Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yama Notları - 20/12/2023

2023-12-19

Tüm yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:

1. İkizler Festivali etkinliği başladı
İkizler Festivali sırasında, Kâşifler yıldız sistemlerinin dört bir yanına dağılmış İkizler Festivali İletişim Uyarı Işıklarını kullanabilir. Kâşifler Sistemindeki Kâşifler, Antontas Şehri'ni ziyaret ederek kutlama alanına erişim sağlayabilir.
İkizler Festivali Etkinlik Zamanı: (bakımdan sonra) 20 Aralık 2023 - 3 Ocak 2024 07.00 (UTC) arası

1) Gilma'nın Günlüğü—Güneş Sistemine Bir Bakış
Gilma'nın filosunun Güneş Sisteminde başından geçenler sesli kitap olarak yayınlanacak. Toplam yedi bölümden oluşan "Güneş Sistemine Bir Bakış" sesli kitabının her gün yeni bir bölümünün kilidi açılacak.
Kâşifler, etkinlik ilerledikçe sesli kitabın yeni bölümlerinin kilidini açarken etkinlik başlangıcında Kitap Projeksiyonu Kopyası oyuncağının da sahibi olacaklar. Kâşiflere aynı zamanda tatil müziklerini dinleyebilecekleri Uzay - Zaman Radyoları verilecek.
Katılım Gereksinimleri: Üslerini 2. Bölgeye genişletmiş olan Kâşifler.
Etkinlik Ödülleri: Her "Güneş Sistemine Bir Bakış" bölümünü okumak, İkizler Görselleri etkinliğinde arkadaşlarına hediye edebileceğin bölümle ilgili fotoğraflarla birlikte Proxima Coin kazandırır.


2) Dünya-Proxima İletişim Cihazı
Etkinlik süresince Kâşifler, kanalda isteklerini belirtmek için Proxima Coin harcayabilecek. Aynı zamanda diğer oyuncuların isteklerini görebilecek ve onlara iyi dileklerini sunabilecekler. Diğer Kâşiflerin isteklerine iyi dileklerini sunarken isteklerine ekledikleri Proxima Coin'leri alabilecekler.
Katılım Gereksinimleri: Üslerini 2. Bölgeye genişletmiş olan Kâşifler.
Etkinlik Ödülleri: Gün içinde ilk kez istek gönderdiğinde Proxima Coin kazanırsın. Başka Kâşiflerin isteklerini beğenmek ise sana Kozmetik Puanı kazandırır. Diğer Kâşiflerin isteklerini beğenirken isteklerine ekledikleri Proxima Coin'leri alma şansın da olacak.


3) İkizler Görselleri
Etkinlik süresince Kâşifler, Antontas Şehri İkizler Festivalinde kullanılabilen Peri Masalı filtresi ve çıkartmaları ile fotoğraf çekebilir, fotoğrafın üzerine iyi dileklerini yazabilir ve arkadaşlarına hediye olarak gönderebilir. Aynı zaman Kâşifler, hediyelerine ek olarak belli bir miktar Proxima Coin ekleyebilir.
Diğer Kâşiflerden hediye aldıktan sonra Kâşifler, aldıkları fotoğrafları İkizler Festivali albümüne koyup mühürleyebilir.
Etkinlik sona erdiğinde Galaktik Albüm oyuncağı tüm Kâşiflere dağıtılır. Oyuncağa sahip Kâşifler fotoğraf çekebilir, bu fotoğrafları kartpostallara dönüştürerek diğer kâşiflere gönderebilir ve aldıkları kartpostallardan albüm oluşturabilir.
Katılım Gereksinimleri: Üslerini 2. Bölgeye genişletmiş olan Kâşifler.
Etkinlik Ödülleri: Proxima Coin almak için başkalarına günlük olarak hediye gönder ve fazladan Kozmetik Puanı almak için bir albüm oluştur.


4) "Yıldızlar Arası Tesadüf Öykülerinden Görseller" Yaratıcı Koleksiyon Etkinliği
İkizler Festivali sırasında Kamp Ateşi Merkezi (topluluk) "Yıldızlar Arası Tesadüf Öykülerinden Görseller" Yaratıcı Koleksiyon Etkinliğini başlatacak. Kâşifler oyun içindeki ekran görüntülerini kullanabilecek veya kendi görüntülerini oluşturup göndererek etkinliğe ilişkin bir başlıkla katılım sağlayacak.
Tüm gönderilenler arasından en öne çıkanını seçeceğiz ve bu görseli oyunda Koleksiyon Nesnesine dönüştürerek tüm Kâşiflere dağıtacağız. Böylece "Yıldızlar Arası Tesadüf Öykülerinden Görseller" etkinliğinden bu görseli, Lagrange Ağı'ndaki kolektif hafızamıza kazıyacağız.

5) İkizler Ticaret Fuarı Etkinliği
İkizler Festivali süresince İkizler Festivali Destek Programı sınırlı süreliğine kullanılabilecek. Kâşifler günlük giriş yaparak İkizler Festivali Puanları kazanabilir ve Kozmetik Puanı, Teknoloji Dosyaları ve Festival Plazma İHA Filosu kazanmak için "Kâşif Sözleşmesi" gibi ödüller alabilir. Kâşifler ayrıca özel Dinamik Sembol, Teknoloji Dosyaları, Teknoloji Puanları ve daha fazlasını almak için Proxima Coin harcayarak "İnşaatçı Sözleşmesi"nin kilidini açabilecekler.
Etkinlik süresince Proxima Coin ile satın alınabilen ve Büyük Konstantin Sınırlı Özel Deseni "Altın Işık Takipçisi," Büyük Konstantin için özel Teknoloji Puanları ile özel Silah Teknolojisi Kombo Paketi de dâhil olmak üzere İkizler Ticaret Fuarı Özel Desen Paketi, sınırlı süreliğine kullanılabilecek.


6) Geri Dönüş Kutlaması Etkinliği ve Geri Dönüş Sunucusu
Etkinlik sırasında Antonios Kâşif Bağlantı Merkezi ve Kâşif Geliştirme Bölümü, tatilden dönen Kâşiflerin imzalaması için birkaç tane özel yıldız sistemi keşif sözleşmesi yayınladı. Aşağıdaki şartları karşılayan geri dönen tüm Kâşifler bu özel keşif sözleşmelerini imzalamaya hak kazanacak ve karşılık gelen geri dönüş sunucunda keşfetmeye başlayabilecek:
Hesap, 6 Aralık 2023, 00.00 (UTC) tarihinden önce art arda en az 30 gün boyunca giriş yapmamış ve hesabın Üssü 5. Bölgeye genişletilmiş olmalıdır.
Geri dönen Kâşifler bu şartları karşıladığı takdirde Geri Dönüş Sunucusunda veya diğer yıldız sistemlerinde yeni bir serüvene atılmak için Merkez Yıldız Sistemine giriş yaptıktan sonra normal yıldız sistemlerini keşfedebilecek ve karşılık gelen keşif sözleşmelerini veya Yarı Yol Etkinliği Sözleşmesini imzalayabilecek. Bir Oluşumun bu sözleşmelerden birini imzalayabilmesi için Oluşum bünyesindeki tüm Kâşiflerin Geri Dönüş Sunucusuna giriş amaçlı imza gereksinimlerini karşılaması gerekir. Geri Dönüş Sunucusunun keşfine Yıldız Sistemi Gelişim Puanlaması tamamlandıktan sonra katılan Kâşifler, yeni bir yıldız sistemiyle ilgili bir gelişim sözleşmesi imzalamaya hak kazanacak.
Etkinlik boyunca Kâşif Bağlantı Merkezi'nin Bağlantı İletişimi görevleri tekrardan kullanılabilecek. Kâşifler, Bağlantı Merkezinden tatildeki Kâşifleri Lagrange Ağı'na dönmeye davet edebilir. Bağlantı Kurma Kodu girildikten sonra yeni bir bağlantı kurulur. Etkinlik süresince Bağlantı Merkezi, dönen Kâşiflerin davranışlarını inceleyecek ve buna göre onları davet eden Kâşiflere ödüller verecek.


2. Görev İyileştirmeleri:
1) Görevlerin arayüz görünümü iyileştirildi.
2) Belirli Görevler için ödül seçme seçenekleri eklendi.

3. "Mare Imbrium - Hücum Fırkateyni" Planı, Şafak Puanı Mağazasında takas edilebilecek şekilde Şirket Plan Dosyalarına eklendi.

4. Daha iyi görüntülenebilmesi adına Ganimet Müzayedesi ve Yıldız Sistemi Müzayedesine müzayede sayısı ekranı eklendi; müzayede başlangıcına ve sonuna Sparkle İpuçları eklendi.

5. Yıldız Sistemi Müzayedesinden gelen paylaştırma postası, Yıldız Sistemi Müzayedesinin sonunda toplanacak ve dağıtılacak.

6. Şafak Puanı Mağazasında Teknoloji Puanı Geri Alma Teknolojisinin simge tasarımı iyileştirildi. (İşlevi ve içeriği değiştirilmeden yalnızca görünümü güncellendi.)

7. Mağaza girişine Desen Mağazası eklendi.

8. Giriş ekranının görünümü güncellendi. Giriş müziği "Lagrange Geçidi'nden Geç" "Yıldızların Parlaklığı" ile değiştirildi ve giriş ekranında artık yeni genişletme teması "Galaksi Reformu" çalacak.

9. Kâşifler, tatil festivaline katıldıklarında ilgili tatil hediyelik eşyalarını alacak.
Kâşifin festivale yaptığı önceki katkılarına göre ilgili hediyelik eşya, stratejik nesnelerine eklenecek.


Bazı yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:

1. Belirli hediyelik eşyaların versiyonları yükseltildiğinde, Kâşifler hediye olarak posta arka planı alacak. Kâşifler bunları kişisel sohbet ve posta arka planını değiştirmek için kullanılabilecekler.


Hata Düzeltmeleri:

1. Ekipmanın Görüntüleme Modundayken de geri dönüştürülebilmesine neden olan bir hata düzeltildi.

2. Prefabrik modül tüketiminin geliştirmesini uyguladıktan sonra yardımcı gemi yükseltmelerinin gösterilen prefabrik modül kullanımının aslında olan kullanımla uyuşmamasına neden olan bir hata düzeltildi.