Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

BR050 Bombardıman Uçağı Serisi Planı Yayınlama Ön İzlemesi

2023-12-25

Gücümüzün özü bugün sahip olduğumuz imkânlardan değil, geçmişin yankıları ve geleceğe yönelik vizyonumuzdan doğmuştur.

- Sima Yan, Modern Lagrange Tarihçisi

 

BR050 bombardıman uçağı serisi, bombardıman uçakları alanında Şafak Standardı teknolojisinde muazzam bir ilerleme kaydedildiğinin göstergesidir. Yalnızca en iyi performansa odaklanan diğer bombardıman uçaklarının aksine BR050, çok yönlüdür ve çeşitli zorlu koşullara uyum sağlama kabiliyetine sahiptir. BR050'nin en göze çarpan özelliğiyse gövdesine yerleştirilmiş ancak gerektiğinde ayrılabilen üç büyük torpido fırlatıcıdır. Bu modüler tasarım, BR050'nin savaş sırasında hızlıca yeniden mermi doldurmasına olanak tanırken varyant modelleri için tasarım ve test maliyetlerini de düşürür. Böylece, yeni silahlarının kabiliyetini hemen denemek isteyen ancak bağımsız avcı uçağı Ar-Ge kabiliyetine sahip olmayan şirketler için de ideal bir test platformudur.

 

BR050 - Standart Bombardıman Uçağı Kabiliyetleri

 

BR050 - Standart Bombardıman Uçağı Kabiliyetleri (Resimler yalnızca gösterim amaçlıdır, nihai kaliteyi temsil etmemektedir.)

Ana Model - BR050 - Standart Bombardıman Uçağı

BR050'nin ağır torpidoları, hedefe isabet ettiğinde hedef geminin alt sistemine ilave hasar verir. Dahası, bağımsız ve sökülebilir torpido fırlatıcıları sayesinde muharebe sırasında torpido fırlatıcıları yeniden takmak çok kolaydır. Böylece, kinetik enerjiyle dolu yüksek hızlı torpidolara hızlıca geçiş yapmaya olanak tanır. Bu yüksek hızlı torpidolar, önlemelerin önüne geçme ihtimalini artırır ve böylece daha ciddi hasar verir.

 

Varyant Model - BR050 - Çok Fonksiyonlu Bombardıman Uçağı

BR050 - Standart Bombardıman Uçağının varyant modeli. Torpido fırlatıcılardan biri, savunma amaçlı elektronik sinyal bozma cihazıyla değiştirilmiştir. Bu sinyal bozma cihazı yakınlardaki uçakların silah sistemlerini etkileyebilir ve BR050'ye saldırırken ana silahlarının isabet oranını düşürebilir. BR050'nin sorunsuz çarpışma kabiliyetinden bir nebze ödün verilmiş olsa da elektronik sinyal bozma cihazı, savaş alanında hayatta kalabilme kabiliyetini ve koşullara uyum sağlama becerisini artırır.

 

Varyant Model - BR050 - Torpido Bombardıman Uçağı

BR050 - Standart Bombardıman Uçağının üçüncü varyant modeli. Deneysel ve özel torpido fırlatıcı ile donatıldı. Bu deneysel cihaz, özel zırh eritici torpidolarla doldurulabilir. Bu özel torpidolar Trojit Kristallerinden elde edilen yüksek enerjili bileşenlerden üretilmiştir. Hedefe isabet ettiğinde devamlı olarak yüksek radyasyon yayar. Böylece, hem zırhı eritir hem de düzenli olarak hasar verir.

 

Plan Yayınlanma Takvimi

BR050 - Standart Bombardıman Uçağı ve varyant modelinin planları tüm yıldız sistemlerinde yayınlanacaktır. Başlangıç etkinliği iki aşamaya ayrılmıştır:

 

BR050 Planı (Resimler yalnızca gösterim amaçlıdır, nihai kaliteyi temsil etmemektedir.)

 

- Başlangıç Tecrübesi

27 Aralık 2023 07.00 (UTC) ile 10 Ocak 2024 00.00 (UTC) arasında

*27 Aralık 2023 07.00 (UTC) tarihinden 3 Ocak 2024 07.00 (UTC) tarihine kadar, sınırlı sayıdaki "İkizler Ticaret Fuarı Teknoloji Dosyaları" Ticaret Merkezinde kullanılabilir durumda olacak ve bu sayede BR050 - Standart Bombardıman Uçağı planını alma şansı elde edeceksin. Etkinlik süresince bu Teknoloji Dosyalarını ilk iki satın alımında %50 indirim kazanırsın.

*Kâşifler, Uzay İstasyonu Ticaret Merkezinden BR050 - Standart Bombardıman Uçağı (TE), BR050 - Çok Fonksiyonlu Bombardıman Uçağı (TE) ve BR050 - Torpido Bombardıman Uçağının (TE) (KCCPV2.0 - Hafif Uçak Kruvazörü de uçak gemisi olarak dahildir) farklı versiyonlarını satın alıp performansını gerçek muharebede görebilir.

 

- Resmî Teknoloji Yetkilendirmesi ve Şifreli Yetkilendirme Dolaşımı

3 Ocak 2024 02.00'den (UTC) itibaren

*BR050 - Standart Bombardıman Uçağı Planının teknoloji yetkilendirmesi Araştırma Sözleşmesine eklenecek.

*BR050 - Standart Bombardıman Uçağı Planının teknoloji yetkilendirmesi şu Teknoloji Dosyalarına eklenecek:

Gemi ve Uçak Plan Dosyaları 1.0, Gemi ve Uçak Plan Dosyaları 2.0

Karaborsa Teknoloji Dosyaları 1.0, Karaborsa Teknoloji Dosyaları 2.0

Teknoloji Dosyaları - Şafak Standardı

Şirketler Tarafından Seçilen Teknoloji Dosyaları

 

Böylece BR050 Bombardıman Uçağı Serisi Planı Yayınlama Ön İzlemesinin sonuna geldik. Lagrange Ağını çeşitlendirmek için durmadan elimizden geleni yapıyor ve Kâşiflere gemiler ve savaşlara yönelik daha da ilginç deneyimler sunmayı amaçlıyoruz. Tüm Kâşiflerimize destekleri için teşekkür ederiz.