Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Güncelleme Duyurusu (09/29/2021)

2021-09-29

Sayın Komutan:
Senin için daha iyi bir oyun deneyimi sağlayabilmek adına, Infinite Lagrange saat 2021/9/29 7:00 (UTC)    'da sunucu bakımı gerçekleştirecek ve bakımın tamamlanması yaklaşık 1.5 saat sürecek. Bu süre zarfında oyun kullanılamayacak. Bakım sırasında sabırlı ve anlayışlı olmanı rica ediyoruz.

Bizi sosyal medyada takip et:

Facebook
https://www.facebook.com/infinite.lagrange/

Discord
https://discord.com/invite/infinitelagrange

 

Yapılan güncellemeler:
1. Proxima Centauri Günü Etkinliği:
Lagrange noktalarının keşfinden önce büküm motorları, gemileri sadece ışık hızının onda biri hızda hareket ettirebiliyordu. O zamanlar keşif yolculuğu son derece zordu. Kayıtlara göre, büküm motorları ilk kez kullanıldığında 4 ışık yıllık Proxima Centauri yolculuğunun tamamlanması 60 yıl sürmüş.
İlk korkusuz öncülerin anısına varış günü "Proxima Centauri Günü" olarak kutlanıyor ve bu öncülerin ortaya koyduğu keşfetme arzusu nesillerdir yaşatılıyor.
Bakım sonrasında Proxima Centauri Günü etkinliği 29 Eylül'de başlayacak ve 5 Ekim'de sona erecek. Bu dönemde her gün oturum açarak bir ödül kazanabilirsin. Bunun yanı sıra "Korkusuzluğa Giden Yolculuk" deseni etkinlik sırasında sınırlı süreyle satışta olacak.

2. Oyun Dengesiyle İlgili Ayarlamalar:
1) Callisto - Misket Torpidolu Akın Gemisinin MK2-AT-8-700 "Süpernova - Beyaz K" Misket Torpidosunun Saldırı Süresi 12 saniye yerine 16 saniye olarak, Gemisavar Ateş Gücü 15.272/dk. yerine 14.000/dk. olarak ve ana silah sisteminin SP'si 7.000 yerine 5.000 olarak ayarlandı.
2) Callisto - Ağır Torpidolu Akın Gemisinin MK2-AT-8-820A "Süpernova - Beyaz K" Gemisavar Torpidosunun Saldırı Süresi 12 saniye yerine 16 saniye olarak, Gemisavar Ateş Gücü 19.200/dk. yerine 17.454/dk. olarak ve ana silah sisteminin SP'si 7.000 yerine 5.000 olarak ayarlandı.
3) Callisto - Ağır İHA Kruvazörü ve Işık Konisi - Saldırı Füze Kruvazörünün ana silah sistemi için "Ağır Mühimmat" geliştirme seçeneğinin sağladığı etki, "Hedef, bir kruvazör olduğunda hasarı %60 ve Saldırı Süresini %30 artırır" iken "Hedef, bir kruvazör olduğunda 30 saniye boyunca Hasarı %60 ve Saldırı Süresini %30 artırır. Bekleme Süresi: 30 sn." olarak ayarlandı. Bu iyileştirme seçeneği sıfırlanacak ve geliştirmesi için harcanan tüm Teknoloji Puanları geri alınacak.
4) Kızıl Canavar 7-13 - Füze Korvetinin BM-4x147D Hücum Füzesi Fırlatıcısının Vuruş Başına Hasarı 250 yerine 220 olarak, Gemisavar Ateş Gücü 3.000/dk. yerine 2.640/dk. olarak ayarlandı.
5) CV-M011 - Ağır Füze Korvetinin Mk1-JM-3x300A/D "Yıldız Ateşi" Füze Fırlatma Sisteminin Saldırı Aralığı 15 sn yerine 12 sn olarak, Gemisavar Ateş Gücü ise 2.133/dk. yerine 2.400/dk. olarak ayarlandı.
6) Hücresel Savunucu - Ağır Torpido Korvetinin CT-4-450D "Arı Kovanı" Torpido Fırlatma Sisteminin Vuruş Başına Hasarı 300 yerine 350 olarak, Gemisavar Ateş Gücü ise 3.600/dk. yerine 4.200/dk. olarak ayarlandı.
7) Boşluk Elfi - Görünmez Füze Korvetinin MKX-CM-2x168D "Fırtına" Füze Fırlatma Sisteminin Saldırı Aralığı 6 sn. yerine 5 sn. olarak ayarlandı ve Gemisavar Ateş Gücü 2.800/dk. yerine 3.200/dk. olarak ayarlandı.
8) Güneş Balinası - Silahlı Taktiksel Uçak Gemisinin BSY-5000 Büyük Kenetlenme İskelesinin modül etkisi "Tüm hangarlara geri dönen uçaklar %10 SP geri kazanır" olarak ayarlandı.
9) Ebedi Fırtına - Saldırı Savaş Kruvazörü için "CG-1105B Genel Top", "AG-1105B Genel Top" ile değiştirildi ve Uçaksavar Ateş Gücü 2.400/dk. yerine 3.600/dk. olarak ayarlandı. "Elektronik Sinyal Bozma Sistemi", "Enerji Telafisi Zırh Sistemi" ile değiştirildi ve "XSK-220 Deneysel Alan Kamuflajı Sistemi", "Enerji silahı saldırılarından alınan Hasarı %15, balistik silahlardan alınan Hasarı %15 ve alınan Kritik Vuruş hasarını %30 azaltır" modül etkilerine sahip "RIR-220 Deneysel Enerji Telafi Zırhı" ile değiştirildi. Bu silah sisteminin geliştirme seçenekleri "Enerji Etkisizleştirme Cihazı" ve "Kritik Sistem Patlama Önleyici Geliştirmesi" olarak ayarlandı. Önceki ek silah sisteminin geliştirme seçenekleri sıfırlanacak ve geliştirmesi için harcanan tüm Teknoloji Puanları geri alınacak.
10) Carilion - Özel Fırkateynin muharebe performansı değiştirilmeden Hayatta Kalma derecelendirmesi "A" yerine "S" olarak ayarlandı.
11) Büyük Konstantin - Çok Fonksiyonlu Savaş Kruvazörünün muharebe performansı değiştirilmeden Uçaksavar derecelendirmesi "Yok ila A" yerine "B ila A" olarak ayarlandı.
12) NOMA 330 - Yüksek Hızlı Silahlı Araştırma Gemisi (TE) zırh sistemi için "Zırh Sertliği Geliştirmesi" iyileştirme seçeneğinin sağladığı etki "Fiziksel Dayanıklılığı 3 artırır" olarak ayarlandı.

3. Bazı planlar için performans açıklamaları optimize edildi:
Bazı silah sistemleri için tur başına Saldırı Süresi bilgi görüntüsü eklendi.
Silah sistemleri için Gemisavar, Uçaksavar veya Kuşatma Ateş Gücü ile ilgili ana ateş gücü görüntüsü optimize edildi.
Saldırı Aralığı açıklaması optimize edildi.

4. Merkez yıldız sistemindeki Antontas Şehri'nin Öncüler Limanında yeni sokak alanları açıldı.

5. Uzay Şehirleri tarafından verilen görevlere yenileri eklendi.

 

Hata Düzeltmeleri:
1. İlgili konuma konuşlandırılan filoların bazı görevleri uygun şekilde tamamlayamamasına yol açan sorun giderildi.
2. Bazı kuşatma/uçaksavar İHA'larının sağladığı ateş gücü istatistiklerininyanlış görüntülenme sorunu giderildi, muharebe performansı değiştirilmedi.
3. Uçaksavar desteği yeteneği olmayan bazı silahlar için uçaksavar destek menzili görüntülenmesi sorunu giderildi; mevcut performansları değiştirilmedi.
4. Carilion - Özel Fırkateynin model etiketi, muharebe performansı değiştirilmeden "Uçaksavar Tipi" yerine "Özel Tip" olarak değiştirildi.
5. Işık Konisi - Bölge Tutma Uçaksavar Kruvazörü için "Etkin Füzesavar Önleme" iyileştirme seçeneğinin açıklaması düzeltildi, muharebe performansı değiştirilmedi.
6. Ebedi Fırtına - Saldırı Savaş Kruvazörünün "NT-1 İHA Uçaksavar Sistemi"nin yanlış silah modül adı düzeltildi, mevcut etkisi değiştirilmedi.