Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

28 Ocak 2024 Geçici Güncelleme ve Tazminat Duyurusu

2024-01-28

Kâşiflerin şu anda ilgilendiği bazı sorunlara yanıt olarak önlemler aldık ve aşağıdaki içeriği güncelledik:

1. Entegre Uzay İstasyonunun kontrol koşulları değiştirildi. Aynı Topluluk içindeki ekipler eş zamanlı olarak tüm bağlı Uzay İstasyonlarını kontrol ettiğinde, Entegre Uzay İstasyonu o Topluluğa ait olacak. Çevrimiçi veriler de bu kurala göre güncellenecek.

2. Topluluk, Entegre Uzay İstasyonunu kontrol ettiğinde Topluluktaki tüm Ekipler, kontrol ettikleri ilişkili Uzay İstasyonu sayısına orantılı olarak ilgili İşgal Oranı, kaynak getirisi, veri noktaları ve diğer ilgili verileri elde edebilir.

3. Topluluk oluşturma işlevi, "Karşılıklı İş Birliği Sözleşmesi"ni imzalamış Oyunculara açıktır.

4. 24 Ocak'ta gerçekleşen bakımdan önce açık olan Galaktik Karşılıklı İş Birliği Sözleşmesi ve Yıldız Sistemi Gelişim Puanlaması Çözümlemesinde, Galaktik Karşılıklı İş Birliği Sözleşmesini imzalayan oyuncular bazı garip durumlarla karşılaştı. Ödülleri 24 Ocak'tan önce belirlenen çözümleme kurallarına göre dağıtmaya devam edeceğiz. Bu durumdan etkilenen oyuncular, oyun içindeki belirli kuralları görüntüleyebilir. Daha önce etkilenen oyuncular ve puanlama sonuçları için düzeltmeler yaptık ve çözümleme telafisi ödüllerini gönderdik.

Geliştirme ekibinin Kâşiflerin deneyimine olan etkisi için tüm içtenliğimizle özür dileriz.