Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yama Notları - 29/11/2023

2023-11-28

Tüm yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar mevcut:

1. Liderlik tablosuna yeni koleksiyon parçası ödülleri eklendi. Yıldız Sistemi Gelişim Puanlaması esnasında liderlik tablosundaki Kâşifler ilgili hatıra eşyası ödüllerini alacak.
Geçmiş yıldız sistemi gelişim puanlamasında liderlik tablosunda olan kâşiflerin hatıra eşyaları oyun için postayla dağıtılacak.

2. İyileştirilmiş Ganimet Müzayedesi ve Yıldız Sistemi Müzayedesi
Müzayedenin ne zaman kullanılamadığına ve başlangıç koşullarına dair hatırlatmalar eklendi; Silah Teknolojisi Malzemesi müzayede eşyalarına miktar açıklamaları eklendi.
Yıldız sistemi müzayede takvimleri, her Cumartesi 18.00'dan (UTC) her gün 00.00 (UTC) ve 12.00 (UTC) olacak şekilde değiştirildi. Tanıtım aşaması 30 dakikadan 10 dakikaya indirildi. Teklif süresi artık ertesi gün 18.00'a (UTC) kadar sürmek yerine 50 dakika sürecek.

3. Ortak Üretim Tersanesindeki herhangi bir gemi üretiminde kaynaklar gemi üretimini tamamlamaya yetmiyorsa üretim, kaynakların bir kısmını kullanarak parça parça gerçekleştirilebilir.

4. Gemi üretirken tersanenin sanat performansı iyileştirildi.

5. Plan ekranında sıradaki sayfaya gitmek için bir özellik eklendi.

6. Sparkle ipuçlarının görüntülenmesi iyileştirildi.

 

Bazı yıldız sistemleri için yeni özellikler ve ayarlamalar:
1. Kâşifler Sisteminde planlar artık geliştirilebilir ve modifiye edilebilir. Bir yıldız sistemini keşfe çıkarken bu plan geliştirmeleri ve modifikasyonları korunabilir.

2. Yıldız Sistemiyle Sınırlı Planın açıklama metni düzenlendi.


Hata Düzeltmeleri:
1. Teknoloji Genişletmesi etkilerinin belirli koşullarda Teknik Planlarda kullanılamamasına yol açan bir hata düzeltildi.

2. Aşağıdaki avcı uçaklarının bazı modüllerinde Operasyon Önceliğinin asıl sonuçlarla uyuşmamasına sebep olan bir görüntüleme hatası düzeltildi. Bu değişiklik, asıl etkileri değiştirmeyecek.
AT021 - Taktiksel Saldırı Uçağına ait SN-142D Sinyal Bozma Modülü;
Balancer Anderson SC020 - Gözcüye ait CE-155D Bilgi Sinyali Bozma Sistemi;
SC002 - Kuantum Gözcüye ait SN-135 Bilgi Sinyali Bozma Sistemi.