Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Mareşal Crux Uçak Gemisi Planının Yayınlama Ön İzlemesi

2022-01-25

"Ana Gemi tehlikede olduğunu fark ettiğinde Galaksideki en güçlü silahlı kuvvetleri bir araya getirecek."

— Antonios Konsorsiyumu'na Bağlı Filonun 1. Komutanı Balida Crux

 

Antonios Konsorsiyumu ilk olarak finans ve nakliye hizmetlerine odaklanarak kurumsal faaliyetleri ile ilgili tüm güvenlik hizmetlerini dışarıdan temin etti. İş hacminin artması sonucunda güvenlik konusunda artan talep nedeniyle, mevcut güvenlik sistemi kendi kendine yetmemeye başladı. Gemi üretim departmanı genel kurul üyelerinden biri olan Balida Crux tarafından bu şekilde teşvik edilen konsorsiyum, gemi üretim endüstrisinin desteklediği muazzam boyutta bir filo inşa etti. Filo sadece Antonios Konsorsiyumu'nun sürekli büyüyen işlerini desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda gemi üretim departmanının çeşitli araştırmaları için devamlı bir talep yaratıyor. Filo komutanı olan Balida Crux, filoya öncülük ederek önemli bir başarı sağladı ve sonunda Mareşal rütbesi alarak "Mareşal Crux" oldu.

 

Balida Crux'un başarılarının anısına Antonios Hassas İmalat AŞ tarafından geliştirilen uçak gemisine onun adı verilecek. Planının yetkilendirmesi sana açık olacak. Planın yayınlanmasıyla ilgili süreçlere göz atalım:

 

Yeni planının yayınlanması 3 aşamaya ayrıldı:

 

1) Gemiyi Sergileme ve Satış

26.01.2022 10.00 (UTC) - 15.02.2022 10.00 (UTC)

Mareşal Crux Uçak Gemisinin gerçek muharebe becerilerini denemek için bu gemiyi farklı Ticaret Merkezlerinden satın alabilirsin.

 

2) Resmî Teknoloji Yetkilendirmesi

01.02.2022 10.00 (UTC) itibarıyla

Bu planın teknoloji yetkilendirmesi; Araştırma Sözleşmesi, Şirketler Tarafından Seçilen Teknoloji Dosyaları ve Gemi ve Uçak Plan Dosyaları 2.0'ın dolaşımına girecektir.

 

3) Şifreli Yetkilendirme Dolaşımı

08.02.2022 10.00 (UTC) itibarıyla

Teknoloji yetkilendirmesi, Karaborsa Teknoloji Dosyaları 2.0 dolaşımına girecektir.

 

Gemi Sergileme ve Satış Etkinliği Ekranı (Bu resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Antonios Hassas İmalat AŞ, Gemi Sergileme ve Satış etkinliğini ilk olarak Bağlantı Noktası Kurtarma Sözleşmesi, Trojit Kristali Toplama Sözleşmesi ve Verileri Kurtarma Sözleşmesinin hedef yıldız sistemlerindeki Uzay Şehirlerine bağlı Ticaret Merkezlerinde gerçekleştirecektir. Etkinlik boyunca Ticaret Merkezlerine gidip kaynakları veya farklı para birimlerini kullanarak planla inşa edilmiş farklı gemi sürümlerini satın alabilirsin ve böylece bunları bizzat deneyebilirsin. Satın aldığın gemiler bulunduğun yıldız sisteminde kullanılabilir.

Gemi Sürümlerinin Gösterim ve Satışının Açıklanması (Bu resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Gemilerin gösterimi ve satışı bir süreliğine yapıldıktan sonra planın resmî yetkilendirmesi erişime açılacaktır. Bağlantı Noktası Kurtarma Sözleşmesi, Trojit Kristali Toplama Sözleşmesi veya Verileri Kurtarma Sözleşmesini imzalayan kâşifler, hedef yıldız sistemlerinde Araştırma Sözleşmesi, Şirketler Tarafından Seçilen Teknoloji Dosyaları ve Gemi ve Uçak Plan Dosyaları 2.0 aracılığıyla plan yetkilendirmesini alabilir.

 

Resmî teknoloji yetkilendirmesi bir haftalığına erişime açık kaldıktan sonra ilgili planın teknoloji yetkilendirmesi, şifreli yetkilendirme dolaşımına girecektir. Bağlantı Noktası Kurtarma Sözleşmesi, Trojit Kristali Toplama Sözleşmesi veya Verileri Kurtarma Sözleşmesini imzalayan kâşifler, hedef yıldız sistemlerinde Karaborsa Teknoloji Dosyaları 2.0'ın araştırılması ile plan yetkilendirmesini alabilir.

 

Bu plan yayınlama etkinliğinde, Antonios Hassas İmalat AŞ sana Mareşal Crux Uçak Gemisini verecektir. Geleneksel uçak gemileriyle karşılaştırıldığında bu uçak gemisinde özel olarak güçlendirilmiş gemisavar ateş gücü bulunur. Ana silahı, varsayılan olarak yüksek güçlü bir iyon topu şeklindedir. Geleneksel uçak gemilerine eşit uçak taşıma kapasitesinin yanı sıra her durumda kullanılabilen muharebe kabiliyetlerine de sahiptir.

 

Mareşal Crux Uçak Gemisi (Bu resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Yukarıda, yeni plan yayınlama etkinliğine giriş niteliğinde bilgiler verilmiştir. Hepinize ilginiz için teşekkür ederiz.