Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Güncelleme Duyurusu (10/20/2021)

2021-10-20

Sayın Komutan:
Senin için daha iyi bir oyun deneyimi sağlayabilmek adına, Infinite Lagrange saat 2021/10/20 7:00 (UTC)    'da sunucu bakımı gerçekleştirecek ve bakımın tamamlanması yaklaşık 1.5 saat sürecek. Bu süre zarfında oyun kullanılamayacak. Bakım sırasında sabırlı ve anlayışlı olmanı rica ediyoruz.

 

Bizi sosyal medyada takip et:

Facebook
https://www.facebook.com/infinite.lagrange/

 

Discord
https://discord.com/invite/infinitelagrange


Yapılan güncellemeler:
1. Oyun Dengesiyle İlgili Ayarlamalar:
1) Sandrake - Atmosferik Önleme - Çift Amaçlı Tipin uçaksavar destek menzili, "Tüm dost gemilere uçaksavar desteği sağlayabilir" iken "Savaş alanındaki herhangi bir hava hedefine kilitlenebilir" olarak ayarlandı.

2) Spor A404 - Hafif Avcı Uçağı - Uçaksavar Tipinin uçaksavar destek menzili, "Savaş alanındaki herhangi bir hava hedefine kilitlenebilir" iken "Tüm dost gemilere uçaksavar desteği sağlayabilir" olarak ayarlandı.

3) Bullfrog - Çift Amaçlı Bombardıman Uçağı - Kuşatma Tipinin BT-2-310D Torpido Bombardıman Sistemi için olan Saldırı Önceliği binalara öncelik verirken süper ana gemilere öncelik verecek şekilde ayarlandı. Bullfrog - Çift Amaçlı Bombardıman Uçağı - Kuşatma Tipinin Hava Bombardıman Sistemi için olan "Hasardan Kaçınma" geliştirme seçeneği "Odaklanmış Saldırılar" olarak ayarlandı ve beraberinde getirdiği "Düşman uçağı saldırısına uğradığında, 40 sn. boyunca hedefini bırakır ve Ana Gemiye geri çekilir. Bekleme süresi: 20 sn." etkisi "Her 30 saniyede bir 40 sn. boyunca süper ana gemilere yapılan saldırılara öncelik verir, Tur Başına Saldırıyı 2, Saldırı Süresini %30 ve Bekleme Süresini %30 artırır" olarak düzenlendi.

4) Strix A100 - Müşterek Saldırı Uçağı - Gemisavar Tipinin BP-X50T/D "Mavi Gözcü" Deneysel Şarjlı Kısa Menzilli Darbeli Topunun Saldırı Önceliğine avcı uçakları eklendi ve silahın performans açıklaması yeni Saldırı Önceliğiyle tutarlı olacak şekilde ayarlandı. Strix A100 - Müşterek Saldırı Uçağı - Gemisavar Tipinin Şarjlı Darbeli Top Sistemi için olan "Korvetlere Seri Atış" geliştirme seçeneği "Seri Atış" olarak ayarlandı ve beraberinde getirdiği "Hedef korvet olduğunda, Saldırı Süresini %50 azaltır" etkisi "Her 45 saniyede bir 35 sn. boyunca fırkateynlere ve muhriplere yapılan saldırılara öncelik verir, Saldırı Süresini %50 azaltır ve Bekleme Süresini %30 artırır" olarak düzenlendi.

5) Vitas A021 - Ağır Saldırı Uçağı - Gemisavar Tipinin L-CM-178C/D "Roland Dart" Güdümlü Saldırı Sistemi için olan Saldırı Önceliği muhriplere ve fırkateynlere öncelik verirken savaş kruvazörlerine, uçak gemilerine, kruvazörlere, muhriplere ve fırkateynlere öncelik verecek şekilde ayarlandı. Vitas A021 - Ağır Saldırı Uçağı - Gemisavar Tipinin Hassas Vuruş Sistemi için olan "Anahtar Hedefler" geliştirme seçeneği "Hassas Vuruş" olarak ayarlandı ve beraberinde getirdiği "Düşman filosunda savaş kruvazörleri varsa, saldırılarında bu hedeflere öncelik verir ve hasarı %25 artırır." etkisi "Her 30 saniyede bir 30 sn. boyunca Süper ana gemilere yapılan saldırılara öncelik verilir ve hedefin silah sistemlerine karşı Ekstra Hasarı %60 artırır" olarak düzenlendi.
6) Uçaksavar Desteği ve Uçaksavar Desteğinin yanı sıra Ana Silaha Saldırı etkileri Janbiya Aer410 - Hücum Saldırı Uçağı - Gemisavar Tipinin MK1-AG-335D "Çapraz" Hava Muharebesi Topundan kaldırıldı AM-210D Hava Füze Fırlatıcısına Ana Silaha Saldırı etkisi eklendi. Janbiya Aer410 - Hücum Saldırı Uçağı - Gemisavar Tipinin Top/Füze Saldırı Sistemi için olan "Hedef Takip" geliştirme seçeneği "Hassas Vuruş" olarak ayarlandı ve beraberinde getirdiği "Hedefin SP'si %20 altında düştüğünde tek turda saldırı olasılığını 1 artırır ve Saldırı Aralığını %40 azaltır." etkisi "Her 35 saniyede bir 35 sn. boyunca sistemin ana silahın düşman hedefe %15 ihtimalle Kritik Hasar verebilir." olarak düzenlendi.

7) B192 Yeni Bölge - Ağır Saldırı Uçağı - Çok Fonksiyonlu Tipinin Hücum Topu Sistemi için olan "İt Dalaşı Önceliği" geliştirme seçeneği "Hassas Vuruş" olarak ayarlandı ve beraberinde getirdiği "Düşman uçağı saldırısı altındayken, 40 sn. boyunca Saldırı Süresini %50 ve sistemdeki ikincil silahların İsabet Oranını %35 artırır. Bekleme süresi: 20 sn." etkisi "Her 40 saniyede bir 40 sn. boyunca süper ana gemilere yapılan saldırılara öncelik verilir ve hedefin silah sistemlerine karşı Ekstra Hasarı %60 artırır" olarak düzenlendi.

8) Quaoar - Raylı Top Muhribi - Raylı Top Tipi silahlar üzerindeki Saldırı Önceliği Ayarları: AR-2380C Pruvaya Monte Raylı Topunun Saldırı Önceliği muhriplere ve fırkateynlere verilirken savaş kruvazörlerine, uçak gemilerine, kruvazörlere, muhriplere ve fırkateynlere verilecek şekilde ve AR-1125A Raylı Top Tareti'nin Saldırı Önceliği de savaş kruvazörlerine ve kruvazörlere verilirken muhriplere, fırkateynlere, korvetlere ve avcı uçaklarına verilecek şekilde ayarlandı.

9) Aldabra - Ağır Top Muhribi - Genel Tipin "Kale" Batarya Sistemi için "Tüm Gemilerin Ateşini Odaklama" geliştirme seçeneği eklendi ve beraberinde getirdiği etki "Sistemdeki tüm silahları tek bir hedefe ateş edecek şekilde senkronize eder ve Bekleme Süresini 10 sn. boyunca, her 90 sn. %80 azaltır." şeklinde düzenlendi.

10) X20 - Büyük Hizmet Gemisinin silah sistemi için olan "Büküm Motoru Geliştirmesi" geliştirme seçeneği üzerinde harcanması gereken Teknoloji Puanı miktarı 5'ten 6'ya çıkarıldı. İlgili Teknoloji Puanları geri alınacak.

11) Bazı genel hafif topların avcı uçaklarına ve korvetlere verilen Saldırı Önceliği muhriplere ve fırkateynlere verilecek şekilde ayarlandı. Dâhil olan silahlar:
FG300 - Çok Fonksiyonlu Fırkateyn - Çok Fonksiyonlu Tipin FG300-SG-1150 Ultra Seri Atışlı Genel Bataryası
Carilion - Fırkateyn - Gözlem Tipinin CG-1118A Seri Atış Bataryası
Eris - Hafif Yüksek Hızlı Muhrip - Top Tipinin AG-1156 "Eris" Genel Topu
AC721 - Ağır Lojistik Muhribi - Genel Tipin AC721-SG-2275C Ultra Çift Toplu Hücum Bataryası

2. Savaş raporundaki bilgi ekranı optimize edildi:
Savaş raporundaki resimlerine dokunarak geminin hedeflere karşı Sistem Hasarıyla, Aldığı Hasarla ve muharebe sırasındaki Takviye/Zayıflatma etkileriyle ilgili ayrıntıları kontrol edebilirsin.

3. Trojit Kristali Toplama Sözleşmesi imzalandığında Korsan ve Galaktik Fraksiyon filolarını mağlup etme zorluğu ayarlandı.

4. Planların Temel İstatistiklerindeki Ateş Gücü İstatistiklerinin ekran efektleri optimize edildi.
Uçak taşıyabilen gemilerin planları, geminin uçak taşıma becerilerinin görüntülenmesine öncelik verecek.

5. Giriş ekranının animasyonu optimize edildi.

6. Uzay Şehirleri tarafından verilen görevlere yenileri eklendi.

 

Hata Düzeltmeleri:
1. "Gemi Hücum Duruşu", "Gemi Kaçınma Duruşu", "Hedef Onayı", "Uçaksavar Desteği", "Hedeflere Öncelik Verme", "Acil Onarım", "Aşırı Yüklenme", "Sürekli Çıktı Geliştirmesi", "Sürekli Çıktı Geliştirmesi", "Akıllı İnfilak", "Reaktif Patlayıcı Savaş Başlığı", "Hassas Nişan Alma", "Etkin Füzesavar Önleme", "Saldırı Flaş Uyarısı", "Güdüm Tespit Sinyal Bozma", "Görsel Sinyal Kamuflajı", "Karşı Saldırı Bilgi Toplama" ve "İt Dalaşı Önceliği" geliştirme seçeneklerinin etki açıklamaları, gerçek etkileri değiştirilmeden düzeltildi.
2. Mare Nubium - Hafif Çıkarma Gemisi - Hücum Tipinin AM-2x138 Roket Kulesinin performans açıklaması düzeltilerek görüntülenen Saldırı Önceliğiyle tutarlı hâle getirilirken muharebe performansı aynı bırakıldı.
3. Yakut - Ağır Fırkateyn - Savunma Tipinin AS-50X Hafif Ön Zırhının etki açıklaması "Gemi Kaçınmasını %10 azaltır" olarak gözden geçirilirken muharebe performansı değiştirilmedi.
4. ST59 - Savunma Savaş Kruvazörü - Ultra Tipin ASX-130 Ek Zırhının etki açıklaması "Gemi Kaçınmasını %10 azaltır" olarak gözden geçirilirken muharebe performansı değiştirilmedi.
5. Işık Konisi - Çok Fonksiyonlu Füze Kruvazörü geliştirildikten sonra birden fazla "Uyarı Sistemi" görünmesine yol açan bir sorun giderildi.
6. Uçak sayısının Üsteki filo istatistiklerinde görüntülenmemesine yol açan bir sorun giderildi.
7. Şafak Mali Planından çıktıktan sonra yanlış ekrana dönmene yol açan bir sorun giderildi.
8. İlgili geliştirme seçenekleri sıfırlandıktan sonra planların geliştirme seçeneklerinin düzgün şekilde kaldırılmamasına yol açan bir sorun giderildi.
9. Yetkilendirilen taraf isimlerinin yanlış görüntülenmesine yol açan bir sorun giderildi.
10. Merkez Yıldız Sistemi Taşınmasına ilişkin İpuçlarının yanlış açıklamaları düzeltildi.