Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

İkizler Festivali Etkinlik Ön İzlemesi

2023-12-18

Dünya ve Proxima yüz yıldır birbirine sıkı sıkıya bağlıdır. Bu bağlılık yalnızca iki taraflı yıldız geçitleri sayesinde değil, aynı zamanda bu yıldız geçitlerinin iki tarafındaki insanların birbirine olan içten bağlılığının bir eseridir.

 —Uzay Navigasyon Çağı Tarihçisi Yusuf

 

Gilma'nın filosunun dört ışık yılı süren yolculuğundan Proxima keşfinin başarılarını Dünya'ya geri getirmeye, L001A ve L001BBüyük Çift Taraflı Yıldız Geçitlerinininşa edilmesine kadar "Dünya-Centauri İkizleme", birbirine sıkıca bağlı bir ekonomi hâline gelmiş ve İkizler Festivalinin önemli bir özel gün olmasına zemin hazırlamıştır.

Böylesine kahramanca bir başarıya imza atan Kâşif Gilma'nın kaleme aldığı Gilma'nın Günlüğü, her zaman klasik bir şaheser olarak kabul edilmiş, tarihçilerin göz bebeği olmuş ve halk tarafından benimsenmiştir. Ne yazık yıllar geçtikçe günlüğün orijinalinin ve ses kayıtlarının büyük bir kısmı zamanla kaybolup gitmiştir. Bu yılın İkizler Festivalinde Antontas Şehri  "İkizler Masalı" Büyük Kültür Sergisine ev sahipliği yapacak, halka "Gilma'nın Günlüğü"nün "Güneş Sistemine Bir Bakış" bölümünü sergileyerek büyük başarılara imza atan Gilma'nın filosunu ve uzay keşfinin zorluklarını anacak.

İkizler Festivali sırasında Kâşiflerin arkadaşlarına ve ailelerine ulaşarak onlarla hediye değiş tokuşu yapmaları, binlerce yıldır devam eden bir gelenektir. "İkizler Masalı" Büyük Kültür Sergisinde, Dünya - Proxima İletişim Kanalı tekrardan açılacak. Böylece Kâşifler hediye değiş tokuşu yaparak birbirlerine iyi dileklerini sunabilecekler.

 

 

İkizler Festivali Etkinlik Zamanı:

 (Denizaşırı) 20 Aralık 202308.00 (UTC) ile 3 Ocak 2024 07.00 (UTC) arasında

Katılabilenler:

Tüm Yıldız Sistemleri.

 

Etkinlik Ödülleri Ön İzlemesi:

Her Kâşif 900Proxima Coin, 400 Kozmetik Puanı, Özel Festival Sembolleri ile birlikte Uzay - Zaman Radyoları, Kitap Projeksiyonu Kopyası ve Galaktik Albüm gibi koleksiyon parçası oyuncaklar alabilir.

İkizler Festivali Destek Programındaki "Kâşif Sözleşmesine" katılıp bunu tamamlayarak en fazla 400 Kozmetik Puanıyla birlikte Teknoloji Dosyaları, Festival Plazma İHA Filosu, Taktik Eşyalar ve çok daha fazlasını kazan.

 

İkizler Festivali Etkinliği oynanışı hakkında detaylı bilgiyi aşağıda bulabilirsin:

1. Gilma'nın Günlüğü—Güneş Sistemine Bir Bakış

"İkizler Masalı" Büyük Kültür Sergisi sırasında Gilma'nın filosunun Güneş Sisteminde başından geçenler, sesli kitap olarak yayınlanacak. Toplam 7 bölümden oluşan "Güneş Sistemine Bir Bakış" sesli kitabının her gün yeni bir bölümünün kilidi açılacak. Bu sırada eskimeyen sesli kitap "Dört Işık Yılı Uzaktan Gelen Çağrı" da etkinlik sırasında Kâşiflerin kullanımına açılacak.

Kâşifler, etkinlik ilerledikçe sesli kitabın yeni bölümlerinin kilidini açarken Kitap Projeksiyonu Kopyası oyuncağının da sahibi olacaklar. Kâşifler, etkinlik bittikten sonra da Sesli Kitap Oynatıcıyı kullanarak Gilma'nın Günlüğü'nü yeniden dinleyebilecek.

 

Etkinlik Zamanı:

 (Denizaşırı) 20 Aralık 202308.00 (UTC) ile 3 Ocak 2024 07.00 (UTC) arasında

 Katılım Gereksinimleri:  Üslerini 2. Bölgeye genişletmiş olan Kâşifler

Etkinlik Ödülleri:

Her "Güneş Sistemine Bir Bakış" bölümünü okumak, İkizler Görselleri etkinliğinde arkadaşlarına hediye edebileceğin bölümle ilgili fotoğraflarla birlikte Proxima Coin kazandırır.

 

(Görsel yalnızca gösterim amaçlıdır ve oyunun nihai kalitesini temsil etmemektedir.)

 

2. Dünya-Proxima İletişim Cihazı

 Dünya-Proxima İletişim Kanalı, İkizler Festivali'ni kutlamak amacıyla özel olarak kurulmuş bir çapraz sistem iletişimi kanalıdır. Bu iletişim kanalına bağlanan Kâşifler, Lagrange Ağı'nın farklı bağlantı noktalarındaki Kâşiflerle sohbet edip etkileşim kurabilecek..

Etkinlik süresince Kâşifler, kanalda isteklerini belirtmek için Proxima Coin harcayabilecek. Aynı zamanda diğer oyuncuların isteklerini görebilecek ve onlara iyi dileklerini sunabilecekler. Kâşifler, diğer Kâşiflerin isteklerine iyi dileklerini gönderirken onların isteklerine ekledikleri Proxima Coin'leri alma şansına da sahip olacak.

 

Etkinlik Zamanı:

 (Denizaşırı) 20 Aralık 202308.00 (UTC) ile 3 Ocak 2024 07.00 (UTC) arasında

 Katılım Gereksinimleri:  Üslerini 2. Bölgeye genişletmiş olan Kâşifler

Etkinlik Ödülleri:

Gün içinde ilk kez istek gönderdiğinde Proxima Coin kazanırsın. Başka Kâşiflerin isteklerini beğenmek ise sana Kozmetik Puanı kazandırır. Diğer Kâşiflerin isteklerini beğenirken isteklerine ekledikleri Proxima Coin'leri alma şansın da olacak.

 

 

3. İkizler Görselleri

Arkadaşlarla ve ailelerle selamlaşmak bir İkizler Festivali geleneğidir. Antontas Şehri gezisinde veya keşif sırasında Kâşifler, İkizler Festivalinde kullanılabilen Peri Masalı filtresi ve çıkartmaları ile fotoğraf çekebilir, fotoğrafın üzerine iyi dileklerini yazabilir ve arkadaşlarına hediye olarak gönderebilir. Etkinlik süresince Kâşifler aynı zamanda hediyelerine belli bir miktar Proxima Coin ekleyebilir.

Diğer Kâşiflerden hediye aldıktan sonra Kâşifler, aldıkları fotoğrafları İkizler Festivali albümüne koyup mühürleyebilir.

Etkinlik sona erdiğinde Galaktik Albüm oyuncağı tüm Kâşiflere dağıtılır. Oyuncağa sahip Kâşifler fotoğraf çekebilir, bu fotoğrafları kartpostallara dönüştürerek diğer kâşiflere gönderebilir ve aldıkları kartpostallardan albüm oluşturabilir.

 

Etkinlik Zamanı:

 (Denizaşırı) 20 Aralık 202308.00 (UTC) ile 3 Ocak 2024 07.00 (UTC) arasında

 Katılım Gereksinimleri:  Üslerini 2. Bölgeye genişletmiş olan Kâşifler

Etkinlik Ödülleri:

Proxima Coin almak için başkalarına günlük olarak hediye gönder ve fazladan Kozmetik Puanı almak için bir albüm oluştur.

 

 

 

4. "Yıldızlar Arası Tesadüf Öykülerinden Görseller" Yaratıcı Koleksiyon Etkinliği

İkizler Festivali sırasında Kamp Ateşi Merkezi (topluluk) "Yıldızlar Arası Tesadüf Öykülerinden Görseller" Yaratıcı Koleksiyon Etkinliğini başlatacak. Kâşifler oyun içindeki ekran görüntülerini kullanabilecek veya kendi görüntülerini oluşturup göndererek etkinliğe ilişkin bir başlıkla katılım sağlayacak.

Tüm gönderilenler arasından en öne çıkanını seçeceğiz ve bu görseli oyunda Koleksiyon Nesnesine dönüştürerek tüm Kâşiflere dağıtacağız. Böylece "Yıldızlar Arası Tesadüf Öykülerinden Görseller" etkinliğinden bu görseli, Lagrange Ağı'ndaki kolektif hafızamıza kazıyacağız.

 

Etkinlik Zamanı:

(Denizaşırı)

 Toplama Aşaması: 20 Aralık 2023 08.00 (UTC) - 3 Ocak 2024 07.00 (UTC) arasında

Değerlendirme Aşaması: 3 Ocak 2024 ile 8 Ocak 2024 tarihleri arasında

Sonuçların Duyurulma Zamanı: 9 Ocak 2024

*Sonuçlar duyurulduktan sonra tasarım ve geliştirme aşaması başlayacaktır. Her şey belirlendikten sonra kazanan görseli koleksiyon parçası olarak oyundaki tüm Kâşiflere dağıtacağız.

 

5. İkizler Ticaret Fuarı Etkinliği

İkizler Festivali süresince İkizler Festivali Destek Programı sınırlı süreliğine kullanılabilecek. Kâşifler, etkinliğe her gün giriş yaparak İkizler Festivali Puanları kazanabilecek ve "Kâşif Sözleşmesi" Kozmetik Puanları, Teknoloji Dosyaları ve Festival Plazma İHA Filosu gibi ödüllerin kilidini açabilecek. Kâşifler ayrıca özel Dinamik Sembol, Teknoloji Dosyaları, Teknoloji Puanları ve daha fazlasını almak için Proxima Coin harcayarak "İnşaatçı Sözleşmesi"nin kilidini açabilecekler.

İkizler Festivali Ticaret Odası aynı zamanda Proxima Coin ile satın alınabilen ve Büyük Konstantin Sınırlı Özel Deseni "Altın Işık Takipçisi," Büyük Konstantin için özel Teknoloji Puanları ve özel Silah Teknolojisi Kombo Paketi de dâhil olmak üzere tüm Kâşiflere İkizler Ticaret Fuarı Özel Desen Paketini sunuyor.

27 Aralık tarihinden itibaren, yeni BR050Avcı Uçağı ve Varyant Modeli planları yayınlanacak. Bu süre boyunca, normalde sınırlı süreli bir teklif olan İkizler Ticaret Fuarı Teknoloji Dosyası, 7 günlüğüne kullanılabilir olacak. Teknoloji Dosyasını araştırmak sana yeni Avcı Uçağı planının kalıcı yetkilendirmesini kazanma şansı verecek. Avcı uçağı planları ve yayınlanma etkinliğiyle ilgili detaylar önümüzdeki ön izlemede paylaşılacak.

 

Etkinlik Zamanı:

 (Denizaşırı) 20 Aralık 202308.00 (UTC) ile 3 Ocak 2024 07.00 (UTC) arasında

 

 

 

6.  Kâşifler Partisi- Geri Dönüş KutlamasıEtkinliği ve Geri Dönüş Sunucusu

İkizler Festivali sırasında, tatilde olan Kâşiflerin Lagrange Ağı'na geri dönmeleri için Kâşif Bağlantı Merkezi tarafından bir çağrı daha gönderildi. Bağlantı Merkezindeki Kâşifler, tatildeki Kâşifleri Lagrange Ağı'na dönmeye davet edebilir. Bağlantı Kurma Kodu girildikten sonra yeni bir bağlantı kurulur. Etkinlik süresince Bağlantı Merkezi, dönen Kâşiflerin davranışlarını inceleyecek ve buna göre onları davet eden Kâşiflere ödüller verecek.

Gereksinimleri karşılayan geri dönen Kâşifler, ayrıca Bağlantı Merkezinden Lagrange Ağının Yeniden Keşfi özelliğini kullanabilecek. Bu sayede tatildeyken veya güvenilir bir şekilde Lagrange Ağı üzerindeki en güncel yeniliklerden haberdar olacak veya Lagrange Telafi Etkinliği ile tatildeyken kaçırdıkları Teknoloji Dosyalarını satın alabilecekler.

 

Tatilinden dönüp yıldız sistemlerini keşfetmeye devam edecek Kâşiflerin işini kolaylaştırmak için Antonios Kâşif Bağlantı Merkezi ve Kâşif Geliştirme Bölümü, Geri Dönüş Sunucusu yıldız sistemlerini bir kez daha açtı. Şartları karşılayan ve geri dönen tüm Kâşifler, bu özel keşif sözleşmelerini imzalamaya hak kazanacak ve karşılık gelen geri dönüş sunucusunda keşfetmeye başlayabilecek.

Geri Dönüş Sunucusu Katılım Koşulları: Hesap, 6 Aralık 2023, 00.00 (UTC) tarihinden önce art arda en az 30 gün boyunca giriş yapmamış ve hesabın Üssü 5. Bölgeye genişletilmiş olmalıdır.

 

İkizler Festivali etkinliği oynanışına dair bilgiler bu kadar. "İkizler Masalı" Büyük Kültür Sergisi, 20 Aralık'taki bakımdan sonra başlayacak. Tüm Kâşiflerin katılımını bekliyoruz! İyi tatiller!