Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Güncelleme Duyurusu (09/01/2021)

2021-09-01

Sayın Komutan:
Senin için daha iyi bir oyun deneyimi sağlayabilmek adına, Infinite Lagrange saat 2021/9/01 7:00 (UTC)    'da sunucu bakımı gerçekleştirecek ve bakımın tamamlanması yaklaşık 1.5 saat sürecek. Bu süre zarfında oyun kullanılamayacak. Bakım sırasında sabırlı ve anlayışlı olmanı rica ediyoruz.

Bizi sosyal medyada takip et:

Facebook
https://www.facebook.com/infinite.lagrange/

Discord
https://discord.com/invite/infinitelagrange

 

 

Yapılan güncellemeler:

1. Her filo için geçerli büküm motoru kuralları düzenlendi.

Düzenlemeler sonrasında bir filonun büküm motorunu devreye sokup sokamayacağı yalnızca ilgili filonun hedef Operasyonunun durumuna bağlı olacak. Büküm motorunu devreye soktuktan sonra, zaten başladığı Operasyonun iptal edilmesi durumunda filo, hedef Operasyon Alanına hâlâ büküm hızıyla gidecek. Büküm motorunu devreye sokmadan önce, zaten başladığı Operasyonun iptal edilmesi durumunda filo, hedef Operasyon Alanına hâlâ Seyir Hızıyla gidecek.

 

2. Yıldız sistemi keşfinin birinci aşamasında Birliğe tekrar katılma Bekleme Süresi düzenlendi.

Şafak Anlaşması'nın 1. aşama projesindeki bir yıldız sistemine girdikten sonra 48 saat içerisinde bir Birliğe tekrar katıldığında 30 dakikalık Bekleme Süresi geçerli olacak.

48 saat geçtikten sonra Bekleme Süresi 24 saate çıkacak.

 

3. Şehir savunması filolarının seçenekleri düzenlendi.

Düzenlemeler sonrasında, radyasyonlu bölgelerde bulunan şehir savunması filolarının gemi kombinasyonları filo seviyesi değişmeden bulundukları ortamlardan geçebilecek şekilde değiştirilecek.

Yalnızca bakım sona erdikten sonra yeni başlatılan sunucularda bu durum geçerli olacak.

 

4. Oyun dengesiyle ilgili düzenlemeler:

1) CAS066 - Uçak Kruvazörünün Korvet Bakım Sistemi ile ilgili Geliştirme Etkisi Düzenlemeleri:

2'si de "Uçak Acil Onarım" olan geliştirme seçeneği, sırasıyla "Patlama Önleyici Zırh Geliştirmesi" ve "Savaş Alanı Radar Geliştirmesi" olarak düzenlendi.

Düzenlemeler sonrasında ilgili geliştirme seçeneklerine harcanan Teknoloji Puanları geri alınacak.

 

5. Uzay Şehirleri tarafından verilen görevlere yenileri eklendi.

 

 

Hata Düzeltmeleri:

1. Ek depolama modülünün yarattığı etkiyi hesaplarken birim sayısının yanlış hesaplandığı bir hata düzeltildi.

AC721 - Ağır Füze Muhribi ve AC721 - Ağır Çift Amaçlı Hücum Gemisinin "W-100 Kargo Deposu" tarafından sağlanan ek depolama kapasitesi 1.500 olarak düzenlendi ve gemilerin toplam depolama kapasitesi değiştirilmedi.

AC721 - Ağır Lojistik Muhribinin "W-100 Kargo Deposu" tarafından sağlanan ek depolama kapasitesi 1.500 olarak düzenlendi ve geminin toplam depolama kapasitesi 18.000 iken 15.000'e düşürüldü.

 

2. "Tam Ateş Gücü" silah sistemi geliştirme seçeneğinin yanlış yere konulan açıklaması düzeltildi.

Eris I - Ağır Top Muhribinin "Eris'in Külleri" Ağır Topu ve "Quaoar - Raylı Top Muhribinin" birincil olmayan silahları bu geliştirme seçeneğinden faydalanamayacak. Düzenleme sonrasında, geminin savaş sırasındaki asıl gücü değişmeyecek.

 

3. Hedeflerin diğer kaşifler tarafından yok edilmesi sonucu Keşif Seferi görevlerinden bazılarının başarısız olmasına yol açan hata düzeltildi.

Yeni verilen görevler, Korsan hedeflerinin başka kaşifler tarafından yok edilmesi durumunda artık "başarısız" sayılmayacak. Bunun yerine yeni görev hedefleri önceki konumda bir süre sonra yenilenecek.

 

4. CV3000 - Yüksek Hızlı Uçak Gemisinin "Korvet Yükleme Sistemi" tarafından taşınan korvetlerin sayısının yanlış görüntülenmesine yol açan bir hata düzeltildi.

 

5. Filoların yolda takılı kalmasına yol açan bir hata düzeltildi.