Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Yeni Oynanış Ön İzlemesi (I): Yeni Yıldız Sistemlerinde Trojit Kristali Madenciliği

2021-09-07

Rafine edilerek 688. Elemente dönüştürülebilen bir ham cevher olan trojit kristalleri, uzay bükme teknolojisi ve büküm motoru elde etmek için son derece önemli bir endüstriyel hammaddedir.

 

Trojit kristalleri bakımından zengin yıldız sistemleri Lagrange Ağı'nda "önemli hedefler" olarak görülüyor. Lagrange Ağı'nda bir dizi bu tarz yeni yıldız sistemi keşfedildi. Deneyimli kâşifler Trojit Kristali Madenciliği Sözleşmesi imzalamak üzere bir davet alacak ve keşif için bu kaynak bakımından zengin yıldız sistemlerine seyahat edecek.

 

 Trojit Kristali Toplama (Bu resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Detektörlerin sağladığı verilere göre trojit kristalleri bu yıldız sistemlerinde ilgili minerallerde ve tek cevher minerallerinde bulunabilir. Az miktarda trojit kristali içeren ilgili mineraller metal bölgeleri, kristal bölgeleri ve döteryum asteroit kuşakları gibi farklı kaynak bağlantı noktalarında bulunur.

 

Yüksek miktarda trojit kristali toplamak istiyorsan bir yıldız sisteminde sadece trojit kristalleri içeren bir maden (veya kaynak bağlantı noktası) bulman gerekir. Tüm Galaktik Fraksiyonlar bu tek cevher kaynak bağlantı noktalarını arıyor ve bunlara odaklanıyor.

 

 

Sadece Trojit Kristali Cevheri İçeren Madenler (Bu resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Topladığın trojit kristalleri Üste depolanacak. Belirli Uzay Şehirlerinin civarındaki "Trojit Kristali Terminallerine" teslim etmek için doğru zamanı bekleyebilirsin.

 Trojit Kristali Terminali (Bu resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Trojit kristallerini toplarken veya taşırken beklenmeyen tehlikelerle karşılaşabilirsin. Bu nedenle madencilik filolarının güvenliği ile kristallerin güvenliğini sağlamak için dikkatli kararlar alman gerek.

 

Bu yıldız sistemlerinde gelişim puanlamasının belirlenmesi adına en önemli faktör trojit kristallerinin toplanması olacak. Başka bir deyişle bu yıldız sistemlerindeki puanlama kriterleri diğer yıldız sistemlerinden farklıdır.

 

Bu yıldız sistemlerinde trojit kristali ile ilgili oynanışı ve yeni puanlama kriterlerini aşamalı olarak sunacağız. Daha fazla bilgi için bizi takip et!