları" gibi değerli kozmetik nesneleri satın almak için Proxima Coin harcayabilecek.
Etkinlik Zamanı:
7 Şubat 2024, 08.00 (UTC) ile 21 Şubat 2024, 07.00 (UTC) tarihleri arasında
Katılım Gereksinimleri: Üslerini 2. Bölgeye genişletmiş olan Kâşifler.

VII. Kâşifler Partisi - Geri Dönüş Sunucusu Etkinliği
Hesap, 24 Ocak 2024, 00.00 (UTC) tarihinden önce art arda en az 30 gün boyunca giriş yapmamış ve hesabın Üssü 5. Bölgeye genişletilmiş olmalıdır. Kâşifler, özel keşif sözleşmeleri veya Yarı Yol Etkinliği Sözleşmesi imzalayarak karşılık gelen geri dönüş sunucusunda keşfe başlayabilirler.
Geri dönen Kâşifler ekip olarak kaydolacaklarında, ekipteki tüm Kâşiflerin Geri Dönüş Sunucusuna katılma gereksinimlerini karşılaması gerekir.
Etkinlik sırasında, geri dönen Kâşifler için İrtibat Görevleri yeniden kullanılabilir hâle gelecek. Geri dönen bir Kâşif ile irtibat ilişkisi kurmak, davet eden oyuncuya ilgili görev ödüllerini kazandıracaktır.

VIII. Infinite Lagrange Resmî Romanı - "Yıldızlar Adına"nın Yayınlanması
Uyarı Işığı Kutlaması sırasında Lagrange'ın "Yıldızlar Adına" adlı resmî romanının fragmanı ilk kez yayınlanacak. Kâşifler, Uyarı Işığı Festivali'nin temsil ettiği keşif ruhunun ve kültürel anlamların özünü keşfedecekleri romana "Kamp Ateşi Tiyatrosu" etkinlik sayfası üzerinden erişebilecekler. Hatta topluluk hikâye kitabı incelemesine katılarak muhteşem ödüller kazanma şansı da olacak. Detaylar için lütfen Sıcak Yuva etkinlik sayfasına göz at.


2. Sonsuz Cennet - İHA Uçak Gemisi'nin Eklenmesi
Yeni Jüpiter Sanayi Uçak Gemisi: Sonsuz Cennet - İHA Uçak Gemisi Lagrange Ağına katılıyor.

- Başlangıç Deneyimi
7 Şubat 2024 saat 07.00 (UTC)
*"Uyarı Işığı Festivali Teknoloji Dosyaları", Uyarı Işığı Ticaret Fuarında kullanılabilir olacak. Böylece kâşifler Sonsuz Cennet - İHA Uçak Gemisi planını alma şansı elde edebilecek.
*"Teknoloji Sergisi: Sonsuz Cennet" Sınırlı Süreli Araştırma Sözleşmesi, 5 gün boyunca kullanılabilir olacak. Böylece kâşifler Sonsuz Cennet – İHA Uçak Gemisi planını ve diğer "Teknoloji Sergisi" sözleşmelerinde bulunan planları alma şansı elde edebilecek.
*Kâşifler, Uzay İstasyonu Ticaret Merkezinden Sonsuz Cennet - İHA Uçak Gemisinin (TE) farklı versiyonlarını satın alabilir ve gerçek muharebe performansını deneyerek görebilecekler.

- Resmî Teknoloji Yetkilendirmesi ve Şifreli Yetkilendirme Dolaşımı
14 Şubat 2024 saat 02.00 (UTC)
*Sonsuz Cennet - İHA Uçak Gemisi Planının teknoloji yetkilendirmesi, Özel Araştırma Sözleşmesine ve "Teknoloji Sergisi" Sınırlı Süreli Araştırma Sözleşmesine eklenecek.
*Sonsuz Cennet - İHA Uçak Gemisi Planının teknoloji yetkilendirmesi şu Teknoloji Dosyalarına eklenecek:
Gemi ve Uçak Plan Dosyaları 1.0, Gemi ve Uçak Plan Dosyaları 2.0
Karaborsa Teknoloji Dosyaları 1.0, Karaborsa Teknoloji Dosyaları 2.0
Jüpiter Sanayi Teknoloji Dosyaları
Şirketler Tarafından Seçilen Teknoloji Dosyaları


3. Milyonlarca Yıldız Projesi - Yıldız Keşif Kolu Özel Ödülü: Uçak Gemisi etkinliği başladı! Tüm Kâşifler ödül kazanma şansı için kısa bir video hazırlamaya davetli! Özel kayıt detayları ve etkinlik kuralları için lütfen etkinlik sayfasına göz at.

4. Sınırlı Süreli Araştırma Sözleşmesi Arayüz Optimizasyonları
I. Yeniden imzaladıktan sonra araştırma sürecini Proxima Coin ile hızlandırabilirsin.
II. Hedeflenen Dönüştürme Hedefini seçtiğinde her bir planın mevcut araştırma ilerlemesini görüntüleyebilirsin.

5. Bireysel olarak bir Yıldız Sistemi Sözleşmesi imzalayan Kâşifler aynı keşif hedefine sahip bir ekibe katılabilir.

6. Ekiplerin Topluluklara katılma isteği göndermelerine yönelik bir özellik eklendi.

7. "Kaynak Talebi Uyarı Işığı" için ayarlamalar yapıldı. Buna göre bu uyarı ışığının uygulama kapsamı; Tarafsızlar veya Ekipler tarafından kontrol edilen uzay istasyonlarından Tarafsızlar, Ekipler, Topluluklar veya Topluluk içindeki diğer Ekipler tarafından kontrol edilen uzay istasyonları olarak genişletildi.

8. Uzay İstasyonu İşgali Liderlik Tablosu ödülleri için madalya ve ünvan isimleri ayarlandı.
Anma Koleksiyonu: "Üstün Zapt Edici" -> "Madalya Zapt Edici"
Ünvan: "Elit Zapt Edici" -> "Elit Zapt Edici"
Ünvan: "Uzman Ele Geçirici" -> "Cesur Ele Geçirici"
Ünvan: "Acımasız İşgalci" -> "Yiğit Keşif Kolu"

9. Kişisel Profil ile bina ve filoların açılır pencere detaylarına yeni etiketler eklenerek Kâşiflere Saygılı ve Stratejik Rekabetçi ilişkiler arasındaki ilişkileri tanımlama olanağı sağlandı.

10. Sparkle'ın ana görevleri önerme mantığı optimize edildi.

11. Lagrange Ağı'nın arayüzü optimize edildi.

12. Mobil uygulamadaki ana ekran görüntüleme ayarlarına Kompakt Mod eklendi.

13. Avcı uçakları ve korvetlerin kuyruk alevi görsel efekti optimize edildi (oyunun en son sürüme güncellenmesi gerekir).


Bazı yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:
1. Angulum Kümesi oynanış güncellemesi:
I. Yeni Galaktik Etkinlik - "Hızlı Kurtarma" Oynanış Modunun Kilidi Açıldı
Angulum Kümesi'nde önemli stratejik nesneleri taşıyan NOMA Nakliye Grubu nakliye filoları, savaş gemisi kalıntılarını ararken otomatik savunma platformu tarafından saldırıya uğradı. Küme içindeki keşif takımlarının bu hasarlı, değerli stratejik nesnelerin (A/LGMT seviyesindeki varlıklar dâhil) geri dönüştürülmesinde kendilerine yardımcı olmak için oraya gidebileceklerini umuyorlardı.

II. Galaktik Etkinlik - "Sacrum Chu Egemenliği Gizemleri" Oynanış Güncellemesi:
Hasar görmüş değerli stratejik nesneler (A/LGMT seviyesindeki nesneler dâhil) Sacrum Chu Egemenliği'nin Tersane Harabelerinde bulunabilir.

III. Galaktik Etkinlik - "Malzeme Araştırması" Oynanış Güncellemesi:
Harabelerde hasar görmüş stratejik nesneler bulma şansın bulunur.

IV. Harabelerde Toplama Oynanış Güncellemesi:
Otomatik savunma platformlarını alt ettiğinde kümenin farklı seviyelerindeki harabelerden hasarlı stratejik nesneleri toplama şansın olur.

V. Kamp Ticareti Oynanış Güncellemesi
Artık hasar görmüş teknolojik nesneleri Angulum Kümesi'nin Kamp Ticaretinde görebilir, satışa çıkarabilir ve takas edebilirsin.

VI. Yeni Hasarlı Teknolojik Nesneler Oynanışı
Hasarlı teknoloji nesneleri elde eden oyuncular, Teknoloji Varlıkları Kutusunda saklanan ekipman/teknik planların özelliklerini görüntüleyebilirler. Bunları onararak ilgili ekipmana veya teknik plana erişim sağlayabilirler.


Hata Düzeltmeleri:
1. Zapt Edicinin inşa ettiği ileri karakolla iletişim kurulabilmesine neden olan anormal durum düzeltildi.