Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Güncelleme Duyurusu (09/23/2021)

2021-09-23

Sayın Komutan:
Senin için daha iyi bir oyun deneyimi sağlayabilmek adına, Infinite Lagrange saat 2021/9/23 7:00 (UTC)    'da sunucu bakımı gerçekleştirecek ve bakımın tamamlanması yaklaşık 1.5 saat sürecek. Bu süre zarfında oyun kullanılamayacak. Bakım sırasında sabırlı ve anlayışlı olmanı rica ediyoruz.

Bizi sosyal medyada takip et:

Facebook
https://www.facebook.com/infinite.lagrange/

Discord
https://discord.com/invite/infinitelagrange


Yapılan güncellemeler:
1. Bazı planlar için performans açıklamaları optimize edildi:
İyon topları için yeni bir nitelik olan "Hasar Sıklığı" eklendi. Bu nitelik bir iyon silahının tek saldırıda kaç kez hasara neden olduğunu ifade eder.
Strix A100 - Müşterek Saldırı Uçağının BP-X50T/D "Mavi Gözcü" Deneysel Şarjlı Kısa Menzilli Darbeli Topunun performans açıklaması optimize edildi.
Silah sistemleri için Uçaksavar Desteği Menzili görünümü optimize edildi.
Enerji silahları için "saniye" birimi eklenerek "Süre" niteliğinin görünümü optimize edildi.

2. Taktiksel görünümde gemi bilgilerinin görünümü optimize edildi:
Muharebede kullanılan stratejiler ve yetenekler ile Kaçınma modundaki gemilerin durumlarını filo düzeni panelinden kontrol edebilirsin.

3. "Korsanların Gizli Toplantısı" ve "Yükselen Fırtınalar" Galaktik Etkinliği bölümlerinde Galaktik Fraksiyon ve Korsan Filosu operasyonları ile ilgili uyarılar optimize edildi.

4. Uzay Şehirleri tarafından verilen görevlere yenileri eklendi.

 

Hata Düzeltmeleri:
1. Bir uçağın verdiği hasarın uçak gemisine sayılması ve bu sırada uçağın muharebe performansının değişmemesi sorunu düzeltildi.
2. Süper ana geminin yeni bir silah sistemine geçmesi durumunda önceki silah sisteminin ilgili niteliklerinin söz konusu süper ana geminin görüntülenen ateş gücüne yanlışlıkla eklenmesi ve geminin muharebe performansının değişmemesi sorunu giderildi.
3. Ebedi Fırtına - Saldırı Savaş Kruvazörünün NT İHA Uçaksavar Sisteminin geçersiz sayılmasına neden olan sorun düzeltildi.
4. Bazı durumlarda; CV-II003 - Hafif Korvet, Kızıl Canavar 7-13 - Füze Korveti ve Nebula Takipçisi - Pulsar Korvet dâhil olmak üzere bazı uçakların düşman uçaklarına düzgün şekilde saldıramaması sorunu düzeltildi.
5. Gemi SP'si, Seyir Hızı ve Büküm Hızının ilgili Zırh Sistemlerinde/İtici Sistemlerinde doğru görüntülenmemesi ve bu sistemlerin mevcut performansının değişmemesi sorunu giderildi.
6. Zırh, Enerji Kalkanı, Seyir Hızı, Büküm Hızı ve gemi SP'sinin geliştirme etkilerinin bazı Zırh Sistemlerinde/İtici Sistemlerinde doğru görüntülenmemesi ve bu sistemlerin mevcut performanslarının değişmemesi sorunu giderildi.