Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yama Notları - 31/01/2024

2024-01-30

Tüm yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:

1. "Stratejik Saldırı" bayrak gemisi becerisiyle donatılmış Gemi Komuta Sistemleri artık kilidi açılabilir yeni bir Geliştirme olan "Sistem Ayarlaması" ile birlikte gelecek ve "Stratejik Saldırı" adlı Sistem Geliştirmesi artık aşağıdaki Ayarlama Özelliklerini içerecek.
a. "Stratejik Saldırı I"e eklenen yeni Ayarlama Özellikleri şu gemiler için geçerlidir: Ceres - Uçak Muhribi, Tundra - Taktiksel Muhrip ve Muhafız - Destek Muhribi.
b. "Stratejik Saldırı II"ye eklenen yeni Ayarlama Özellikleri şu gemiler için geçerlidir: CAS066 - Uçak Kruvazörü, Yırtıcı - Uçak Kruvazörü, Yırtıcı - Taktiksel Uçak Kruvazörü ve Jaeger - Ağır Uçak Kruvazörü.
c. "Stratejik Saldırı III"e eklenen yeni Ayarlama Özellikleri şu gemiler için geçerlidir: CV3000 - Yüksek Hızlı Uçak Gemisi, Güneş Balinası - Silahlı Taktiksel Uçak Gemisi ve Mareşal Crux - Uçak Gemisi.

2. Planın Muharebe Mikroçipi toplama ekranına "Tümünü Seç" seçeneği eklendi. Bu şekilde Kâşifler Teknoloji Puanı ikmali için bir Muharebe Mikroçipini ya da tüm Muharebe Mikroçiplerini hızlıca seçebilir.

3. Geri dönüştürme operasyonu sırasında geri dönüşüm, filonun bulunduğu büküm durumundan çıkmasına sebep olacaksa ikinci bir mesaj belirir.

4. "Stratejik Saldırı I", "Stratejik Saldırı II" ve "Stratejik Saldırı III" bayrak gemisi becerilerinin açıklamaları artık saldırı menzilini de içerecek.

5. Kâşifler bir yıldız sistemine girdiğinde bölge seçiminin ardında yatan öneri mantığı optimize edildi.

6. Planlar için Özel Teknoloji Puanları simgesinin görünümü optimize edildi ve gemi tipi belirleyicileri eklendi. (İşlevi aynı bırakılarak yalnızca görünümünde ayarlama yapıldı.)

7. Arayüzdeki Angulum Kümesi girişinin görsel temsili optimize edildi.

8. Aynı arşiv parçalarından birden fazla alındığında çıkan açıklama optimize edildi.

9. Bahçe Gezegeni'nin yörüngesinin yakınına giren ya da buradan uzaklaşan çok sayıda Antonios Filosu eklendi. Antonios Konsorsiyumu İnşaat Operasyonunun yakın gelecekte önemli bir açıklama yapması bekleniyor.


Bazı yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:

1. Yeni Ağ Ganimet Dağıtımı oynanışı artık Kâşifler Sistemi'nde. Çeşitli yıldız sistemlerinden gelen ganimetler artık Ağ Ganimet Dağıtımına dâhil edilecek.
Ağ Ganimet Dağıtımı ön izlemesi her gün 10.00 (UTC) ve 22.00 (UTC) saatlerinde başlar ve 2 saat sürer. Gerçek dağıtım ise ön izlemeden hemen sonra başlayarak 1 saat sürer.
Ganimet dağıtımı tamamlandığında paylar oluşturulur ve ganimet dağıtım kaynağında bulunan katılımcılar arasında eşit şekilde dağıtılır.
Kâşifler Sistemi'nde bulunan tüm Kâşifler üslerini 9. Bölgeye genişlettikten sonra katılabilir.


Hata Düzeltmeleri:

1. Teknik Plan - Yüksek Güçlü Yayınlama Uyarı Işığının "Geniş Alan İletişimi" stratejik parametresinin belirli seviyelerde düzgün çalışmamasına yol açan bir hata düzeltildi. Düzeltmeden sonra hâlihazırdaki geliştirme seviyeleri ve zaten üretilmiş taktik eşyaların etkileri değiştirilmeden bırakıldı.

2. Filo şablonları uygulandıktan sonra kaydedilmiş şablonlara göre uçağın uyumlu hangara atanmamasına yol açan bir hata düzeltildi.

3. "Birlikten Kuvvet Doğar - Yoldaşları Ziyaret Et" görevinde Ziyaret Et'e tıklandıktan sonra ziyaret edilebilecek hedefin görünmediği yanlış sistem mesajı düzeltildi.

4. Sözleşme imzalama sayfasındaki imzalama geri sayımının yanlış biçimlendirilmesine yol açan bir hata düzeltildi.

5. Yıldız Sistemi Kurtarma Sözleşmesindeki belirli oynanış açıklamaları düzeltildi.

6. Gerçek filo düzeni değiştirilmeden Yıldız Sistemi Kurtarma Sözleşmesindeki bireysel işgal edilmiş binalar için Muhafız Bakım Filolarının seviyelerinin yanlış görüntülenmesine yol açan hata düzeltildi.

7. Bazı iOS cihazlarda oyun başlatıldığında yaşanan siyah ekran sorunu düzeltildi. En son çıkan istemci sürümü indirilerek bu sorun çözülebilir.