Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yama Notları - 03/01/2024

2024-01-02

Tüm yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:
1. Bazı kaynak ödüllerini alırken gösterilecek animasyonlar eklendi.

2. Ganimet dağıtımı iyileştirmeleri yapıldı:
1) Eski Uzay İstasyonu ve Yıldız Sistemi ganimet dağıtımlarını görüntülemek için kullanılabilecek bir özellik eklendi.
2) Kâşiflerin, ganimet ayrıntılarında ganimetin hangi Uzay İstasyonundan geldiğini görüntüleyebileceği bir özellik eklendi.
3) Sparkle artık oyuncudan daha yüksek teklif veren biri olduğunda oyuncuya hatırlatma gönderecek.
4) Ekipman ve teknik plan ganimetleri için ilgili tipteki ekipmanı ve teknik planları bulmayı kolaylaştıran yeni bir Etki Tipi sekmesi eklendi.

3. Kâşifin Komuta Operasyonlarında filoları atarken ne kadar Eylem Puanı tahsis edeceğini seçebileceği bir özellik eklendi. Kâşifin bir filoyu geri çağırdıktan sonra tekrardan atamasına olanak sağlayan bir özellik eklendi.

4. Kolaylığı artırmak adına Vivaryuma Toplu Hediye, Toplu Gübre Üretimi ve Toplu Tohum Toplama operasyonları eklendi.

5. Şafak Puanı Mağazasındaki Şirket Plan Dosyaları, Genel Plan Dosyaları olarak yeniden adlandırıldı (yalnızca adı değiştirildi).

6. Gemilerin ve uçakların SP'sini artıran tüm geliştirmelerin maksimum seviyesi 7. Seviyeden 5. Seviyeye ayarlandı. Geliştirmelerin en yüksek seviyedeki etkileri ve toplam tüketimi ise aynı kalacak.
İlgili Geliştirmeler: Uçak Zırhı Geliştirmesi, Hava Desteği, Kaynak Teknolojisi Geliştirmesi, Ek Zırh Geliştirmesi, Kernel Yapısı Geliştirmesi, Ek Zırh Geliştirmesi II, Kaynak Teknolojisi Geliştirmesi II ve Kernel Yapısı Geliştirmesi II.
Güncellemenin ardından ilgili geliştirmelerin seviyeleri, tüketimlerine göre uygun seviyeyle değiştirilecek ve tahsis edilmeyen Teknoloji Puanları geri iade edilecek.

7. Antontas Şehri'ndeki mülklerin satın alım durumlarıyla ilgili görüntüleme kuralları iyileştirildi.

8. Oyundaki sözleşmelerin ve görevlerin yazı tipi görünümü iyileştirildi.

9. Oluşumlara dair emirlerin simge görünümü iyileştirildi.


Bazı yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar mevcut:
1. Teknik plan ve ekipman etkilerinin görünümü iyileştirildi. Kâşifler artık teknik parametrelerin yükseltilmesi için gerekenleri net bir şekilde görüntüleyebilecek ve tamamen yükseltilmiş parametreli teknik planların ve ekipmanların etkilerinin ön izlemesine bakabilecek.

 

Hata Düzeltmeleri:
1. Uçak Hangarında Hızlı Onarıma erişim sırasında dizilişteki uçakların yanlış görüntülenmesine yol açan bir hata düzeltildi.