Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Uyarı Işığı Festivali Etkinlik Ön İzlemesi

2024-02-05

"Kutsal yıldızlar sonsuzluğa giden yolumuzu aydınlatsın, bize kılavuz olsun."

— Sacrum Chu Egemenliği Atasözü

 

"Kökeni Güneş Sistemi'ne dayanan Uyarı Işığı Festivali, insanların Lagrange Uzaysal Anomalisi'ni keşfetmesiyle doğdu. Madde yayılım testi için iki milyondan fazla tespit uyarı ışığı gönderilerek muhteşem bir "minyatür galaksi" oluşturuldu. Bu yıldız benzeri uyarı ışıkları sadece "Diğer Taraf Projesi" için kapsamlı deneysel veri toplamakla kalmadı; aynı zamanda bu uçsuz bucaksız karanlık evrende gezinen Kâşiflerin yolunu bir deniz feneri gibi aydınlatarak yolunu kaybetmiş çok sayıda çocuğu ve başıboş yıldızı ışığa doğru yönlendirdi.

Bu sonsuz evreni özverili bir çabayla keşfedip ve dolaşarak geçirdikleri bir yılın ardından Kâşifler, galaksinin sınırlarında cesurca savaşıp yıldız sistemlerinde birbirlerine destek oldular ve galaksiyi yeniden şekillendirmek için cesur bir yolculuğa çıktılar. Antontas Şehri, Lagrange Ağı'na sağladıkları katkılardan dolayı tüm Kâşiflere teşekkür etmek amacıyla bu yıl rekabeti, eğlenceyi, teknolojiyi ve sanatı birleştiren bir Uyarı Işığı Kutlaması düzenleyecek. Harika içerikler ve değerli ödüllerle dolu bu şenlikli kutlama için tüm Kâşifleri evlerine dönmeye davet ediyoruz!

 

Uyarı Işığı Festivali Etkinlik Zamanı: 7 Şubat 2024, 08.00 (UTC) ile 21 Şubat 2024, 07.00 (UTC) tarihleri arasında

 

Katılabilenler: Tüm Yıldız Sistemleri

 

Etkinlik Ödülleri Ön İzlemesi:

Etkinlik boyunca her Kâşif en fazla 1.080 Proxima Coin (Uyarı Işığı Ganimeti sayfasından alınan hediyeler dâhil olmak üzere), 800 Kozmetik Puanı, kutlamaya özel bir Sabit Sembol, yarışa özel sınırlı süreli bir Dinamik/Sabit Sembol, sınırlı süreli Stratejik Nesne ve diğer ödülleri kazanabilir.

*Kâşifler, "Uyarı Işığı Töreni", "Uyarı Işığı Ganimeti" ve "Kâşifler Partisi"ne katılarak fazladan Proxima Coin kazanabilir.

 

Uyarı Işığı Kutlama Etkinliği oynanışı hakkında detaylı bilgiyi aşağıda bulabilirsin:

1. Uyarı Işığı Töreni

Uyarı Işığı Kutlamasının büyük açılışını kutlamak için Antontas Şehri 8 Şubat ile 10 Şubat tarihleri arasında her gün 04.00'da (UTC) Yıldızlar Kulesi, Crux Biyosfer Araştırma Parkı ve Hürler Limanı'nda üç büyük İHA Plazma Gösterisi düzenleyecek. Gösteri, "Diğer Taraf Projesi"nin uyarı ışığı testine katılmış ve hizmetten çekilmiş bazı İHA'ların yenilenmesi için düzenlenmektedir. Bu İHA'lar, Lagrange Geçidi'nin inşasına olağanüstü bir katkı sağlamıştır.

 

(Görsel yalnızca gösterim amaçlıdır ve oyunun nihai kalitesini temsil etmemektedir.)

 

(1) Dilek Işığı Hediyesi

Bu üç plazma gösterisi boyunca şanslı Kâşifler belirlenecek ve çok sayıda Proxima Coin veya Sabit Sembol kazanma fırsatını yakalayacak.

Etkinlik sırasında "Uyarı Işığı Festivali Gezi Güzergâhı" tanıtılacak ve Kâşifler, bir sonraki İHA gösterisinin Dilek Işığı Hediye etkinliğinde yer alan rastgele bir İHA kimliği çizmek için "Uyarı Işığı Festivali Gezi Güzergâhı"na katılabilecekler. Şanslı Kâşifler, eşleşen bir İHA kimliğine sahip olmaları durumunda ödül kazanacaktır.

Üç İHA gösterisini de arayüzdeki hızlı giriş aracılığıyla özel gezi gemisine binilerek erişilebilir.

 

(2) Tören İsteği

Uyarı Işığı Festivali sırasında gezi gemilerinin tamamı ücretsizdir Kâşifler, gezi gemisinden Dilek Uyarı Işıklarını serbest bırakarak ve sahnedeki diğer Kâşiflerin dilediği dileklerle etkileşime girerek ödüller kazanabilir.

Kâşiflerin dilediği dileklerin tamamı Uyarı Işığı Festivali Kanalı tarafından senkronize edilir.

 

Tören İsteği Etkinlik Zamanı:

7 Şubat 2024, 08.00 (UTC) ile 21 Şubat 2024, 07.00 (UTC) tarihleri arasında

Katılım Gereksinimleri: Üslerini 2. Bölgeye genişleten Kâşifler.

Katılım Ödülleri: Etkinlik sırasında Kâşifler, gezi güzergâhlarını izleyerek ve Dilek Uyarı Işıklarını serbest bırakarak sınırlı Proxima Coin ödülü kazanır. Gezi gemisine binip Antontas İHA gösterisini Sıcak Yuva'da paylaşan Kâşifler, Desen Puanı kazanır.

 

2. Sonsuz Cennet - İHA Uçak Gemisi Plan Yayınlama Etkinliği

 

Acımasız Angulum savaşı sırasında Sacrum Chu Egemenliği'nin otomatikleştirilmiş zorlu savunma kuvvetleri Jüpiter Sanayi'deki tasarımcılar üzerinde büyük etki yarattı. Buradan alınan ilhamla, Sonsuz Cennet Uçak Gemisinin tasarımında yer alan tasarımcılar büyük ölçüde en yeni İHA Teknolojisinden faydalandılar ve kavis biçimli yenilikçi hangar tasarımıyla İHA'ların ve uçakların aynı anda giriş ve çıkış yapılabilmesine ve böylelikle muharebede birbirleriyle iş birliği yapabilmelerine olanak tanıdılar. "Sonsuz Cennet" adı tasarımcıların büyük hedeflerini temsil etmektedir: Jüpiter, güçlü varlığıyla iç güneş sistemi üzerinde görünmez bir kubbe oluşturarak Dünya'daki milyarlarca canlının yaşamını koruyor; benzer şekilde, Sonsuz Cennet de sonsuz yıldızlar arasında yeni bir evrene doğru ilerlerken filonun omurgası olacak.

 

(1) Sonsuz Cennet - İHA Uçak Gemisi Kabiliyetleri

 

 

Sonsuz Cennet - İHA Uçak Gemisi Planı

(Görsel yalnızca gösterim amaçlıdır ve oyunun nihai kalitesini temsil etmemektedir.)

 

- Muharebe İşbirliği İHA

Sonsuz Cennet'deki İHA ve uçak hangarları üç orta avcı uçağı düzenine ve üç özel İHA'ya ev sahipliği yapabilir. Jüpiter Sanayi'den yeni bir savaş biçimi: uçaklar ve İHA'lar arasında yakın koordinasyon ve işbirliği yaparak savaş alanındaki uçakların muharebe performansını artırır. Muharebe sırasında İHA'lar, aynı hedefe saldırmak veya birimlerine uçaksavar desteği sağlamak için avcı uçağı düzeniyle uyumlu çalışacak. Aynı zamanda avcı uçağı düzenlerine ekstra stratejik destek sağlayabilen dikkat çekici son teknoloji elektronik cihazlarla donatılmıştır.

 

- Hangar Genişletme Modülü

Sonsuz Cennet İHA Uçak Gemisi, farklı taktiksel talepleri karşılamak için Büyük Avcı Uçağı Hangarları, Korvet Hangarları veya Onarım İHA'sı Hangarları gibi ekstra hangar genişletme modülleri sağlar.

 

 - Kapsamlı Entegre Cephanelik

Sonsuz Cennet İHA Uçak Gemisi, Ağır Toplar, Uçaksavar Darbeli Toplar, Deneysel İyon Topları ve çeşitli füze sistemleri dahil olmak üzere birden fazla ateş gücü destek sistemine sahiptir. Bu silahlar yalnızca uçak gemisinin savunma yeteneklerini artırmakla kalmaz aynı zamanda muharebede müttefiklere ek ateş gücü desteği de sağlar.

(2) Plan Yayınlanma Takvimi

Sonsuz Cennet - İHA Uçak Gemisi planı tüm yıldız sistemlerinde yayınlanacak. Başlangıç etkinliği iki aşamaya ayrılmıştır:

 

(Görsel yalnızca gösterim amaçlıdır ve oyunun nihai kalitesini temsil etmemektedir.)

 

- Başlangıç Deneyimi

*7 Şubat 2024 08.00 (UTC) tarihinden 14 Şubat 2024 07.00 (UTC) tarihine kadar, "Uyarı Işığı Festivali Teknoloji Dosyaları" Uyarı Işığı Pazar Yerinde kullanılabilir durumda olacak ve bu sayede Sonsuz Cennet - İHA Uçak Gemisi planını alma şansı elde edeceksin.

*7 Şubat 2024, 08.00 (UTC) ile 12 Şubat 2024, 07.00 (UTC) tarihleri arasında "Teknoloji Sergisi": "Sonsuz Cennet" Sınırlı Süreli Araştırma Sözleşmesi kullanılabilir durumda olacak ve bu sayede Sonsuz Cennet – İHA Uçak Gemisi planını ve diğer "Teknoloji Sergisi" sözleşmelerinde bulunan planları alma şansı elde edeceksin.

*7 Şubat 2024 07.00 (UTC) tarihinden 21 Şubat 2024 00.00 (UTC) tarihine kadar Kâşifler, Uzay İstasyonu Ticaret Merkezinden Sonsuz Cennet - İHA Uçak Gemisinin (TE) farklı versiyonlarını satın alabilir ve gerçek muharebeki performansını deneyerek görebilir.

 

- Resmî Teknoloji Yetkilendirmesi ve Şifreli Yetkilendirme Dolaşımı

14 Şubat 2024 saat 02.00 (UTC)

*Sonsuz Cennet - İHA Uçak Gemisi Planının teknoloji yetkilendirmesi, Özel Araştırma Sözleşmesine ve "Teknoloji Sergisi" Sınırlı Süreli Araştırma Sözleşmesine eklenecek.

*Sonsuz Cennet - İHA Uçak Gemisi Planının teknoloji yetkilendirmesi şu Teknoloji Dosyalarına eklenecek:

Gemi ve Uçak Plan Dosyaları 1.0, Gemi ve Uçak Plan Dosyaları 2.0

Karaborsa Teknoloji Dosyaları 1.0, Karaborsa Teknoloji Dosyaları 2.0

Jüpiter Sanayi Teknoloji Dosyaları

Şirketler Tarafından Seçilen Teknoloji Dosyaları

 

3. Antontas Gezintisi

Antontas Gezintisi etkinliği Uyarı Işığı Festivali sırasında bir kez daha mevcut olacak. Kâşifler, farklı özelliklere sahip uçakları seçerek dört benzersiz pistte birbirleriyle rekabet edebilir. Kâşifler sola ve sağa hareket ederek daha iyi bitirme süreleri sağlayan olumlu etkilere sahip uyarı ışıkları kazanabilirler.

Etkinlik Zamanı:

7 Şubat 2024, 08.00 (UTC) ile 14 Şubat 2024, 06.00 (UTC) tarihleri arasında

Katılım Gereksinimleri: Üslerini 2. Bölgeye genişleten Kâşifler.

Katılım Ödülleri: Her gün ilk kez bir mücadeleye katılmak, görevleri tamamlayarak Proxima Coin kazanmanı sağlar. Kozmetik Puanı kazanmak için yarışı tamamla ve puanını paylaş. Her parkurda 1. ila 10. sırada yer alan Kâşifler, bir anma Koleksiyon parçası ve sınırlı süreli bir Dinamik Sembol; her parkurda 11. ila 100. sırada yer alan Kâşifler ise bir anma Koleksiyon parçası ve sınırlı süreli bir Sabit Sembol alacak.

3. Yer Çekimi Tespit Operasyonu

Yerçekimi Tespit Operasyonu mücadelesi Uyarı Işığı Festivali sırasında bir kez daha mevcut olacak. Kâşiflerin gözlem noktalarından doğru bir şekilde geçebilmeleri için sondaları çalıştırmaları ve fırlatmaları gerekiyor, böylece görevi tamamlamak için farklı gezegenlerden yerçekimi verileri toplanıyor.   

 

Etkinlik Zamanı:

14 Şubat 2024 08.00 (UTC) ile 21 Şubat 2024 07.00 (UTC) tarihleri arasında

Katılım Gereksinimleri: Üslerini 2. Bölgeye genişleten Kâşifler.

Katılım Ödülleri: Etkinlik sırasında toplam 10 aşama olmak üzere her gün iki yeni aşamanın kilidi açılabilir. Her aşamayı ilk kez tamamlayarak Proxima Coin kazanırsın.

 

 

4. Uyarı Işığı Ganimeti

 

(Görsel yalnızca gösterim amaçlıdır ve oyunun nihai kalitesini temsil etmemektedir.)

(1) Uyarı Işığı Festivali Özel - Festival Özel Deseni Sınırlı Süreli Geri Dönüş

7 Şubat 2024 (UTC) tarihinden 12 Şubat 2024 12.00 (UTC) tarihine, 8 Şubat 2024 00.00 (UTC) tarihinden 13 Şubat 2024 00.00 (UTC) tarihine kadar "Uyarı Işığı Özel" Ganimeti Yıldız Sistemi/Ağ Ganimet Dağıtımı etkinliğinde kullanılabilir hâle gelir ve şu kozmetik eşyalar da dâhildir:  "Callisto Özel Desen - "İkizler Masalı" (7 Şubat ile 10 Şubat tarihleri arasında Ganimet Dağıtımı'ndan alınabilir), Ebedi Fırtına Özel Desen - "Okyanusta İhtişam" (10 Şubat ile 13 Şubat tarihleri arasında Ganimet Dağıtımı'ndan alınabilir), 2022 Uyarı Işığı Festivali Sınırlı Sembol- "Nefes Kesici Dilek Işıkları." Ayrıca etkinlikte Plan Teknoloji Puanları, Standart Teknoloji Puanı Geri Alma Teknolojisi ve daha da sınırlı ganimetler de mevcut.

 

 (2) Hediye Havuzu Paylaşımı Ödülü

"Uyarı Işığı Özel" Ganimetini başarılı bir şekilde takas etmek, kişisel hediye havuzun için belirli sayıda Proxima Coin kazandırır ve bunları "Hediye" simgesi aracılığıyla diğer Kâşiflerle paylaşmak ve onları hediyelerini almaya davet etmek için genel kanala gidebilirsin. Uyarı Işığı Festivalinin sonunda, diğer Kâşifler tarafından hediye havuzundan talep edilen eşit sayıda Proxima Coin kişisel hesabına aktarılacaktır.

Etkinlik sırasında kişisel hediye havuzunuzu tekrar tekrar paylaşabilirsin. Ancak bir sonraki Ganimet Dağıtımı başlamadan önce aynı karakterin hediye havuzundan yalnızca bir kez talep edebilirsin.

 

Etkinlik Zamanı:

7 Şubat 2024, 13.00 (UTC) ile 21 Şubat 2024, 08.00 (UTC) tarihleri arasında

Katılım Gereksinimleri: Üslerini 2. Bölgeye genişleten Kâşifler.

Katılım Ödülleri: Yıldız Sistemi/Ağ Ganimet Dağıtımı etkinliği gününde ayrıntılar hakkında daha fazla bilgi edinmek için "Uyarı Işığı Ganimeti" etkinlik sayfasına giderek günde en fazla 6 defa ganimet hediyesi olarak Proxima Coin kazanabilirsin.

 

5. Kutlama Bileti

Etkinlik süresince Kutlama Bileti sınırlı süreliğine kullanılabilecek. Kâşifler, etkinliğe her gün giriş yaparak Festival Puanı kazanabilecek ve "Kutlama Sözleşmesi" adlı sınırlı Sembol Resmi, Kozmetik Puanları, Proxima Coin ve eşyalar gibi ödüllerin kilidini açabilecek. Kâşifler ayrıca özel Teknoloji Dosyaları ve Teknoloji Puanları (Kâşifler Sistemindeki bazı ödüller değiştirildi) almak için Proxima Coin harcayarak "Uyarı Işığı Sözleşmesi"nin kilidini açabilecekler.

 

(Görsel yalnızca gösterim amaçlıdır ve oyunun nihai kalitesini temsil etmemektedir.)

 

Etkinlik Zamanı:

7 Şubat 2024, 08.00 (UTC) ile 21 Şubat 2024, 07.00 (UTC) tarihleri arasında

Katılım Gereksinimleri: Üslerini 2. Bölgeye genişleten Kâşifler.

 

6. Uyarı Işığı Pazar Yeri

Uyarı Işığı Pazar Yeri, Kâşifler için "Uyarı Işığı Ticaret Fuarı Teknoloji Dosyaları", "Uyarı Işığı Dinamik Sembol Paketi", "Uyarı Işığı Dinamik Sembol Paketi" ve "Uyarı Işığı Festivali Özel Desen Paketi" gibi çeşitli indirimli satışları düzenleyecek. Kâşifler; "Uyarı Işığı Festivali Teknoloji Dosyaları" ve "Festival Dinamik Sembolü - Yıldızlar Adına" ile "Güneş Balinası Özel Desen Paketi - Şafak Kıvılcımları" gibi değerli kozmetik öğeleri satın almak için Proxima Coin harcayabilecek.

 

(Görsel yalnızca gösterim amaçlıdır ve oyunun nihai kalitesini temsil etmemektedir.)

 

Etkinlik Zamanı:

7 Şubat 2024, 08.00 (UTC) ile 21 Şubat 2024, 07.00 (UTC) tarihleri arasında

Katılım Gereksinimleri: Üslerini 2. Bölgeye genişleten Kâşifler.

 

7.  Kamp Ateşi Tiyatrosu - Yıldızlar Adına

Uyarı Işığı Kutlaması sırasında ilk kez Lagrange'ın "Yıldızlar Adına" adlı resmî romanının bir fragmanı yayınlanacak. Kâşifler, Uyarı Işığı Festivali'nin temsil ettiği keşif ruhu ve kültürel anlamların özünü deneyimleyebilecekleri romana "Kamp Ateşi Tiyatrosu" etkinlik sayfası üzerinden erişebilecekler. Topluluk hikâye kitabı incelemesine katılarak muhteşem ödüller kazanma şansına sahip olabilirsin. Detaylar için lütfen Sıcak Yuva etkinlik sayfasına göz at.

 

8. Kâşifler Partisi- Geri Dönüş Kutlaması Etkinliği ve Geri Dönüş Sunucusu

Uyarı Işığı Festivali sırasında tatilde olan Kâşiflerin Lagrange Ağı'na geri dönmesi için Kâşif Bağlantı Merkezi tarafından bir çağrı daha gönderildi. Bağlantı Merkezindeki Kâşifler, tatildeki Kâşifleri Lagrange Ağı'na dönmeye davet edebilir. Bağlantı Kurma Kodu girildikten sonra yeni bir bağlantı kurulur. Etkinlik süresince Bağlantı Merkezi, dönen Kâşiflerin davranışlarını inceleyecek ve buna göre onları davet eden Kâşiflere ödüller verecek.

 

(Görsel yalnızca gösterim amaçlıdır ve oyunun nihai kalitesini temsil etmemektedir.)

 

Gereksinimleri karşılayan geri dönen Kâşifler, ayrıca Bağlantı Merkezinden Lagrange Ağının Yeniden Keşfi özelliğini kullanabilecek. Bu sayede tatildeyken veya güvenilir bir şekilde Lagrange Ağı üzerindeki en güncel yeniliklerden haberdar olacak veya Lagrange Telafi Etkinliği ile tatildeyken kaçırdıkları Teknoloji Dosyalarını satın alabilecekler.

Tatilinden dönüp yıldız sistemlerini keşfetmeye devam edecek Kâşiflerin işini kolaylaştırmak için Antonios Kâşif Bağlantı Merkezi ve Kâşif Geliştirme Bölümü, Geri Dönüş Sunucusu yıldız sistemlerini bir kez daha açtı. Şartları karşılayan ve geri dönen tüm Kâşifler, Dönen Kâşif Yıldız Sistemi Anlaşmasını imzalamaya hak kazanacak ve karşılık gelen geri dönüş sunucusunda keşfetmeye başlayabilecek.

 

Katılım Gereksinimleri: Hesap, 24 Ocak 2024, 00.00 (UTC) tarihinden önce art arda en az 30 gün boyunca giriş yapmamış ve hesabın Üssü 5. Bölgeye genişletilmiş olmalıdır.

 

Uyarı Işığı Festivali Etkinliğinin Ön İzlemesi sona erdi. Detaylar için lütfen etkinlik sayfasına göz at. Tüm Kâşiflere en sürükleyici uzay keşfi deneyimini sunma konusunda kararlıyız. Desteğin için teşekkürler! Lütfen takipte kal!