Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Uranüs'ün Mızrağı Savaş Kruvazörü Tasarımlarındaki Ayarlamalar Hakkında

2021-07-27

  Herkese merhaba,

 

  Uranüs'ün Mızrağı Savaş Kruvazörü tasarımlarında bazı sorunlar olduğunu fark ettik. Bu sorunlar oyun deneyimini etkilemiş olabileceğinden, şu konularda bazı ayarlamalar yapacağız:

 

  1. Uranüs'ün Mızrağı için Silah Sistemi Yapılandırması

 

  Uranüs'ün Mızrağı hem gemisavar hem de kuşatma becerilerine sahip, savaş alanında önemli bir role sahip olan bir balistik silahlı savaş kruvazörüdür. Ancak kısa süre önce, geminin silah sistemi yapılandırmasında bir sorun ortaya çıktı. Bu sorun, hatalı bir şekilde varsayılan silah sistemi olarak "Maden Arabası" Balistik Fırlatma Dizgesi'nin ayarlanmasına neden oluyordu. Orijinal tasarımda olsaydı bu, Korvet Doku veya Entegre Hasar Kontrol Sistemi ile değiştirilebilirdi ve 3 sistem aynı anda kullanılamazdı. Amacımız Uranüs'ün Mızrağı'nı aynı sınıftaki diğer gemilerden üstün hâle getirmek değildi. Bu sorun, diğer süper ana gemilerle çeşitli kombinasyonlar deneyen kâşifleri daha da fazla etkiledi. Niyetimiz elbette bu değildi.

 

  Uranüs'ün Mızrağı'nı savaş alanındaki orijinal rolüne geri döndürmek için şu ayarlamaları yapacağız:

  1)"Maden Arabası" Balistik Fırlatma Dizgesi'ni, Uranüs'ün Mızrağı planındaki varsayılan silah sistemlerinden çıkararak ek silah sistemleri listesine ekleyeceğiz. Böylece bu sistem Korvet Doku veya Entegre Hasar Kontrol Sistemi ile değiştirilebilecek.

  2)Zaten alınmış olan Uranüs'ün Mızrağı planlarında, "Maden Arabası" Balistik Fırlatma Dizgesi ek silah sistemi için yedek bir sistem seçeneği açılacak. Buna ait silah modüllerinin ayarları değişmeyecek.

  3)Zaten Korvet Doku veya Entegre Hasar Kontrol Sistemi ile donatılmış olan Uranüs'ün Mızrağı planlarında, "Maden Arabası" Balistik Fırlatma Dizgesi ek silah sistemi için yedek bir sistem seçeneği açılacak. Buna ait silah modüllerinin ayarları değişmeyecek.

  4)"Maden Arabası" Balistik Fırlatma Dizgesi'nin geliştirilmesi için kullanılan tüm Teknoloji Puanları geri alınacak.

 

  Bu ayarlamalardan sonra, Uranüs'ün Mızrağı amaçlanan rol için kullanılabilecek ve gemisavar ateş gücü "B" derecesi ile uyumlu olacak. Diğer süper ana gemilerin savaşlarda daha önemli rollerde kullanılmasını sağlamak için, filodaki diğer gemiler için de daha fazla seçenek sunulacak. Böylece, farklı gemi kombinasyonlarıyla iyi atış gücüne sahip bazı ana gemilerin potansiyeli tam olarak ortaya çıkarılabilecek.

 

  2. Uranüs'ün Mızrağı Silah Modelleri

 

  Tüm oyuncularımıza son derece gerçekçi, büyük bir evren sunma konusunda kararlıyız. Oyunumuzdaki en önemli öğelerden biri de gemilerin teknik özelliklerinin çok detaylı bir şekilde verilmesidir. Gemi tasarımlarının endüstriyel tasarım kodlarına sıkı sıkıya uyması gerekir. Bunu dikkate aldığımızda gemideki "Maden Arabası" Balistik Fırlatma Dizgesi silahlarının nispeten büyük ve hatalı yerleştirilmiş olduğunu fark ettik. Bu, hem geminin genel görünümünü etkiliyor hem de askerî gemi endüstrisindeki ilgili tasarım mantığına uymuyordu.

 

  Bu sorunla ilgili olarak şu ayarlamaları yapacağız:

  1)"Maden Arabası" Balistik Fırlatma Dizgesi silahlarının boyutlarını ve sayısını değiştireceğiz. Silahların ateş gücünü değiştirilmiş boyutlara uygun olacak şekilde ayarlayacağız.

  2)"Maden Arabası" Balistik Fırlatma Dizgesi silahlarının konumunu, geminin orta-arka bölgesinde olacak şekilde değiştireceğiz (Aşağıdaki resimlere bakın).

Önce

Sonra

  Uranüs'ün Mızrağı'ndaki silah konumları artık geminin iç tasarımı ile daha uyumlu olacak, enerji sisteminin olması gereken yerde mühimmat deposu olmayacak. Silah boyutlarının ve ateş gücünün ayarlanması, askerî gemi endüstrisindeki ilgili şablonla daha uyumlu olmasını sağlayacak.

 

  Hepinize desteğiniz için teşekkür ederiz. Size en iyi oyun deneyimini sunmak için çalışıyoruz. Birlikte benzersiz bir uzay temalı strateji oyunu geliştirmek için sabırsızlanıyoruz.