Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yama Notları - 13/12/2023

2023-12-12

Tüm yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:

1. Enginlikteyken, bina bilgisi panelinde artık Stratejik İşaret ve Diplomatik İlişkiler de görünecek.

2. Plan sayfasına yeni bir genişletilmiş detay modu eklendi. Bu mod, plan bilgilerini ve her varyant modelinin özelliklerini içeriyor. Güncellemeden sonra varsayılan olarak etkinleştirilecek ve Ayarlar kısmından devre dışı bırakılabilecek.

3. Galaktik Fraksiyonlar için gelişim seviyesi bilgilerini gösteren ekran iyileştirildi.

4. Galaktik Fraksiyon duyurularının kanaldaki görsel temsili iyileştirildi.

5. Başarısız filo güçlendirmeleriyle ilgili bilgilendirici sistem mesajı iyileştirildi. Artık kişisel savaş raporlarından da faydalanıyor.

6. Liderlik tablosundaki toplanabilir ödüllere ayrıntılı bir açıklama eklendi.

7. Resmî oyun içi topluluklar "Kamp Ateşi Topluluğu" ve "Lagrange Sıcak Yuva", artık oyunda "Sıcak Yuva" ismiyle anılacak.


Bazı yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:

1. Miras Mangası Ziyareti etkinliğindeki etkileşim iyileştirildi. Gereken içeriklerde hiçbir değişiklik yapılmadı ancak bundan sonra uygun ek taktik eşyalar verilecek.


Hata Düzeltmeleri:
1. Azaltılmış yükseltme süresinin ve azaltılmış kaynak maliyetinin tesisin Otomatik Yükseltmesinde etkili olmamasına yol açan bir hata düzeltildi.

2. Tesis yükseltmesini iptal edince iade edilen kaynakların esasen kullanılmış kaynakların %80'ine denk gelmemesine yol açan bir hata düzeltildi.

3. Bir İnşaat Operasyonu Alanı koruması altında olmayan Ticaret Merkezlerinin bağlantı kuramamasına yol açan bir hata düzeltildi.

4. Dikey moddaki Filo Taktiksel Görünümünde Gemi Listesinin hizalanmamasına yol açan bir hata düzeltildi.

5. Hizmet Gemisinin Plan arayüzünde Sistem Ayarlaması sayfasının ayarlanabilecek sistemleri göstermemesine yol açan bir hata düzeltildi.