Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Güncelleme Duyurusu (09/08/2021)

2021-09-08

Sayın Komutan:
Senin için daha iyi bir oyun deneyimi sağlayabilmek adına, Infinite Lagrange saat 2021/9/08 7:00 (UTC)    'da sunucu bakımı gerçekleştirecek ve bakımın tamamlanması yaklaşık 3 saat sürecek. Bu süre zarfında oyun kullanılamayacak. Bakım sırasında sabırlı ve anlayışlı olmanı rica ediyoruz.

 

Bizi sosyal medyada takip et:

Facebook
https://www.facebook.com/infinite.lagrange/

Discord
https://discord.com/invite/infinitelagrange

 

Yapılan güncellemeler:

 

1. İstihbarat toplama arayüzü optimize edildi:

Seçtiğin koordinatlar bilinmeyen bir alandaki bir konumsa ve hakkında paylaşılmış istihbarat varsa bu alan hakkında istihbarat almak için Keşfet komutunu verebilirsin.

 

2. Silah Ayarlama arayüzü optimize edildi:

Silah Ayarlama ekranında seçilen herhangi bir türden Silah Teknolojisi otomatik olarak maksimum sayısında eklenecek. İlk ayarlamadan sonra, önceki ayarlama seçenekleri otomatik olarak yüklenecek.

 

3. Uzay Şehirleri tarafından verilen görevlere yenileri eklendi.

 

Hata Düzeltmeleri:

 

1. Bazı uçaksavar silahlarının düzgün saldırı yapabilmek için hedefleri otomatik olarak değiştirememesine yol açan bir hata düzeltildi.

 

2. Üsse kenetlenen filolara Destekle komutunun verilememesine yol açan bir hata düzeltildi.

 

3. Reliat - Seri Torpido Fırkateynine ait CG-135 Genel Toplardan atılan balistik silahların formasyon tarafından engellenememesine yol açan bir hata düzeltildi.

 

4. Büyük Konstantin - Çok Fonksiyonlu Savaş Kruvazörüne ait AST-50 Hasar İzleme Sisteminin düzgün yol açmamasına yol açan bir hata düzeltildi.

 

5. Yıldız Sistemi Gelişim Puanlaması ekranına girememene yol açan bir hata düzeltildi.

 

6. Alacakaranlık Fonlama Planı ekranında sonraki haftaya olan geri sayımların tutarsız olmasına yol açan bir hata düzeltildi.