Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yeni Sözleşme — Yıldız Sistemi Kurtarma Oynanışı Ön İzlemesi I

2024-01-17

Merhaba Kâşif. Bugün sana yakında yayımlanacak olan yeni özelliği, yani Yıldız Sistemi Kurtarma Sözleşmesini tanıtmak istiyoruz. Yıldız Sistemi Kurtarmada oyuncular kurtarıcı rolünü üstlenerek Lagrange Geçidi'ni hedef alan Zapt Edicileri püskürtmek ve sığınakları yeniden inşa etmek için ıssız yıldız sistemine girecek.

Son zamanlarda Antonios Güvenlik ve İş Birliği İdaresi karargâhı, Lagrange Ağı'ndan sayısız yardım çağrısı sinyali alıyor. Rapora göre bu ıssız yıldız sisteminde galaktik fraksiyonlardan geri kalanlar, bu karmaşık ve düzensiz bölgede hayatta kalabilmek adına yalnızca yıldız sisteminde bulunan kaynakları kullanarak Zapt Edici adında büyük bir grup kurmuş. Güçlü silahlı kuvvetlerine sahip olan Zapt Ediciler, bu "harabelerde" hüküm süren baskın güç hâline gelmiş.

Zapt Edicilerin tehdidi altında güçlerini birleştiren diğer fraksiyonlar da bu harabelerden daha fazla fraksiyonu kurtarabilmek adına Lagrange Ağı'na yardım çağrısı sinyali gönderiyor ve Şafak Anlaşması Organizasyonunun bölgeye kurtarıcı yollamasını umuyorlar. Daha da önemlisi, yıldız sisteminin yeniden canlandırılması adına Zapt Edicilerin Lagrange Geçidi'ni yok etmesine engel olabilmeyi diliyorlar.

 Zapt Edici filoları şu anda Lagrange Geçidi'ne saldırıyor

 

Yıldız sistemine giriş yapıp kısa bir mola verdikten sonra kurtarıcılar, Lagrange Geçidi'ni hedef alan Zapt Edici saldırılarıyla yüzleşecek. Lagrange Geçidi yok edilmeden önce Kurtarıcılar güçlerini birleştirerek tüm Zapt Edici filolarını mağlup etmeli.

Alınan raporlar Zapt Ediciler hakkında şu bilgileri açığa çıkarıyor:

1. İlk Çatışma

 Hazırlık yapan Zapt Ediciler için bölgede seferberlik alarmı

 

Bu seferki Zapt Edici Saldırı Operasyonunda iki farklı yönden saldırı yapmayı planlayan Zapt Ediciler, Lagrange Geçidi'nin yakınında önemli miktarda filo toplamaya başlıyor. Zapt Edicilerin hazırlık aşamasında Kâşifler, toplanan filoları zayıflatmak için kendi filolarını önceden konuşlandırabilir. Hazırlık aşamasının sonunda Zapt Edici filoları saldırı hedefinin olduğu bölgeye transfer edilir.

Hazırlanan Zapt Ediciler için muharebe yönü alarmı

 

Bu süreçte bazı Zapt Edici filoları, Lagrange Geçidi'nin yakınındaki Dağınık Asteroit Kuşağından geçecek. Kâşifler, bu bölgedeki erişim haklarını sürekli denetim altında tutmalı. Zapt Ediciler belirlenen bölgeye vardığında kısa bir hazırlığın ardından son operasyonu başlatacak.

 Yerel fraksiyonlar tarafından oluşturulan Topluluk Operasyonu

 

Tüm Kâşiflere savunmada yardım etmek amacıyla yerel fraksiyonlar, geçici bir Topluluk Operasyonu oluşturuyor. Bu Topluluk Operasyonunu kullanan tüm Kâşifler, bu süreçte Saygılı bir ilişki içinde olarak kabul edilecek ve birlikte nihai savunma gücünü meydana getirecekler. Zapt Edicinin saldırısı yalnızca tüm Zapt Edici filolarının mağlup edilmesiyle durdurulabilir.

 

2. Uzun Menzilli Hücum I

Son muharebenin ardından Zapt Ediciler, mevcut Muharebe Operasyonuna büyük miktarda uçak filosu ekledi. Zapt Edici filosu, hazırlık aşamasında yakındaki filolara karşılık verme amacıyla Stratejik Saldırı konuşlandırmaya devam edecek. Uygun bir konum bulduktan sonra uçak filoları, saldırı gerçekleştirmek için konuşlandırılacak.

 

3. Uzun Menzilli Hücum II

Saldırı operasyonlarının mevcut turunda Zapt Ediciler, üç farklı yönden sürekli olarak saldırı düzenleyecek. Ana saldırı yönü sayısız kruvazör filosu ile güçlendirilmiş hâlde. Bu filoda Stratejik Saldırı filolarını korumak için ablukaları kenetleyen ve belirlenen konuma doğru ilerleyen özel bir muharebe taktiği bulunuyor. Hazırlık aşamasında filo seferberliğini tamamlamak, Zapt Edicilere yerel muharebe avantajı sağlayarak Kâşiflerin onları durdurmasını zorlaştırabilir. Öte yandan Kâşif filosu, hedefi aktarım ve seferberlik süreci esnasında vurursa bu, sağlam bir taktik olarak da kullanılabilir.

 Zapt Edici filosu abluka muharebesi düzenliyor

 

4. Savaş Hazırlığı I

Hazırlık aşamasında Kâşiflerin usandırma çabalarına karşı Zapt Ediciler, saldırının bu turunda Eskort Operasyonunu uyguluyor. Aktif olarak saldıran Kâşif filolarına karşılık vermek için çok sayıda filo konuşlandırıyorlar. Zapt Edici saldırısının yoğunluğu bu sefer daha az oluyor. Yine de birkaç elit Zapt Edici filosunun Lagrange Geçidi yakınlarında toplandığını da göz ardı etmemek gerek.

 

5. Yıldırım Harekâtı

Bu muharebede Zapt Ediciler, Lagrange Geçidi'ne yönelik hızlı bir hazırlık operasyonu düzenleyecek. Zapt Edici filoları atik bir şekilde farklı yönlerden yaklaşacak ve büküm motorunu kullanarak hedefe yüksek hızlı saldırılar düzenleyecek. Kâşiflerin bölgede derhâl bir savunma gücü kurması gerek. Belirli Zapt Edicilerin ana kruvazör filosu da farklı bir yönden yaklaşacak. Kâşiflerin bu amansız saldırıyı savunma yaparak mı, yoksa etkin önleme ile mi etkisiz hâle getireceğine dair ortak bir karar vermesi gerekecek.

 

6. Hesaplaşma Vakti

Lagrange Geçidi'ne yapılan uzun süreli fakat beyhude saldırıların ardından saldırı hazırlıklarına Zapt Edicilere bağlı yeni fraksiyonlar da dâhil oluyor. Raporlara göre bu tarafların filoları, hedefe karşı bağımsız operasyonlar gerçekleştirme üzerine yoğunlaşmış vaziyette. Muharebe Akını ve Kuşatma Taktiği gibi taktikler, savaş alanında savunmaları delmelerini sağlıyor. Kâşifler, bu filo saldırılarına karşı hiçbir zaman tedbiri elden bırakmamalı. Bu "düelloculara" karşı savaş alanında avantaj kazanmanın sırrı "iş birliğinden" geçiyor olabilir.

 

7. Kapsamlı Savaş

Lagrange Geçidi'ne yaptıkları operasyonları hızlandırmak adına, farklı Zapt Edici fraksiyonları saldırıları koordine etmeye başlıyor. Yüksek hızda hareket eden Yıldırım Harekâtı filoları, süper ana gemiler taşıyan Stratejik Saldırı filoları, heybetli düello yeteneklerine sahip filo fraksiyonları... Bunların tamamı raporda açıklanmış hâlde. Farklı yönlerden gelen ortak bir saldırıyla yüzleşecek olan Kâşifler için durum her zamankinden daha da vahim.

 

8. Savaş Hazırlığı II

Önceki karşılaşmadaki toptan saldırıların ardından Zapt Ediciler, güçlerini devam eden muharebeler için seferber etmeye karar verdi. Bu sefer konuşlandırılan filoların büyüklüğü önceki muharebedeki kadar büyük olmasa da bu filolar yine de büyük bir tehdit oluşturuyor.

 

9. İhanet

Lagrange Geçidi'nin yakınında beklenmedik bir saldırı alarmı çalıyor. Gizlenmiş "hain" filonun verdiği büküm koordinatlarını kullanarak Lagrange Geçidi civarında pusuya yatmış birçok Zapt Edici filosu ortaya çıkıyor. Kâşifler alarmı duyduğunda umutsuzluğa kapılıyor... Çok sayıda Zapt Edici filosu, Lagrange Geçidi'ne saldırabilecek uzaklıkta son saldırı için hazırlanıyor.

 

10. Büyük Savaş

Bu savaş, yıldız sistemi tarihinin sayfalarına yazılacak. Zapt Ediciler, yıldız sistemindeki tüm uygun filoları topladı ve Lagrange Geçidi karşısında en büyük operasyonunu başlatmak için hazırlanıyor. Zapt Edicilerin ya hep ya hiç bakış açısı karşısında, bu nihai katliamı durdurmanın tek yolu Kâşiflerin tamamen birbirine kenetlenmesi olacak...

 Zapt Edici saldırısı uyarısı

 

Lagrange Geçidi yok edilirse tüm yıldız sisteminin Lagrange Ağı'yla bağlantısı kesilecek, tüm kurtarıcıların puanlama ve çözümleme sonucu etkilenecek.

 

Yıldız Sistemi Kurtarma görevlerine atılan Kâşifler, Lagrange Geçidi'nin savunmasındaki son umut olacak. Acaba Lagrange Ağı'na bağlı kalarak herkesin umutlarını yeşertebilecekler mi, yoksa amansız Zapt Edicilere karşı yenik düşüp filo enkazlarının arasında mı kalacaklar? Lagrange Geçidi'nin güvenliği yıldız sistemindeki Kâşiflerin ellerinde.

 

Yıldız Sistemi Kurtarma Sözleşmesindeki Zapt Edici oynanışı tanıtımı bu kadardı. Bir sonraki tanıtımda yıldız sistemindeki değişikliklere ve harita bölgeleri, kişisel tesis işgalleri ve muharebe eşyası oynanışı gibi çeşitli kurtarıcı yeteneklerine göz atacağız. Takipte kal.