Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yeni Sosyal ve Takım Oynanışı Ön İzlemesi IV Özgür Kâşif Birliği — Tek Başına Eğlence

2024-01-10

Önceki oynanış ön izlemelerinde; her zamankinden daha kişiselleştirilebilir olan Oluşumları, artık kolayca takım kurma seçeneği sunan Ekipleri ve herkes için daha iyi bir iş birliği sağlayan Topluluğu tanıtmıştık. Bu eklemeler oyuna eşsiz bir sosyal deneyim ve iş birliği katacak.

Yine de Lagrange Ağı'nda bir Oluşuma katılmamış olan birçok kâşif var. Bu kâşifler bir araya gelerek bambaşka bir oluşumu oluşturacak: Özgür Kâşif Birliği.

 

Özgür Kâşif Birliği

Bir Birlik, Lonca veya Klan üyesi olmayan herkes otomatik olarak Özgür Kâşif sayılacak. Bu kâşifler birlikte sosyalleşip kafa dengi arkadaşlar bulabilmelerini sağlayacak Özgür Kâşif Birliğini oluşturacak.

 Özgür Kâşif Birliği Dış Kısım (Resimler yalnızca gösterim amaçlıdır, nihai kaliteyi temsil etmemektedir.)

 Özgür Kâşif Birliği İç Kısım (Resimler yalnızca gösterim amaçlıdır, nihai kaliteyi temsil etmemektedir.)

 

Özgür Kâşifler, birliğin sağladığı Biyosfer Araştırma Laboratuvarında bitki yetiştirebilir. Ayrıca birliğin Lojistik Destek Birimi tüm Özgür Kâşiflere keşifleri için özel Oluşum Ekipmanları sağlar. Özgür Kâşifler, arkadaşlarını Özgür Kâşif Plazasında bulup burada sohbet edebilir ve sosyalleşebilir.

 

Özgürlük Puanları

Bir oyuncu, bir keşif sezonunu Özgür Kâşif olarak tamamladığında farklı davranışlara bağlı olarak Özgürlük Puanı kazanır.

 Özgürlük Puanları (Resimler yalnızca gösterim amaçlıdır, nihai kaliteyi temsil etmemektedir.)

 

Özgür Kâşif Birliği, çeşitli Özgür Kâşif Liderlik Tabloları yayınlayarak farklı tarzları herkese gösterir.

 Özgür Kâşif Liderlik Tablosu (Resimler yalnızca gösterim amaçlıdır, nihai kaliteyi temsil etmemektedir.)

 

 

Özel Semboller ve Koleksiyon Parçaları

Özgür Kâşif Birliği, Lagrange Ağı'na katkıda bulunun Kâşifleri kutlamak için özel Kâşif Madalyaları hazırlamıştır.

Belirli bir miktarda Özgürlük Puanı kazanan Özgür Kâşifler, özel "Özgür Kâşif Madalyası" koleksiyon parçasını alabilir veya bu eşyanın versiyon numarasını artırabilir.

 Özgür Kâşif Madalyası (Resimler yalnızca gösterim amaçlıdır, nihai kaliteyi temsil etmemektedir.)

 

Özgür Kâşif Madalyasının versiyon numarası belirli bir seviyeye ulaştığında aşağıdaki sembollerin kilidi açılır: Özgürlüğün Kalbi I, Özgürlüğün Kalbi II, Özgürlüğün Kalbi III. Özellikle Özgürlüğün Kalbi III dinamik bir semboldür ve Kâşifin o ana kadar elde ettiği Özgürlük Puanlarının toplamını takip eder.

 

Özgür Kâşif Birliği, yukarıda belirtilen temel özelliklerin dışında da sürekli değişmeye ve kendini geliştirmeye devam etmektedir. Özgür Kâşif Birliği, Kâşifler için özel görevler yayınlar ve onlara özel çeşitli oyun deneyimleri sunar. Bu özellikler gelecek güncellemelerde adım adım eklenecektir. Takipte kalın.

 

Yeni Oluşum, Ekip, Topluluk ve Özgür Kâşif Birliği ön izlemelerinin sonuna geldik. Tüm Kâşiflere sevgi ve destekleri için teşekkür ederiz.