Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Güncelleme Duyurusu (07/28/2021)

2021-07-27

  Sayın Komutan:

  Senin için daha iyi bir oyun deneyimi sağlayabilmek adına, Infinite Lagrange saat 2021/7/28 7:00 (UTC) 'da sunucu bakımı gerçekleştirecek ve bakımın tamamlanması yaklaşık 1.5 saat sürecek. Bu süre zarfında oyun kullanılamayacak. Bakım sırasında sabırlı ve anlayışlı olmanı rica ediyoruz.

  Bizi sosyal medyada takip et:

  Facebook

  https://www.facebook.com/infinite.lagrange.eu/

  Discord

  https://discord.com/invite/infinitelagrange

 

Yapılan güncellemeler:

1. Birlik üyelerini gruplara ayırma özelliği eklendi:

Birlik lideri, İkinci Komutan ve subaylar birer grup haline oluşturarak grup üyelerine grup postası gönderebilir.

 

2. Gemi Modeli Optimizasyonu ve Denge Ayarlamaları:

Ebedi Fırtına - Saldırı Savaş Kruvazörünün gemi modeli optimize edildi.

"Darbeli Taret Sistemi"ndeki Ebedi Fırtına - Saldırı Savaş Kruvazörünün AP-130B Seri Atışlı Yakın Savunma Darbeli Topunun uzunluğu 16 metreden 20 metreye çıkarıldı.

Boyutlarının büyümesiyle birlikte bu silah geminin ateş gücüne daha büyük katkıda bulunacaktır. Darbeli topun Hava Savunması dakikada 1.080'den dakikada 2.160'a çıkarıldı.

Darbeli top sayısı 2'den 4'de çıkarıldı ve modül ayarlaması için her defasında gereken Silah Teknolojisi maliyeti 1'den 3'e çıkarıldı.

 

ST59 - Savunma Savaş Kruvazörü'ndeki "Büyük Top Platformu" üzerindeki MK4-SG-2580 "Şimşek" Çift Toplu Ağır Bataryası için Saldırı Olasılığında ayarlamalar yapıldı.

Ayarlamalar sonrasında silahların Tur Başına Saldırı değeri silah modüllerinin sayısıyla tutarlı olacak ve savaşta aktif durumda olan silah sayısı ise 2'den 3'e çıkarılacak.

Silah sayısının artmasıyla birlikte gelen ek ateş gücünü dengelemek için de bu silahların Vuruş Başına Hasar değeri 400'den 280'e düşürüldü ve Gemisavar Ateşi değerleri de dakikada 6.000'den dakikada 6.300'e çıkarıldı.

 

3. Üsteki savunma silahlarında ayarlamalar yapıldı:

SG-1280A/C Hücum Topunun Vuruş Başına Hasar değeri 650'den 200'e düşürüldü ve Tur Başına Saldırı değeri ise 1X1'den 3X1'e çıkarıldı. Üs Yapısı Desteği maksimum seviyesine ulaştığında topun Hava Savunması dakikada 65.000'den dakikada 60.000'e düşürüldü.

 

4. Çaylak fraksiyonu kayıt aşamasında keşif arka planının eklenmesini sağlayan bir özellik eklendi.

 

5. Uzay Şehirleri tarafından verilen görevlere yenileri eklendi.

 

6. Gelişim puanlaması ödüllerine Şafak Puanları karşılığında alabileceğin yeni gemi desenleri eklendi.

 

Hata Düzeltmeleri:

1. ST59 - Savunma Savaş Kruvazörünün "Ek Zırh Sistemi"nin niteliklerinin yanlış gösterilmesine neden olan bir hata düzeltildi.

2. Bazı planlardaki silah sistemi düğmelerinin üst üste gelmesine neden olan bir hata düzeltildi.

3. Kişisel Profillerde arama yaparak diğer Birliklere katılma başvurusu yapmanı engelleyen bir hata düzeltildi.

4. Madencilik Platformlarında çalışırken hizmet gemileri tarafından toplanan kaynakların yanlış görüntülenmesine neden olan bir hata düzeltildi.