Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yeni Sosyal ve Takım Oynanışı Ön İzlemesi III Yeni Topluluk - Daha İyi İş Birliği

2024-01-08

Önceki oynanış ön izlemesinde oyuna getirdiğimiz ekip özelliklerinden bahsetmiştik. Yıldız sistemi keşiflerinde ekipler, Topluluk oluşturarak daha büyük ölçekte iş birliği yapabilir. Bu oturumda topluluktaki bazı değişikliklerden bahsedeceğiz.

 

Görüntüleme Özelliği Tanıtımı

Kâşifler, aynı topluluktaki diğer oyuncularda "Görüntüle" özelliğini kullanabiliyor. Görüntüleme sonrasında görüntülenen oyuncu, ziyaretçiyle kalıcı olarak "Bilgi Senkronizasyonu Durumuna" girer. Ziyaretçi; görüntülenen oyuncunun gördüklerini görebilir, tesislerini büküm etaplama puanı olarak kullanabilir, kaynak dağılımını ve diğer istihbaratlarını haritada görebilir. Görüntüleme tamamlandıktan sonra ziyaretçi, belirli miktarda kaynak kazanır.

 

Görüntüleme Görseli (Resimler yalnızca gösterim amaçlıdır, nihai kaliteyi temsil etmemektedir.)

 

İki ekibin üyeleri birbirini ziyaret ettikçe aralarındaki Bilgi Senkronizasyonu seviyesi artar. İki ekip arasındaki Bilgi Senkronizasyonu seviyesi 100 olduğunda bu ekiplerin tüm üyeleri "Bilgi Senkronizasyonu Durumu"na girer. Bu sayede görüş, büküm ve istihbarat paylaşımı yaparlar.

Ayrıca, "Birlik Olmadan Kuvvet Olmaz" etkinliğine yoldaşlarını görüntüleme görevi eklendi. Oyuncular her sezon belirli sayıda görüntüleme yaparak Proxima Coin kazanabilir.Ekiplerin eklenmesiyle "Birlik Olmadan Kuvvet Olmaz" etkinliğindeki uzay istasyonu işgali görevinin zorluğu azaltıldı. Artık maksimum 3. seviye uzay istasyonu işgali yeterli. Bu etkinlikten oyuncular daha fazla Proxima Coin alabilir.

 

Toplulukların Stratejik Özellikleri

Topluluklar artık oyuncuların büyük çaplı operasyonlarından sorumlu olacak. Bu operasyonlarda üyeler birbirine bağlı kalacak ve birbiriyle savaşamayacak.

Topluluğun Bilgi Senkronizasyonu seviyesi, içindeki ekiplerin ne kadar yakın bir iş birliği içerisinde olduğunu gösterir. Ekipler arasındaki Bilgi Senkronizasyonu seviyesi arttıkça iş birliği de kuvvetlenir. Oyuncular birbirini görüntüleyerek ve uzay istasyonlarını ele geçirerek Topluluklarının Bilgi Senkronizasyonu seviyesini artırabilir. Topluluğun Bilgi Senkronizasyonu seviyesi zamanla artar.

 

Ana Topluluk Arayüzü (Resimler yalnızca gösterim amaçlıdır, nihai kaliteyi temsil etmemektedir.)

Topluluğun Bilgi Senkronizasyonu seviyesi arttıkça şu stratejik özelliklerin kilidi kademe kademe açılır:

 

1.En fazla 6 Topluluk Operasyonu.Topluluk Operasyonları, Oluşum Operasyonlarının yerine gelir ve tüm Topluluk üyeleri Topluluk Operasyonunu kullanabilir.Topluluk Operasyonunu oluşturan kişi bu operasyona belli bir ekip atayabilir. Topluluk tarafından işgal edilen bir uzay istasyonu, Topluluk Operasyonuna dahilse Operasyonda görevli ekibin olur.

 

2.Topluluk içi destek.Kâşifler diğer Topluluk üyelerini destekleyebilir.

 

3.Toplulukta Seferberlik Saldırısı.Kâşifler Toplulukta Seferberlik Saldırısı başlatarak diğer Topluluk üyelerini savaşa çağırabilir.

 

4.Topluluktaki tüm üyeler arasında Bilgi Senkronizasyonu.Topluluğun Bilgi Senkronizasyonu en üst seviyeye ulaştığında tüm Topluluk üyeleri "Bilgi Senkronizasyonu Durumu"na girer. Bu sayede görüş, büküm ve istihbarat paylaşımı yaparlar.

 

Şu anda keşifte olan oyunculara sorunsuz bir deneyim sunabilmek için bu özellik devreye girdiğinde tüm Toplulukların Bilgi Senkronizasyonu en üst seviyede olacak ve tüm stratejik özelliklerin kilidi açılacak.

 

Sezon Puanlama Kuralı Ayarlamaları

Sezon puanlama kurallarında ilgili ayarlamaları yapacağız. Bu kurallar artık Toplulukları ve Ekipleri temel alacak.

Sezon puanlamalarında bir bütün olarak Topluluktan başlanacak. Farklı değerlendirme aşamalarında işgal ve derecelendirme puanı gibi alanlar dikkate alınacak. Topluluk içindeki ekipler de işgal veya derecelendirme puanına göre sıralanarak nihai puanlama ödülleri belirlenecek.

Puanlamada 1. veya 2. Seviyeye ulaşan Toplulukların yöneticileri fazladan Şafak Puanı kazanacak.

Sezonun tutarlı olmasını sağlamak için, puanlama kuralı değişiklikleri bu güncelleme yayınlandıktan sonra açılan yeni sunucularda geçerli olacak. Şu anda keşifte olan yıldız sistemlerinin puanlama kuralları değişmeyecek.

 

Yukarıda bahsettiklerimiz, Topluluk değişikliklerinden bazıları. Sıradaki bölümde "Özgür Kâşif Birliği"nden bahsedeceğiz. Bu herhangi bir Birliğe, Loncaya veya Klana katılmayan Kâşiflerin oluşturduğu bir Oluşumdur.