Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

"Galaksi Reformu" Genişlemesi Ön İzlemesi

2023-12-05

Lagrange Ağı'nda seyahat eden kâşifler sayesinde peş peşe yeni yıldız geçitleri ortaya çıkıyor. Endüstriyel ve sosyal tesislerin yeniden inşa edilmesiyle tüm yıldız sistemlerinde umut kıvılcımları parlıyor. Bununla birlikte, tüm galakside kurallar değişiyor. Her kâşif, gösterdiği çabalarla tarihe yön vererek tüm galaksinin temelini etkileyen bir güç hâline geliyor. İnsanların zihinleri, ruhları bu yönde değiştikçe herkesin kalbindeki birliktelik ve ruhani bağlılık duyguları kuvvetleniyor.

2024'ün Başında en yeni genişlememiz "Galaksi Reformu" için hazırlan. Bu genişlemede yeni Yıldız Sistemi Sözleşmeleri, yeni avcı uçakları ile gemiler, yeni sosyal oynanış tarzı, ayrıca İkizler Festivali ve Uyarı Işığı Festivali gibi etkinlikler yer alıyor. Lagrange Ağı'nda tüm kâşiflerimize bu yenilikleri ve gelişmeleri sunmaktan mutluluk duyarız.

Düzeni yeniden oluştur ve yıldız sistemini kurtar

Yepyeni bir yıldız sistemi oynanışı getiriyoruz: "Yıldız Sistemi Kurtarma" Sözleşmesi. "Çorak" temalı bir uzay ortamında geçen bu oynanışta tüm yıldız sistemi, "Zapt Edici" olarak bilinen; tüm kaynakları ve bölgeleri ele geçirip Lagrange Geçidine saldırarak onu yok etmeyi amaçlayan bir galaktik fraksiyonun hakimiyeti altında. Kâşifler, Yıldız Geçitlerini koruyup gelen saldırıları savuşturmak için "Kurtarıcı" rolüne bürünerek Zapt Edicilerle savaşmak zorundalar.

Yıldız Sistemine yeni bir puanlama sistemi getiriyoruz. Kâşifler ve Zapt Ediciler arasındaki savaşlar, bu yeni puanlama kriterini etkileyecek. Dahası, yıldız sisteminde kâşiflerin kendi başlarına kontrol altına alıp ele geçirebileceği yeni tesisler ve yepyeni muharebe eşyaları var. Bu sözleşmenin kâşiflere yeni deneyimler kazandırmasını umut ediyoruz.

 

Zapt Edici Konsept Çizimi

Kendi topladığın ekiple kuralları yeniden yaz

Yepyeni sosyal özelliklere hazırlan: Manga modu ve Özgür Kâşif Birliği. Yıldız Sistemi Sözleşmelerinin imzalanmasını, sosyal etkileşimleri, strateji planlamalarını ve yıldız sistemindeki topluluk üretimlerini kolaylaştıracak olan Mangalar, kâşifleri daha önce hiç olmadığı kadar çok bir araya getirecek. Klan, Lonca, Birlik veya Oluşumlarla bağlantısı olmayan kâşifler bu gruplarla etkileşime girerek manga oluşturabilir. Ayrıca yalnızca kendi Oluşum üyelerine özel mangalar da oluşturabilirler. Mangalar farklı yıldız sistemlerinde kendi başlarına keşfe çıkabilir ya da Birleşik Kayıt üzerinden birden çok mangayla bir araya gelerek ortak keşif gerçekleştirebilir. Kâşifler artık manga oluşturma ve sosyal etkileşimlerde daha kişiselleştirilmiş bir deneyime sahip olacak.

Ayrıca herhangi bir Klana, Loncaya ya da Birliğe dâhil olmayan kâşifler için Özgür Kâşif Birliğini başlatıyoruz. Kâşifler Özgür Kâşif Birliğine katılarak bu birliklere katkıda bulunabilir, sosyal etkinlikler gerçekleştirebilir ve kendilerine ortak bulabilir.

Manga moduyla birlikte, toplulukların iş birliği yapması kolaylaşacak. Mangalar birbirlerini ziyaret edebilir, bu da tüm topluluğun yıldız sisteminde büküm özelliğini kullanmasını, kâşiflerin de daha büyük çaptaki Oluşum operasyonlarına katılmasını kolaylaştırır.

 

Özgür Kâşif Birliği Karargâhı Konsept Çizimi

Galaksideki herkes tek yürek

Bu yılki İkizler Festivali'nde kâşifler Dünya'ya ulaşıp Gilma'nın Güncesini bulabilir, "Dört Işık Yılı Uzaktan Gelen Çağrı" sırasında Gilma'nın başından geçenleri öğrenebilir.

Ayrıca kâşifler oyun içinde fotoğraf çekerek bunları kartpostala dönüştürebilir ve oyun içi arkadaşlarına gönderebilir. Üstelik bu özellik, kâşiflerin güzel anlarını birlikte saklayabilmeleri için kalıcı olarak oyunda kalacak.

Bu yılın Uyarı Işığı Festivali'nde kâşifler, Birlikler/Klanlar/Loncalar arası yarışmalar ve etkinlikler düzenleyerek tarihin ilk kâşiflerinin yoğun çalışmaları ile fedakârlıklarını ön plana çıkaran keyifli etkileşimlerin tadını çıkarabilir.

 

İkizler Masalı Konsept Çizimi

 

Yeni gemilerle savaş alanını baştan yarat

Önceki gönderide de bahsettiğimiz üzere filo hızı kurallarını değiştiriyoruz ve bu yeniliği Aralık ayının başında oyuna ekliyoruz. Ayrıca bu genişlemeyle yepyeni avcı uçakları ile büyük gemileri de oyuna getiriyoruz. Bu yeniliklerle savaş alanında işler karışacak ve muharebe stratejileri çeşitlenecek.

 

"Galaksi Reformu" Genişlemesi Ön İzlemesinin sonuna geldik. Zapt Ediciler, "Yıldız Sistemini Kurtarma" Sözleşmesi, manga modu, Özgür Kâşif Birliği ve yeni gemiler hakkındaki yenilikleri duyurmaya devam edeceğiz. Bu yenilikler Ocak ve Şubat2024 tarihlerinde kademeli olarak yayınlanacak. Destekleri ve sevgileri için tüm kâşiflerimize teşekkürler.