Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yama Notları - 27/12/2023

2023-12-26


Tüm yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:

1. Avcı Uçağı Planının Yayınlanması

Yeni Şafak Standardı Avcı Uçağı BR050 - Standart Bombardıman Uçağı ve varyant modelleri BR050 - Çok Amaçlı Bombardıman Uçağı ile BR050 - Torpido Bombardıman Uçağı, Lagrange Ağı'na katılıyor.
BR050 planlarının yayımlanma etkinliği aşağıdaki aşamalardan oluşmaktadır:


- Başlangıç Deneyimi
*27 Aralık 2023, saat 07.00'den (UTC) 3 Ocak 2024 saat 07.00'ye (UTC) kadar sınırlı sayıdaki İkizler Ticaret Fuarı Teknoloji Dosyaları, İkizler Ticaret Fuarında kullanılabilir olacak. Etkinlik süresince ilk iki satın alımında %50 indirim kazanacaksın.
*27 Aralık 2023 saat 07.00'den (UTC) 10 Ocak 2024 saat 00.00'a (UTC) kadar Kâşifler, bulundukları yıldız sisteminin Ticaret Merkezlerinden sırasıyla iki grup BR050 - Standart Bombardıman Uçağı (TE) / BR050 - Çok Amaçlı Bombardıman Uçağı (TE) / BR050 - Torpido Bombardıman Uçağı (TE) içeren KCCPV2.0 - Hafif Uçak Kruvazörü (TE) alabilir, gerçek muharebelerde güç ve performansın tadını çıkarabilir.


- Resmî Teknoloji Yetkilendirmesi ve Şifreli Yetkilendirme Dolaşımı
3 Ocak 2024 02.00'den (UTC) itibaren
*BR050 - Torpido Bombardıman Uçağı Planının teknoloji yetkilendirmesi, Araştırma Sözleşmesine eklenecek.
*BR050 - Torpido Bombardıman Uçağı Planının teknoloji yetkilendirmesi şu Teknoloji Dosyalarına eklenecek:
Gemi ve Uçak Plan Dosyaları 1.0, Gemi ve Uçak Plan Dosyaları 2.0
Karaborsa Teknoloji Dosyaları 1.0, Karaborsa Teknoloji Dosyaları 2.0
Teknoloji Dosyaları - Şafak Standardı
Şirketler Tarafından Seçilen Teknoloji Dosyaları


2. Galaktik fraksiyonların Kâşiflere savaş açarken sergiledikleri davranışlar optimize edildi. Filolar galaktik fraksiyonların uzay istasyonlarının yakınında seferberlik başlatırken bu galaktik fraksiyonlar, duruma bağlı olarak bir uyarı verecek ve Oluşuma savaş açmakla etrafı gözlemlemek arasında bir seçim yapmak için bekleyecek.

3. Seferberlik Operasyonlarına, operasyonun tüm Oluşum üyelerine Büküm desteği sağlayıp sağlayamayacağını gösteren bir etkinleşme sembolü eklendi; Enginlik'te yüksek seviyedeki Oluşum Operasyonları ekranı eklendi.

4. Artık Standart Modda oyun arayüzündeki düğmelerin açıklamaları var. Kâşifler Standart Mod ve Basitleştirilmiş Mod arasında seçim yapabilir.

5. Belirli düğmelerin görünümü optimize edildi.

6. Üs tesisi inşaat arayüzündeki ses efektleri optimize edildi.

7. Artık Kamp Ateşi Merkezinde Filo Taktiksel Görünümlerinin, Planların ve Savaş Raporlarının ekran görüntüleri paylaşılabilecek.

 

Hata Düzeltmeleri:

1. Miras Mangasının yayınladığı Stratejik Nesne Tespiti görevlerinde; hedef filo anormal bir şekilde Asteroit Çarpışma Kuşağında belirdiğinde veya Yıldız Fırtınası tarafından yok edildiğinde görevin tamamlanamamasına sebep olan bir hata düzeltildi.