Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yeni Sözleşme — Yıldız Sistemi Kurtarma Oynanışı Ön İzlemesi III

2024-01-23

Önceki ön izlemede; yıldız sistemi ortamında, kurtarıcıların Bireysel İşgallerinde ve Taktik Eşya oynanışında yapılan değişikliklere değinmiştik. Bu ön izlemede Yıldız Sistemi Kurtarma Sözleşmesine dair puanlama sistemine odaklanacağız.

 

Zapt Edici Kudreti

Zapt Edici Kudreti, Kurtarıcılar ve Zapt Ediciler arasında yapılan savaşların somut bir kanıtıdır. Herhangi bir Zapt Edici fraksiyonuyla savaştığında, savaşın sonucuna bağlı olarak belirli miktarda Zapt Edici Kudreti kazanırsın. Savaş sırasında birden fazla tur boyunca Zapt Edicilerin Lagrange Geçidi'ne yaptığı saldırılara karşı koy. Belirlenen Zapt Edici filosunu yenmek daha da fazla Kudret kazandıracaktır. Kudretler, taktik eşyaları ve belirli kaynakları takas etmek için kullanılabilir. Geçmişte elde edilen Kudretler oyuncunun puanlamasında da kilit rol oynar.

 

Bireysel Puanlama

Bu Yıldız Sistemi Kurtarma Sözleşmesine göre, puanlar Bireysel Puanlama ve Oluşum Puanlaması olmak üzere ikiye ayrılır. Bireysel Puanlamada, bir Galaktik Etkinlik belli bir ilerlemeye ulaştığında yıldız sistemi dâhilindeki tüm kurtarıcılar geçmişte aldıkları toplam Zapt Edici Kudreti sayısına bağlı olarak sıralanır ve puanlama ödülleri bu sonuçlara göre dağıtılır.

 

Oluşum Puanlaması

Oluşum Puanlaması ise Yıldız Sistemi Kurtarma etkinliğinin en sonunda yapılır. Oluşumlar, sığınakları (uzay istasyonlarını) İşgal Etme Puanlarına göre sıralanır. Ancak yıldız geçidini koruma operasyonu tamamlanmazsa ve yıldız geçidi en nihayetinde Zapt Ediciler tarafından yok edilirse yıldız sistemindeki hiçbir Oluşum, puanlama ödülü almaz.

Yıldız Sistemi Gelişim Puanlaması Kriterleri

 

Yıldız Sistemi Kurtarma Sözleşmesi ile ilgili söyleyeceklerimiz bu kadardı. Sözleşme katılımı ve kayıtlar 24 Ocak'ta başlayacaktır. Yıldız Sistemi Kurtarma Sözleşmesinin ilk ayağı da 26 Ocak'ta yayımlanacak şekilde planlanmıştır.

"Zapt Edicilerin ilerleyişine düzen ve barış ile dur diyeceğiz." Lagrange Ağı'ndaki tüm deneyimli Kâşiflerin, yıldız sisteminin kaderini belirleyecek bu kurtarma operasyonuna katılmasını umuyoruz.