Infinite Lagrange - Official Worldwide Website
Build an Army: Discover endless possibilities of fleet makeup■ Fleet battles:On an unprecedented scale.■ Forge Alliance: Together We Conquer the Galaxy ■Players Combat: The best stage for the ambitious.■ Customize Ships: Access full modification capacity.■ Intersteller Travel: The Secrets Hunt to the Ruins■ Interact with factions:Fleets Trading,Combat or Collabration■ Unveil Lore: Reveal histories between factions.■ Mining Resources: To the very edges of the universe■ Develop the science power from numerous routes.■ Upgrade the base: construct your own airspace
back

Merkez Yıldız Sisteminin Ön İzlemesi, Lagrange Ağı'nda Bir Bağlantı Noktası

2021-12-01

 

 

Öncüler Sistemi, Lagrange Ağı'nda hayati öneme sahip bir merkezdir. Sayısız kâşif, keşif yapmak için buradan uzaktaki yıldız sistemlerine doğru yola çıkar. Ardından, keşiflerini tamamladıktan ve yeni yıldız sistemlerinde yıldız geçitleri inşa ettikten sonra yıldız geçidinden buraya geri dönerler, böylece Lagrange Ağı'nda yepyeni, istikrarlı, çift yönlü bir keşif yolu kurulur. Merkez yıldız sistemine geri dönen kâşifler, keşif amacıyla Lagrange Ağı'ndaki farklı yıldız sistemlerini seçerek uzayın daha uzak yerlerini fethetmek için Öncüler Geçidi'ni kullanabilirler.

 

Öncüler Geçidi'nin Uzaktan Görünümü (Bu resim yalnızca görüntü sunar, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Merkez yıldız sistemine dönen her Birliğin Antontas Şehri yakınındaki istasyonda geçici bir Birlik Karargâhı olacak. Aynı Birliğin üyeleri aynı mekânı paylaşacak. Burada birbirinizle sohbet edip iletişim kurabilir, sistem gelişim bilgilerini kontrol edebilir ve kişisel işlerinizi halledebilirsiniz. Birlik Karargâhı ayrıca Antontas Şehri'ni ve çevresindekileri uzaktan gören panoramik bir manzaraya sahip.

 

Birlik Karargâhının İç Görünümü (Bu resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Antontas, Öncüler Geçidi mühendislik projesine bağlı, Antonios Konsorsiyumu tarafından inşa edilip geliştirilmiş devasa bir Uzay Şehridir. "Galaksinin Finans Merkezi" olarak bilinir, çünkü ticaret ve finansta son derece büyük etkiye sahip olagelmiştir. Öncüler Sistemi'ndeki en büyük merkez şehir olan Antontas Şehri, Öncüler Geçidi'nin idamesi ve Lagrange Ağı'nın geliştirilmesi için hayati destek sağlayabilir. Ayrıca, şehrin farklı bölgelerinde Birlik Karargâhı olarak inşa edilen ve keşiflerinde büyük katkı sağlayan Birlikler için mevcut, özel binalar bulunmaktadır.

 

Antontas'ın Farklı Bölgelerinin Görünümü (Bu resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Şafak Anlaşması Organizasyonu, Birlikleri yıldız sistemi gelişim puanlaması sonuçlarına göre Prestij Puanlarıyla ödüllendirecek. Birliğin, yeterli Prestij Puanına sahip olduğunda Antontas Şehri'nde benzersiz manzarası olan bir mülkiyet seçebilir ve şehir bölgesinin eşsiz manzarasının keyfini çıkarmak için Birliğin Karargâhını oraya tekrar konumlandırabilir.

 

Antontas'ın Bölgelerinden Biri (Bu resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Birlik Karargâhını Satın Alma (Bu resim yalnızca gösterim amaçlıdır, son kaliteyi temsil etmemektedir)

 

Birlik üyeleri, keşif deneyimini sırayla yaşayabilir veya Birlik Karargâhlarında bir süre dinlenip bir sonraki yıldız sistemi keşfi için daha iyi hazırlanabilir. Birliğin merkez yıldız sisteminden uzakta keşif yaparken Birlik Karargâhın rezerve edilecektir.

 

Merkez yıldız sisteminde daha fazla oynanış imkânı ve şehir bölgeleri çok yakında oyuna eklenecek. Daha fazla bilgi için bizi takip et!