Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yeni Sosyal ve Takım Oynanışı Ön İzlemesi I Yeni Oluşum - Daha Çok Kişiselleştirilmiş Oluşum Yapısı

2024-01-02

"Oluşumlar sabit kalmak yerine eylemleriyle kalıplarının dışına çıkmalı, kendilerini onarırken devamlı olarak yenilenmeli ve gelişmelidir."

—Ares Güçleri Kurmay Heyeti Başkanı Cannon Gin

 

Lagrange Ağı içindeki Oluşum yapısı her zaman çeşitliliğe dayalı, zengin ve dinamik olmuştur. Sıradan oynanış güncellemeleri dışında biz de geliştiriciler olarak daima Kâşifler için sosyal oyun tecrübesini zenginleştirmenin ve çeşitlendirmenin yollarını arıyoruz. Hem de kolay hem de daha iyi iş birliği süreci için Lagrange Ağı'na daha da kişiselleştirilmiş Oluşumların yanı sıra Ekipler ve Topluluklar gibi esnek takım kurma seçenekleri ekleyeceğiz. Bu sırada yeni kurulan "Özgür Kâşif Birliği," herhangi bir Oluşumun parçası olmayan Kâşiflere destek olmaya hazır durumda.

Bu oynanış ön izlemesi, dört bölümden oluşuyor. İlk bölüm, Oluşumlarda kısa süre içinde gerçekleştirilecek değişiklikleri konu alacak.

 

Oluşumlar, Kâşifler Sistemine Taşınıyor

Birliklerin, Loncaların ve Klanların yeni versiyonlarının tümü Kâşifler Sistemine taşınacak. Bunların artık sıradan yıldız sistemlerinde stratejik rolleri veya Topluluk oluşturma sorumlulukları olmayacak.

Birliklerin 100, Loncaların 50, Klanların ise 30 üye sınırı olacak. Bunlar artık Oluşum Hüneriyle bağlantılı olmayacaklar.

Lagrange Ağı'na yeni katılanlar, yolculuklarına ilk önce ekiplerle başlayacak. Bu yeni Kâşifler, içinde bulundukları yıldız sistemleri bir yerleşim bildirimi yayınladığında Antontas Oluşum Geliştirme Bölümü tarafından bir Oluşum oluşturmalarına veya bir Oluşuma katılmalarına olanak sağlayan "Oluşum Daveti" alacak.

 

Oluşum Seviyesi

Oluşum Seviyesi artık 50. Seviyeyle sınırlandırılacak. Oluşum seviyesi yükseltildiğinde, Oluşum Ekipmanları ile hünerlerinin yanı sıra Oluşum sembolleri, Oluşum üyelerinin unvanları vb. unsurların kilidi açılacak. Ayrıca kilidini açabileceğin bir eğitim simülasyonu da olacak. (Bazı özellikler ilerideki güncellemelerde sırayla kullanılabilir olacak)

Mevcut Oluşum Seviyesi korunacak.

 Oluşum Seviyesi (Resimler yalnızca gösterim amaçlıdır, nihai kaliteyi temsil etmemektedir.)

 

Oluşum Seviyesini artırmak yalnızca rakamlardan ibaret değildir, aynı zamanda Oluşum üyelerinin sıkı çalışmasını ve kararlılığını takdir etmek demektir. Tüm Kâşiflerin katkılarıyla, Oluşum ekosistemimizin kısa süre içinde son derece canlı olacağından eminiz.

 

Oluşum Ekipmanı

Oluşum üyelerimize keşiflerinde fazladan avantaj kazandırmak için üç parça kişisel ekipmanın haricinde Klanlar, Loncalar, Birlikler ve Özgür Kâşif Birliği, Kâşiflerin keşiflerinde kullanabilmesi adına onlar için özel Oluşum Ekipmanlarını üretti. Oluşum Ekipmanları, yıldız sistemi keşfine başlamadan önce seçilmeli ve kuşanılmalıdır. Keşif başladıktan sonra değiştirilemez.

Klanlar, Loncalar ve Birlikler için Oluşum Ekipmanları, 1. Oluşum Seviyesinde kullanılabilir olacak. Klanların, Loncaların ve Birliklerin Oluşum Ekipmanları 1 özel hüner ve varsayılan olarak 5 adet standart hünerle donatılabilecek. Özgür Kâşif Birliğinin Oluşum Ekipmanları 5 adet standart hünerle donatılabilecek. Klanların, Loncaların ve Birliklerin Oluşum seviyesi 10. Seviyeye yükseldiğinde fazladan 5 adet değiştirilebilir standart hünerin kilidi açılacak.

 Oluşum Ekipmanı (Resimler yalnızca gösterim amaçlıdır, nihai kaliteyi temsil etmemektedir.)

 

Özel Hünerler

Bir ekipte aynı Oluşumdan 15 üye varsa ekip, o Oluşumun özel ekibi olur. Özel ekip, bu Oluşum üyeleri için Oluşum Ekipmanındaki "Özel Hünerleri" etkinleştirir. Farklı Oluşumlar için özel hüner etkileri:

Klan: Ekip binasının kilidini aç — Depo. Kaynak takas etmek için kullanılabilir.

Lonca: Ekip binasının kilidini aç — Tersane. Gemi takas etmek için kullanılabilir.

Birlik: Ekip binasının kilidini aç — Komuta Merkezi. Eylem Puanı takas etmek için kullanılabilir.

 

Standart Hünerler

Toplamda 10 adet standart hüner bulunur ve tümümüm kilidi 10. Oluşum Seviyesinde açılır. Bu hünerler beş kategoriye ayrılmıştır ve Oluşumlar, her kategorideki iki hünerden birini seçebilir.

1. Kategori:

Geliştirilmiş Tesis Getirisi: Üs tesislerinin kaynak getirisini artırır.

Ortak Gelişim Sözleşmesi: Topluluktaki diğer ekipler tarafından işgal edilen uzay istasyonlarında kaynak bonusları kazanır.

2. Kategori:

Yedek Güç İnşaatı: Üssün Askerî Liman Emir Puanını artırır.

Alt Filo Komuta Teknolojisi: Alt Filo Komuta Merkezi 1'deki alt filoların maksimum sayısını artırır.

3. Kategori:

Lobicilik Puanlaması I: Bir Kimlik Sözleşmesi puanlarken üyeler fazladan Şafak Puanı kazanır.

Lobicilik Puanlaması II: Yıldız Sistemi Sözleşmesi en yüksek veya ikinci en yüksek puanlamaya ulaşırsa fazladan Şafak Puanı kazanırsın.

4. Kategori:

Daha Ucuza Daha Fazla Ticaret Merkezinde günlük satın alınabilen Kaynak Arıtma Kutularının sayısı artar ve fiyatı azalır.

Paylaşılan Neşe: Ekipteki başka bir Kâşifin Gelişmiş Madencilik Platformunda madencilik yaparken toplama etkileri etkinleştirilir.

5. Kategori:

Altın Filo: Filo Emir Puanının üst sınırını artırır.

Eylem Puanı Yönetimi: Eylem Puanlarının yenilenme hızını artırır.

Yukarıdaki Oluşum Ekipmanı hünerleri, mevcut Oluşum hünerlerinin yerini alır. Kâşiflerimizin bu yeni, çok çeşitli stratejileri ve taktikleri kullanarak yeni mücadelelere göğüs gerip Lagrange Ağı'nın öne çıkan yıldızları olacağından eminiz.

Herkes için güzel bir deneyim sağlamak adına Oluşum Ekipmanı güncellemesinin ardından tüm tecrübeli Kâşiflere mevcut Oluşumlarının türüne göre ilgili Oluşum Ekipmanlarını dağıtacağız. Oluşuma katılmayanlar, Özgür Kâşif Birliğinden Oluşum Ekipmanları alacak. Her Oluşum Ekipmanı için farklı kategorilerden varsayılan standart hünerler seçilebilir.

 

Oluşum Prestij Puanları

Oluşumlar, üyelerin kendi Oluşum puanlarını bağışlamasıyla Oluşum Prestij Puanı kazanır. Kâşifler, Yıldız Sistemi Gelişim Puanlamasını tamamladığında ve Şafak Puanı aldığında Oluşuma eşit miktarda katkı puanı bağışlar. Oluşumlar, biriktirilen belirli sayıda Katkı Puanı için 1 adet Oluşum Prestij Puanı kazanır.

Kâşiflerin bağışladığı Oluşum Katkı Puanları, koleksiyonlarında hatıra eşyası olarak saklanır. Kâşifler yeterince Katkı Puanı bağışladığında ilgili unvanların kilidi açılabilir.

 Oluşum Katkı Puanı Sayacı (Resimler yalnızca gösterim amaçlıdır, nihai kaliteyi temsil etmemektedir.)

 

Oluşuma ait Benzersiz Kozmetik Eşyalar ve Oynanış

Ek olarak ilerideki güncellemelerde sırayla diğer kozmetik eşyalarla oynanış özelliklerinin yanı sıra Oluşum sembollerinin, Oluşum üyesi unvanlarının ve eğitim simülasyonunun kilidini açacağız.

Oluşumlar artık kendi sembollerine sahip olacak. Liderler ve subaylar en sevdikleri tasarımları, arka planları, çerçeveleri seçebilecek ve Oluşumunu yansıtan benzersiz sembolü yaratabilecek. Aynı zamanda Oluşumun özel ekibi bu sembolü ekip sembolü olarak kullanabilecek ve yeni yıldız sistemlerini keşfederken Oluşumunu herkese gösterebilecek.

Oluşumlar, Oluşum üyelerinin "Yıldızlar Arasında Yarış" gibi oturumlarda manevra antrenmanları yapabilecekleri eğitim simülasyonunu başlatıyor. Bu çeşitli ve sürükleyici simülasyon, üyelerin takım çalışmasını ve becerilerini sınayarak Oluşum TP'si ve Desen Puanları gibi ödüller almalarını sağlayacak.

Ek olarak Oluşum Seviyesi arttıkça Oluşum üyelerinin unvanları kullanılabilir olacak. Oluşum yöneticileri bu benzersiz, Oluşuma özel unvanları Oluşum üyelerine tahsis edebilecek. Bunların her biri Oluşumun özelliklerini ve tarzlarını yansıtır.

Artık Oluşumların sıradan yıldız sistemlerinde stratejik rolleri veya Topluluk oluşturma sorumlulukları olmayacak. Kâşifler, farklı yıldız sistemlerinde ekipler hâlinde yolculuğa çıkacak. Yıldız Sistemi Sözleşmelerinin imzalanmasını, sosyal etkileşimleri, strateji planlamalarını ve yıldız sistemindeki topluluk üretimlerini kolaylaştıracak olan Ekipler, kâşifleri daha önce hiç olmadığı kadar çok bir araya getirecek. Klanlarla, Loncalarla, Birliklerle veya Oluşumlarla bağlantısı olmayan kâşifler bu gruplarla etkileşime girerek ekip oluşturabilecek veya yalnızca kendi Oluşum üyelerine özel ekipler de kurabilecek. Ekip oynanışının ayrıntıları önümüzdeki ön izlemede paylaşılacak. Takipte kal.