Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yeni Sözleşme — Yıldız Sistemi Kurtarma Oynanışı Ön İzlemesi II

2024-01-22

Önceki ön izlemede Zapt Edicilerin muharebe özelliklerini paylaşmıştık. Bu ön izleme yıldız sistemi ortamının ve kurtarıcıların kabiliyetlerine yapılan değişikliklere odaklanacak.

Harita Bölge Değişimleri

Bütün yıldız sistemi üç bölgeye ayrılacak Sırasıyla yeşil, kırmızı, siyahımsı mor renkleriyle işaretlenmiş Güvenli Bölge, Çatışma Bölgesi ve Tehlikeli Bölge.

 

Yıldız sistemi içerisinde Güvenli Bölge, Çatışma Bölgesi ve Tehlikeli Bölge.

Güvenli Bölgede yerel fraksiyonlar tüm kurtarıcılarla "Saygılı" bir ilişki sürdürecek ve tüm bölgelerdeki uzay istasyonları Kâşiflere büküm koordinatları sağlayacak. Bu sırada bu galaktik fraksiyonlar dolaylı olarak Güvenli Bölgedeki herkesin güvenliğini sağlayacak. Güvenli Bölgede saldırı düzenleyen oyuncular galaktik fraksiyon tarafından "Sabotajcı" olarak belirlenecek ve girişlerinin ardından Güvenli Bölgeden galaktik fraksiyonların filoları tarafından atılacaklar.

Çatışma Bölgesi ve Tehlikeli Bölgede Zapt Edicilerin etkinlikleri şiddetlenecek. Sığınakların inşaatı ile Zapt Edicilerle yapılan savaşların büyük bir çoğunluğu Çatışma Bölgesi ve Tehlikeli Bölgede yaşanacak.

 

Bireysel İşgal

Issız yıldız sisteminde herkes için hayatta kalma yöntemleri değişecek. Yıldız sistemindeki kaynakların sınırlı olmasından dolayı Kurtarıcıların devasa bir kaynak limanı inşa etmesi imkânsızdır ve hizmet gemilerinin sayısı sınırlıdır.

Zapt Ediciler yıldız sistemlerinde otomatik cevher madenciliği adına birçok kaynak fabrikası inşa etmiştir. Aynı sırada diğer fraksiyonların yağmalarından korunmak için birçok insansız filo bu tesislere yollandı. Bu tesisleri işgal etmek yalnızca Zapt Edicilerin gücünü azaltmakla kalmayıp kurtarıcıların da bu değerli kaynak paketlerine erişmesini sağlar.

 

"Cevher Parçalama Fabrikası" İşgal Edildi

Tesisin yönetimi Üs Merkez Bölgeden kontrol ve komutaya bağlıdır. Yalnızca Operasyon Alanındaki tesislerin tümünü başarılı bir şekilde kontrol altına alıp 1 Operasyon yeri kullanarak korunabilir. Operasyonu devam ettirmek düzenli bir kaynak paketi ikmali sağlar. Bu yüzden Operasyonların sınırını artırmak için Keşif Üssünde geçici bir "Operasyon Konuşlandırma Komuta Merkezi" Merkez Bölge tesisi kuracağız.

 

Başarıyla işgal edilen Zapt Edici "Kampı" artık operasyonda

Taktik Eşya

 

Yerel Fraksiyonların Sığınakları

Kâşiflere Zapt Ediciler karşısında yardım etme amacıyla Saygılı ilişkideki galaktik fraksiyonlar uzay istasyonunda sığınma karşılığında birçok taktik eşya sağladı. Zapt Edicilerle yaptığın savaşlarda onların filolarını başarıyla yenersen Zapt Edici Kudreti kazanırsın. Elde edilen Zapt Edici Kudretini uygun Geçici - Taktik Eşyayı almak için harca:

 

Geçici - Taktik Eşyaların bazıları

1. Şahin - Uçuş Destek Muhafız İHA'sı

Ana gemini ilk birkaç vuruşu kendine çeken uçuş destek İHA'sıyla donatır. Bu etki belli bir süre sonra sona erer.

 

2. Havadan Sıkıştırılmış Yakıt Birimi

Filondaki korvete etkin olduğu süre boyunca belli bir ihtimalle düşmanın silahla hedef almasını atlatmasını sağlayan geçici manevra yetenekleri verir.

 

3. Yüksek Patlayıcılı Savaş Başlığı Yuvası

Filonun ilk saldırıları sırasında gerçekleşme ihtimali olan akıllı infilak hasarını artırır.

 

4. Enerji Artırıcı

Filondaki plazma silahlarını veya iyon toplarını belli bir süreliğine geliştirir.

 

Bununla birlikte bu ön izlemenin sonuna geldik. Yıldız Sistemi Kurtarma Sözleşmesi yakında yürürlüğe gireceğinden puanlama sistemini bir sonraki ön izlemede inceleyeceğiz. Takipte kal.