Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Geçici Güncelleme Duyurusu

2024-01-27

Kâşiflerin dile getirdiği bazı endişeleri gidermek için gerekli önlemleri aldık ve şu güncellemeleri yaptık:
1. "Birlikten Kuvvet Doğar" görev mekanizması ayarlandı: Uzay istasyonlarının işgalinin tamamlanma kriteri, yalnızca ekipken artık "Ekip veya Topluluk" olarak genişletildi.
2. Oluşum Ekipmanının Standart Hüner değiştirme kuralları düzenlendi: Her genişlemenin 48 saat öncesinde Oluşumun Standart Hünerlerinde yapılan değişiklikler hemen etkili olacak. 
Ayrıca 28 Ocak 2024 16.00 (UTC) tarihine kadar da Oluşumun Standart Hünerleri değiştirildiğinde anında etkili olacak.
3. Verileri Kurtarma Sözleşmesi ve Trojit Kristali Toplama Sözleşmesinde Veriler veya Trojit Kristalleri artık topluluktaki diğer ekiplerin işgal ettiği uzay istasyonlarına teslim edilebilir.
4. Ekiplerin diplomatik ilişkilerindeki stratejik işaretlerin sayısı artırıldı.
5. Ekip ve topluluk arayüzlerindeki posta kutusu düğmesinin konumu ve görünümü değiştirildi.
6. Ziyaret sonrası rapor metni optimize edildi.
7. Artık bireysel imzalar yıldız sisteminde kayıt için geçerli olacak.
8. Ekip kayıt arayüzü optimize edildi.


Hata Düzeltmeleri:
1. Ekip liderlerinin, bilgi senkronizasyon seviyesi 100'e ulaştıktan sonra topluluk operasyonu oluşturamamasına sebep olan bir hata düzeltildi.
2. Belirli koşullarda yoldaş ekiplerinin aynı anda başarılı bir şekilde kayıt yapamamasına sebep olan bir hata düzeltildi.
3. Topluluk arayüzünde işgal oranının yanlış gösterilmesine sebep olan bir hata düzeltildi.


Yukarıdaki güncellemeler yeniden giriş yaptığınızda geçerli olacak. Tüm Kâşiflere önerileri ve geri bildirimleri için teşekkür ederiz.